hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  E-Commerce
 • compania
  TEHELECTRO-SV SRL
 • CMS
  WordPress

Magazin on-line al unuia dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse electro-tehnice din Republica Moldova - TEHELECTRO-SV SRL, cu un sistem complex de filtrare a produselor

Sarcini de proiectare

Experții noștri au creat în întregime designul și au propus gama de culori și elementele de identitate pentru acest proiect. La rândul său, clientul a avut cerințe standard față de design: un aspect exterior plăcut, care să afișeze imagini conexe activității magazinului on-line, navigare simplă și confortabilă pentru o efectuare a cumpărăturilor cât mai facilă.
Designerii noștri au avut sarcina au avut sarcina de a implementa propriile viziuni asupra proiectului, și de a elabora aspectul exterior al site-ului, ținând cont de toate condițiile enumerate anterior.

Sarcini de funcționalitate

Compania-client a pus sarcina de formare a funcționalităților magazinului on-line, ținând cont de proprietățile proceselor de afaceri ale clientului. În particlular, a fost necesară elaboraerea unei funcționalități, ce afișează prețul produselor, pentru diverse categorii de utilizatori: persoane fizice/juridice, precum și pentru clienții VIP ai magazinului on-line.
Experții WebUs au comasat în pagina web cu baza de date 1C, oferită de compania client. A fost elaborată funcționalitatea unui coș de produse specific, ce include suma minimă a comenzii și formulare speciale pentru completarea acesteia de către persoanele fizice și juridice.

Soluții de proiectare

Designerii noștri au elaborat gama de culori, compusă din alb, negru, orange, completate cu albastru deschis. De asemenea, a fost elaborat și logotipul companiei, care este utilizat și în acest moment de acasta. În conformitate cu dorința clientului, am creat un slider cu produsele comercializate: lampe, linii de înaltă tensiune și alte elemente corespunzătoare. O soluție de design interesantă a fost crearea unui meniu în două nivele: unul dedicat în totalitate companiei și datelor de contact, iar celălalt - categoriilor de produse.

Soluții de funcționalitate

Experții WebUs au elaborat o funcționalitate ce afișează prețuri diferite pentru diferite categorii de utilizatori. În particular, celor 3 grupuri de clienți ai companiei, ce aparțin categoriei VIP, li se afișează prețuri diferite la produse.

Prețuri diferite pot fi afișate în dependență de campaniile promoționale ale companiei. A fost elaborat un sistem de integrare a bazei de date cu magazinul on-line în mai multe nivele. S-au efectuat lucrări asupra procesării bazei de date 1C a produselor, precum și asupra formării bazei de datea brand-urilor și categoriilor de produse etc.

Încă o proprietate funcțională al acestui proiect produsele conexe. În cazul dat, produsele conexe au fost insearate în mod manual, fapt care îmbunătățește semnificativ calitatea ofertei comerciale a produselor date.

Funcționalitatea coșului de produse, presupune setarea unei sume minime pentru crearea comenzii și include un formular special ce necesită a fi completat de către persoanele fizice și cele juridice.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Noutăți
Categorii
Pagina produsului
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Neocomputer.md
Neocomputer.md

Magazin on-line al unuia dintre cei mai mari retaileri de produse digitale din Republica Moldova - Neocomputers

Continuare...
Садыэдема.рф
Садыэдема.рф

Magazin online al rețelei comerciale, specializate în vânzarea ierburilor – СадыЭдема, cu sediul în Moscova

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3