Prezentările multimedia

Ce sunt prezentările multimedia? Acestea sunt prezentări, în care dumneavoastră individual coordonați ordinea de afișare a informației. Aceste „mini-site-uri”, cu toate posibilitățile funcționale, activează în întregime fără conectarea la internet a dispozitivelor de stocare a informațiilor: USB-uri, Laptopuri, telefoane mobile, sau, tablete.

hero_mask
De ceWebUs

Datorită celor mai noi tehnologii, confortului de afișare a informației, și a clarității – prezentările multimedia devin din ce în ce mai populare, în procesele de promovare a companiilor, produselor și serciviilor, fiind o modalitate eficientă în acest domeniu.

Prezentările multimedia sunt printre cele mai moderne soluții, din cele existente în promovarea afacerilor.

Anticipând
cele mai îndrăznețe
așteptări
Avantajele WebUs

Eficiență

Prezentările multimedia sunt instrumente calitative în marketing, precum și în formarea imaginii companiilor, produselor și serviciilor.

Interactivitate

Unul din cele mai mari avantaje a prezentărilor multimedia este posibilitatea deținătorului acestuia, de a coordona modul de afișare, și selectarea blocurilor informaționale necesare.

Mobilitate

Afișare prezentărilor multimedia este posibilă prin intermediul oricărui dispozitiv modern cu capacitatea de a stoca informațiile: Desktop, Laptop, telefon mobil, tabletă.

Multifuncționalitate

Prezentările multimedia elaborate de WebUs pot fi utilizate cu diferite scopuri, inclusiv PR, sau în cadrul expozițiilor unde este necesară prezentarea companiilor.

Prețurile
Prețurile pentru modificarea și modernizarea site-ului existent se calculează INDIVIDUAL pentru fiecare caz aparte.
Completați formularul
2cols-img-pen

Prezentările multimedia create cu WebUs

Prezentarea companiei, produsului sau serviciului, publicului larg sau unor anumite persoane, poate efectuată atât prin intermediul unei prezentări interactive, prezentări multimedia, cât și prin utilizarea unei prezentări ce combină cele două tipuri menționate anterior. În funcție de scopul final al prezentării, se selectează structura acesteia și proprietățile tehnice. Prezentările multimedia create cu WebUs sub forma unui sistem interactiv individual, pot fi afișate atât în calitate de site, cât și sub forma unui fișier separat în dispozitivele de stocare a informațiilor.

Cele mai populare tipuri de prezentări multimedia sunt:

  • Prezentarea imaginii
  • Cataloage de produse și servicii
  • Prezentarea proiectelor corporative și a documentelor
index-skills-icon2 index-skills-icon3