Recenzie MandarinModels.com
hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2013
 • tip site
  Site-catalog
 • compania
  Mandarin SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al agenției internaționale de modele - Mandarin, cu catalogul tuturor modelelor agenției, anchete pentru modele și sistem de filtrare

Sarcini de proiectare

Pentru acest site, agenția de modele a înaintat cerința de a crea un catalog, ce ar include toate modelele pentru booking. Condiția de bază a fost un design creativ, prin utilizarea stilului și culorilor stabilite de client.
De asemenea, a fost necesar crearea unui design dinamic, în conformitate cu ultimele tendințe atât de pe piața web, cât și pe segmentul de afaceri al agențiilor de modele de talie mondială.

Sarcini de funcționalitate

Crearea unui catalog ce ar oferi posiblitatea de filtrare a modelelor în baza anumitor criterii, pentru un booking eficient și rapid.
O altă sarcină a fost elaborarea unui formular de feedback, sub forma unei anchete, pentru viitoarele modele.

Soluții de proiectare

Designerii WebUs au creat design acestui proiect, utilizând culoricorporative și alte elemente de identitate a site-ului.

Pentru paginile ce nu au legătură cu catalogul de modele, a fost creat un meniu dinamic, iar în calitate de descriere au fost utilizate fotografiile modelelor agenției. O soluție ingenioasă a fost elabroarea unui mozaic dinamic format din fotografiile modelelor.
Suplimentar, au fost implementate soluții dinamice pentru celelalte pagini, fapt ce a conferit un element modern întregului site.

Soluții de funcționalitate

A fost elaborat un sistem complex de filtrare, în conformitate cu procesele de afaceri ale companiei client: posibilitatea de a selecta modelele în baza mai multor parametri concomitent. Mai mult ca atât, a fost inclus un formular de feedback, sub forma unei anchete, cu posibilitatea de-a atașa fotografii (cu dimensiuni prestabilite). O astfel de soluție face posibil efectuarea primului tur de selectare a modelelor în regim on-line.

Pe lângă acst lucru, a fost implementată dinamicitatea personalizată a formularului de feedback, ce permite vizualizarea a două tipuri de informații: datele de contact a companiei – client, și formularul de feedback.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile

Testare Live
Prima pagină
Despre
Pagina modelului
Contactati-ne
Faceti scroll
Proiecte similare
Unicasport.md
Unicasport.md

Site-ul oficial al rețele de săli de fitness din Republica Moldova - Unica Sport

Continuare...
Cristis.md
Cristis.md

Site oficial creat pentru salonul de frumusețe de calitate Premium - Cristis. Proiectul combină soluții creative funcționale și de design

Continuare...
Vezi toate lucrarile
Veronica Kuznetsova
Director


Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Suntem agenția de modele Mandarin, activitatea căreia reprezintă promovarea modelelor pe piața autohtonă, dar și cea internațională. În mare parte clienții noștri sunt de peste hotare, de aceea site-ul este în mare parte destinat clienților noștri internaționali.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs1?
Nici nu-mi amintesc bine acum… era unul neautentic și nu prea îl utilizam. Versiunea precedentă era complicat în navigare, neergonomic, nu dispunea de soluții funcționale relevante și cel mai important -avea un design neactual.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
În primul rând, a fost plăcut că experții WebUs au înțeles din prima ce produs ne dorim. Avem un tip de afcere mai specific și reieșind din faptul că clienții noștri au nevoie de acces rapid la informații, funcționalitatea, ergonomia, o navigare simplă - au un rol primordial. Sunt foarte recunoscătoare că am fost auziți, iar cerințele noastre înțelese, pentru că viziunea noastră asupra site-ului diferă de una standard.

Cum noul website a afectat business-ul Dvs?
Site-ul este o parte din imaginea companiei, în baza lui clienții, care nu ne cunosc, își formează o imagine despre agenția noastră, serviciile pe care le oferim și modelele, cu care lucrăm. Echipa WebUs a realizat totul în condiții de maximă comoditate pentru utilizator. Este plăcut și foarte comod să primim cereri de colaborare cu diferite modele: pe site este disponibil un formular de aplicare pentru candidați - o soluție foarte eficientă și lucrativă.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Sigur! Mi-a plăcut foarte mult că echipa WebUs lucrează operativ, tot procesul de pregătire și realizare se desfășoară în cel mai scurt timp posibil.De aceea planificăm să apelăm din nou la WebUs și să continuăm colaborarea noastră.

index-skills-icon2 index-skills-icon3