hero_mask
 • țara
  Ucraina
 • anul
  2013
 • tip site
  Business site
 • compania
  Hotel Club Service SRL
 • CMS
  WordPress

Site oficial al hotelului Villa Panama, stabilit în orașul Odessa. În acest proiect au fost icluse posibilități de rezervare on-line a camerelor și diverse soluții ingenioase de design

Sarcini de proiectare

Echipa de designeri a avut ca sarcină să creeze logotipul și gama de culor pentru site, ghidându-se de culorile corporative ale hotelului.
De asemenea, a fost necesar crearea unui slider dinamic, original, interactiv pentru acest proiect.

Sarcini de funcționalitate

Clientul a înaintat cerințe suficient de complexe față de funcționalitățile site-ului. Respectiv, a fost necesar de a introduce soluții de rezervare a camerelor, posibilitatea de a face un tur virtual și de a crea galeria foto a site-ului.

Soluții de proiectare

Pentru început, experții WebUs au formulat conceptul viitorului site: a fost elaborat logotipul, s-au selectat combinațiile de culori pentru proiect, fiind aprobate eventual de client. Ulterior, echipa WebUs a purces la crearea aspectului vizual al site-ului, ca acesta să fie unul unical și să se evidențieze din miile de alte site-uri asemănătoare.

Astfel, prezentarea neordinară a galeriei foto și a turului virtual au devenit soluții foarte relevante în acest sens. Vizitatorii site-ului Villa Panama, înainte de-a rezerva o cameră pot vedea hotelul în mod virtual: aprecia interiorul, decorațiile, comoditatea planificărilor arhitecturale și frumusețea priveliștii din geam.

Pentru că, chiar și cea mai vie și realistă descrierea - este un argument mai puțin serios, în raport cu ``dovezi`` vizuale, pe care le oferă galeria foto și turul virtual.

Soluții de funcționalitate

Site-ul posedă un funcțional bine gândit, care în totalitate a răspuns solicitărilor clientului privind simplitatea procedurii de rezervare.

De asemenea experții noștri au implementat soluții pentru realizarea turului virtual și posibilitatea de vizualizare a galeriei foto, fiind elemente de importanță prioritară la elaborarea unor funcționalități de strategice.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Principală
Fotogalerie
Servicii
Faceti scroll
Proiecte similare
Plovdiv.md
Plovdiv.md

Business-site al renumitului restaurant din Chișinău - Plovdiv, creat prin combinarea soluțiilor de design inedite și funcționalități moderne

Continuare...
SanMari.md
SanMari.md

Site-ul oficial al unuia dintre cele mai populare restaurante din Chișinău - San Mari, cu integrarea unor soluții de design ingenioase și posibilitatea de a realiza un tur virtual

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3