Despre noi

WebUs este o agenție-web de ciclu complet, cu experiență vastă în domeniul elaborării, dezvoltării și administrării tehnice a site-urilor de orice complexitate. Fiecare proiect realizat, lucrează cu succes și aduce venit stabil clienților noștri.

hero_mask
3 direcții de dezvlotare

WEB DESIGN - Creare site-uri Web profesionale


E-COMMERCE - Crearea magazine online indiferent de nivelul de complexitate


PROMOVARE ONLINE a site-urilor prin campanii personalizate SEO, SEM, SMM


Povesteanoastră
CUM A ÎNCEPUT TOTUL
Drumul nostru a început la fericita dată de 12.12.12. Agenția de Web Design este rezultatul restructurării agenției de marketing Propaganda Studio, care funcționa cu succes încă din anul 2008. De atunci, noi ne facem meseria cu succes, combinând experiența noastră bogată în marketing și industia Web, pentru deservirea cliențior noștri.
PRIMII CLIENȚI
Primii noștri clienți au fost cei de la dedmoroz.md. Clienții au avut multe dificultăți, însă noi de la primele etape planificam un produs finit de cea mai înaltă calitate. Era necesară elaborarea unui site clar atât pentru părinți cât și pentru copii, în care să persiste o atmosferă de sărbătoare. Deși nu existau materiale și informații la această temă, noi am reușit să realizăm un site excelent. Am luat decizia de a face totul în stilul nostru propriu – astfel a început să se contureze viziunea noastră deosebită a proiectelor.
Toată istoria
NE DEZVOLTĂM
În toată această perioadă de timp, noi am devenit experți în elaborarea site-urilor profesionale de cea mai înaltă calitate. Ceea ce crează echipa WebUs nu e doar un simplu site, dar o resursă online ce soluționează eficient sarcinile de afaceri, cu o interfață excelentă ce este confortabilă și ușor de folosit de către utilizatori. Din acel moment WebUs continuă să se dezvolte și să își lărgească gama de servicii. Echipa noastră are experiența a mai mult de 170 de proiecte în diferite țări, ceea ce demonstrează că elaborarea unui site la WebUs este un produs de cea mai înaltă calitate. Ca să vă convingeți de experiența noastră bogată pe care am acumulat-o în tot acest timp, vă invităm să accesați portofoliul nostru.
VALORILE NOASTRE
Încă de la început WebUs a stabilit o serie de principii pe care le respectăm și acum. În primul rând, noi ținem mult la clienții noștri. Echipa WebUs este foarte flexibilă și dinamică în ceea ce ține de procesele de afaceri ale clienților, iar datorită acestui fapt noi creăm soluții eficiente pentru afaceri. De asemenea, promovăm eficient site-urile în mediul virtual, iar experiența noastră ne oferă o gamă largă de instrumente și inovații tehnologice. În al doilea rând, totul trebuie să aibă un aspect cât mai plăcut, iar acest lucru nu ține numai de aspectul grafic excelent pe care îl creăm pentru clienții noștri, dar și de programare. Deși codurile limbajelor de programare nu sunt afișate utilizatorului, pentru noi este important să știm că totul este scris în conformitate cu cele mai înalte standarde. În al treilea rând, proiectele noastre trebuie să fie confortabile și ușor de folosit pentru utilizatori, anume de ei depinde succesul afacerii dumneavoastră – iar noi depunem eforturile necesare pentru crearea celor mai favorabile condiții în utilizarea site-ului
SUNTEM O ECHIPĂ
În acest moment noi lucrăm la peste 20 de proiecte. În plus, WebUs administrează și promovează majoritatea paginilor deja create de echipa noastră. WebUs este o agenție de web design avansată și o echipă de experți în industria Web. Suntem mândri de faptul că ne aflăm într-un process continuu de adaptare la schimbările și tendințele noi ale industriei web, designului grafic și ale marketingului digital. Dorința permanentă de cunoaștere și experiența acumulată ne oferă avantajul de a finaliza cu succes toate proiectele indiferent de dificultatea acestora.
noștriClienții

WebUs cooperează cu companii din toată lumea: Republica Moldova, tările CSI, UE, SUA și Canada. Sediul central al companiei noastre se află în Chișinău (Republica Moldova), dar avem reprezentanțe atât în Europa (Moscova), cât și peste ocean: New York (SUA), Calgary (Canada).

Printre clienții noștri sunt astfel de companii precum Moldcell, Bemol, Neocomputer, Rogob etc.. Pentru mai multe detalii despre proiectele noastre accesați pagina portofoliului nostru.

Avantajeleoferite

MARKETING

Datorită experienței bogate în domeniul marketingului și managementului, proiectele noastre devin instrumente eficiente de dezvoltare a afacerilor și vânzare a produselor și serviciilor.

BUSINESS

Datorită analizei detaliate avansate și rapide a proceselor de afaceri ale clienților noștri, site-urile elaborate de WebUs contribuie direct la evoluția rapidă a afacerilor.

