hero_mask
 • țara
  Canada
 • anul
  2016
 • tip site
  Site-catalog
 • compania
  Trendy Projects Corporation
 • CMS
  WordPress

Site-catalog al companiei canadiene, specializată în oferirea produselor și serviciilor de tapetare a podelelor și-a obiectelor imobiliare, cu exemplificarea lucărilor și accentuarea serviciilor oferite

Sarcini de proiectare

Echipa Webus a avut ca sarcină crearea unui design modern, dedicat servciilor oferite de companie. În materie de design, condiția de bază a fost elaborarea unei game de culori deschise, fără specificarea unor nuanțe anumite. De asemenea a fost necesar integrarea în design-ul site-ului a elementelor de identitate oferite de client.

Sarcini de funcționalitate

Funcționalitățile site-ului – catalog aveau sarcina de a scoate în evidență portofoliul companiei. Cerința de bază a fost elaborarea unei fucnționalități ce afișează eficient lucrările companiei, precum și crearea posibilității de publicare a noutăților.
De asemenea, a fost necesară elaborarea și integrarea unei funcționalități pentru comentariile clienților asupra activității companiei, prin utilizarea profilului rețelei de socializare – Facebook.

Soluții de proiectare

Agenția noastră a propus o gamă de culori pastelate, în nuanțe alb-gri, fapt cu care clienții noștri au fost de acord. S-a stabilit utilizarea unor accente de roșu, identic logotipului companiei, pentru a atrage atenția utilizatorului la anumite informații de pe site.
Designerii agenției WebUs au selectat fotografii pentru promovarea imaginii companiei, ce corespund activității acesteia și le-au utilizat în procesul de creare a aspectului site-ului.
O soluție ingenioasă a fost utilizarea panourilor mobile laterale, în care sunt încorporate imagini și descrierea serviciilor oferite de către companie.

Soluții de funcționalitate

Experții WebUs au elaborat o funcționalitate ce permite afișarea lucrărilor companiei client. De asemenea a fost elaborat un sistem de filtrare complexă, care oferă utilizatorilor posiblitatea de a vizualiza numai materialele din portofoliu selectate în baza anumitor criterii.

Același principiu a fost implementat și în categoria noutăți. Astfel afișarea acestora fiind posibliă și în baza categoriilor, sau a altor parametri.

Experții WebUs au creat și integrat un modul dedicat comentariilor pe site. El se deosebește prin faptul că fiecare comentariu pe site este conectat la profilul de Facebook al comentatorului: acest lucru asigură că toate comentariile sunt reale și oferă posibilitatea de a vizualiza profilul comentatorului.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Produse
Servicii
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Ceragem.md
Ceragem.md

Site-ul oficial al reprezentanței Institutului Internațional de Cercetare Științifică - Ceragem în Republica Moldova, cu sediul în Coreea de Sud

Continuare...
Great-vancouver-painters.com
Great-vancouver-painters.com

Site-ul companiei canadiene, specializată în oferirea serviciilor de colorare a imobilului. Acest proiect se deosebește printr-o dinamică ușoară și soluții ingenioase de imagine

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3