Recenzie Indigo-holding.com
hero_mask
 • țara
  CSI
 • anul
  2013
 • tip site
  Site-catalog
 • compania
  Indigo Holding SRL
 • CMS
  WordPress

Site multifuncțional creat pentru compania internațională - Indigo Holding, cu integrarea catalogului de produse, instrucțiuni pentru retail și numeroase soluții eficiente de marketing

Sarcini de proiectare

Viziunea de design a companiei client presupunea utilizarea nuanțelor unei singure culori – Indigo, ce-ar face alegorie la denumirea companiei.
Aspectul exterior al site-ului trebuia să fie unul pronunțat, ce permite vizualizarea confortabilă a site-ului. Design-ul elaborat trebuia să fie în conformitate cu proprietățile specifice ale companiei client: încadrarea armonioasă a fotografiilor produselor oferite, în aspectul exterior al site-ului.

A fost necesară utilizarea mai multor nuanțe de indigo și albastru.

Sarcini de funcționalitate

Posibilitățile funcționale ale site-ului trebuiau să ofere posibilitatea de afișare a unui număr mare de noutăți. De asemenea, a fost neceasră elaborarea unei soluții funcționale ce permite afișarea a două tipuri de produse: parfumerie și cosmetică. Această soluție presupunea afișarea directă a produselor pe prima pagină a site-ului.

Soluții de proiectare

Echipa de designeri, a extins gama de culori, care, după negocieri, a fost acceptată de compania client. A fost luată decizia de a conferi elementelor funcționale ale site-ului culoarea indigo, iar pentru celelalte elemente – culori ce corespund fiecărieia: mov, verde, albastru.
Au fost elaborate soluții de design, ce permit afișarea armonioasă atât a fotografiilor produselor, cât și a imaginilor cu scop de promovare a companiei pe prima pagină a site-ului.

Soluții de funcționalitate

În baza cerințelor clientului, a fost elaborată o soluție funcțională ce permite completarea blocului informațional, cu noutăți. Pe lângă interfața prietenoasă de completare a site-ului cu noutăți, a fost integrat sistemul de arhivare a noutăților în ordine cronologică inversă, precum și arhivarea articolelor și descrierii evenimentelor pe site-ul companiei client.

Pentru afișarea confortabilă a ambelor categorii de produse, a fost creat un modul special. Acest modul permite afișare confortabilă și eficientă a produselor: utilizatorii au posibilitatea de a răsfoi catalogul de produse direct de pe pagina principală a site-ului, în timp real.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Despre noi
Parfumuri
Faceti scroll
Proiecte similare
Revelații.md
Revelații.md

Site cu un număr mare de materiale publicate, cu un sistem comod de filtrare a acestora, utilizând calendarul evenimentelor

Continuare...
ЦентрЦелительства.рф
ЦентрЦелительства.рф

Site-ul personal al expertului rus, specializat în pregătirea specialiștilor în domeniul vindecării persoanelor prin metode practice, cu posibilitatea programării prealabile prin intermediul site-ului

Continuare...
Vezi toate lucrarile
Igor Ghiter
Director


Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Suntem un brand de parfumerie și cosmetică Indigo-Holding. Activitatea noastră cuprinde producerea, vânzarea și promovarea pe piață a produselor din categoria de parfumerie și cosmetică.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Compania noastră și-a început activitatea în octombrie 2013. Respectiv, în 2013 am încheiat cu WebUs un contract de elaborare a site-ului indigo-holding.com.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Am impresii foarte bune de la colaborarea noastră cu WebUs. Se deosebesc prin eficiență înaltă, flexibilitate în lucru, profesionalism, sunt permanet pe fir și permanent lucrează asupra tuturor propunerilor, adică sunt orientați către client.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Acum fără site și fără activitate în internet, promovarea oricăror produse, mai ales parfumerie și cosmetică e aproape ireal. Lărgirea activității noastre de comercializare și promovare pe on-line reprezintă la moment una din direcțiile noastre fundamentale de marketing.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Tuturor! Sigur. Echipa WebUs lucrează cu profesionalism și mobilitate. Dacă să vorbim despre calitățile lor profesionale, pentru care am ales să conlucrăm cu ei, este în primul rând mobilitatea experților, flexibilitatea lor profesională, sunt permanent disponibili. Au o orientare puternică către client și sunt cu adevărat profesioniști - asta e primordial pentru noi. Mai mult ca atât, bunele relațiile de parteneriat, pe care le-am stabilit pe parcursul anilor cu WebUs, au o valoare foarte mare pentru noi.

index-skills-icon2 index-skills-icon3