SISTEMATIZARE

Am elaborat propria modalitate de lucru asupra proiectelor. Datorită acestui lucru activitatea noastră este structurată și proactivă.

STANDARDIZARE

Toate etapele activității noastre sunt standardizate, motiv pentru care, prioritatea experților WebUs o constituie aspectele curente de dezvoltare ale proiectelor următoare.

EFICIENȚĂ

Experții noștri au demonstrat de-a lungul timpului eficiență în comunicarea cu clienții. Datorită acestui fapt, proiectele noastre întotdeauna realizeză obiectivele și scopurile clienților noștri.

CALITATE

La realizarea site-urilor WebUs utilizează cele mai noi tehnologii de dezvoltare in industria Web. Din acest motiv, paginile create de noi se evidențiază prin cea mai înaltă calitate

OPERATIVITATE

Toate acțiunile noastre de dezvoltare a site-urilor sunt optimizate și adaptate, fapt pentru care echipa noastră vă asigură eficiență maximă în cel mai scurt timp.

CREATIVITATE

Echipa noastră are un stil unic și propria viziune în crearea paginilor web. Din acest motiv, site-urile create de noi se deosebesc prin aspectul lor excelent comparativ cu cele de pe piață.

Toate acestea permit
echipei WebUs să creeze
Soluții de afaceri
calitative
pentru fiecare client
deoarece realizarea site-urilor web este un mix de experiență și calificări
Tehnologii &instrumente
În activitatea, de creare a site-urilor sau oricare alt proiect Web, utilizăm toate instrumentele și tehnologiile populare contemporane
SCRIPTION LANGUAGE & DATABASE SYSTEM
 • PHP
 • Mysql
 • Node.js
 • MongoDB
 • JavaScript
WEB FRAMEWORK
 • Laravel
 • Codelgniter
 • AngularJS
 • Bootstrap
 • Foundation
CMS
 • WordPress
 • Drupal
 • OpenCart
 • Joomla
 • Bitrix
 • MODx
WEB TECHNOLOGIES
 • CSS3
 • HTML5
 • jQuery
 • AJAX
 • SVG
 • Canvas
Primește o consultație
și o ceașcă de cafea...
gratuită
WebUs - suntem ceide care aveți nevoie
Dacă doriți să creați un site сайт
Dacă doriți să creați un magazin on-line
Dacă aveți nevoie de promovarea site-ului
În cifre
3 reprezentanți
Moldova
General Director
Andjei Agarcov
Telefon: +373 79 333 888

Head Office
Adresa: bd. Ștefan cel Mare,
bloc 137, et. 4
Chișinău, Moldova
Canada
Head of Canada Office
Alex Malai

Oficiul în Vancouver
Adresa: 701 West Georgia Street
Suite 1500,
Vancouver
BC, V7Y 1C6,
Canada
USA
Head of US Office
Serghei Cotos

Oficiul în New York
Adresa: 610 West 42ND Street, 30-C
New York,
New York 10036
United States
40 proiecte
Bussines site-uri
27
Site-uri personale
4
Site-uri de vizita
3
magazine on-line
6

WebUs modelează aspectul viitor al dezvoltării web nu doar pe plan național, dar și european. Fiind cel mai mare dezvoltator Web și de magazine on-line din Moldova, precum și un actor notabil pe piața mondială,  știm să facem afacerea Dvs profitabilă. Toate proiectele dezvoltate de noi reprezintă soluții de succes, care pot influența în mod direct și pozitiv veniturile companiei Dvs.

Lider pe piață
Cel mai înalt nivel de calitate

Ne specializăm în crearea site-urilor de cea mai înaltă calitate, utilizând propriile soluții inovatoare de funcționalitate și design, fără analogie pe piața mondială

Soluții pentru afaceri.

Toate site-urile WebUs reprezintă soluții de afaceri de înalta performanță, care sporesc rentabilitatea, contribuind la prosperarea și dezvoltarea extensivă a afacerii Dvs

Soluții Marketing

WebUs creează site-uri, ca instrumente eficiente de influență și gestionare a publicului țintă. Astfel, orice site web pe care-l elaborăm reprezintă o soluție extrem de eficientă în crearea și promovarea imaginii de succes pentru afacerea Dvs

Abordare eficientă.

În dezvoltarea proiectelor agenția noastră utilizează cele mai actuale tehnologii web și soluții de design, ceea ce asigură eficiența înaltă a viitoarelor site-uri

Echipă de experți

Echipa WebUs este formată doar din profesioniști, care activează pe piața națională șo mondială. Suntem o echipă internațională de experți recunoscuți, cu experiență vastă în industria web – dezvoltare, design și promovare on-line. Aceste competențe ne fac să fim cea mai bună agenție de web design cu ciclu complet pe piață

index-skills-icon2 index-skills-icon3