hero_mask
 • țara
  Turcia
 • anul
  2014
 • tip site
  Site Catalog
 • compania
  Balizza SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al brand-ului turcesc de articole vestimentare cu recunoaștere internațională BALIZZA, în Republica Moldova

Sarcini de proiectare

Din punct de vedere al design-ului, echipei WebUs i-a fost înaintată cerința de a creea un aspect exterior simplu și plăcut în care să fie afișate imagini reprezentative ale produselor comerciallizate de către compania client. De asemenea, o altă sarcină pentru designeri a constituit integrarea unui modul cu scopul de a evidenția cele mai relevante articole vestimentare.

Sarcini de funcționalitate

A fost necesară includerea unor soluții funcționale simple și eficiente. Clientul a dorit integrarea funcționalităților ce oferă și soluții de marketing, cu scopul de a populariza brand-ul pe teritoriul Republicii Moldova. Adițional, a fost necesară implementarea cât mai compactă a soluțiilor funcționale, dar, în același timp, ca site-ul să rămână comod de utilizat.

Soluții de proiectare

Designerii WebUs au implementat toate cerințele clientului și au oferit un aspect exterior plăcut site-ului prin utilizarea culorilor alb și bej, creând impresia unui site spațios și deschis. Pentru evidențierea celor mai populare produse, echipa WebUs a creat un slider, care afișează utilizatorului imagini ale articolelor vestimentare. Adițional, a fost elaborată posibilitatea de a selecta și vizualiza individual fiecare imagine a produselor comercializate de către compania client, cu evidențierea prețurilor pentru fiecare articol vestimentar. Decizia de afișare a prețurilor a fost luată cu scopul de a reda impresia de transparență și de a specifica stilul comercial al brandului.

Soluții de funcționalitate

Soluțiile funcționale oferite de echipa WebUs pentru acest proiect au fost concepute cu scopul de a face utilizarea site-ului cât mai confortabilă, atât pentru vizitatori, cât și pentru administrator. Astfel, a fost  creat un meniu ingenios, prin intermediul căriua utilizatorii sunt redirecționați la pagina de contacte printr-o singură atingere. De asemenea, a fost inclusă posibilitatea de a vizualiza materialele video relevante direct pe site. În acest mod, articolele vestimentare, comercializate de către renumitul brand turces, sunt afișate nu doar sub forma unor imagini, dar și video. Adițional, WebUs a creat un panou de administrare ușor de utilizat, prin intermediul căruia materialele de pe site pot fi moderate confortabil, iar modificările pot fi efectuate cu ușurință.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima Pagină
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Chessunites.com
Chessunites.com

Site creat pentru proiectul Academiei Naționale de Șah din Republica Moldova, cu scopul de a promova acest tip de sport

Continuare...
Dedmoroz.md
Dedmoroz.md

Site de prestare a serviciilor de agrement pentru copii, cu integrarea rețelelor de socializare, și formular de contact complex

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3