Recenzie Plastal.md
hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2015
 • tip site
  Site Corporativ
 • compania
  Plastal SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al celui mai mare producător de uși și ferestre din plastic din Republica Moldova, cu utilizarea tehnologiei germane Rehau

Sarcini de proiectare

Compania client a încredințat în totalitate crearea design-ului, echipei WebUs.
Cerințele în materie de design au fost standard: un aspect exterior plăcut, contemporan, ce insuflă încredere utilizatorilor și care să fie ușor de utilizat. Singura condiție a companiei client a fost utilizarea culorii roșii în calitatea nuanței de bază a site-ului.

Sarcini de funcționalitate

Pe lângă funcționalitățile standard ale site-ului, a fost necesară crearea unui formular de feedback pentru recepționarea datelor de la clienții existenți și cei potențiali, precum și pentru oferirea serviciilor conexe: chemarea experților pentru efectuarea măsurărilor a locurilor unde urmează a fi instalate produsele companiei client. În consencință, datele din formularele de feedback, pot fi procesate de experții în marketing pentru elaborarea în perspectivă a unor oferte mai bune.

Soluții de proiectare

Echipa de designeri WebUs au format gama de culori prin utilizarea culorii roșii – la cerința companiei client, precum și combinarea acesteia cu nuanțele de alb și negru.
A fost elaborat stilul viitorului site: elementele funcționale sunt în contrast pe pagină, datorită gamei de culori create de experții WebUs
Pentru separarea paginilor în blocuri informaționale au fost utilizate diverse metode cu utilizarea gamei de culori confirmate de client.
Designul site-ului a fost creat cu ajutorul elementelor dinamice și integrarea unui parallax-scrolling care modifică imaginii de fundal.

Soluții de funcționalitate

Echipa WebUs a creat o serie de soluții funcționale inedite pentru site.

În particular au fost elaborate câteva formulare de feedback: formular direct de feedback, formular de chemare a experților pentru efectuarea măsurărilor necesare și formular pentru telefonarea clientului. Acestea au fost amplasate pe pagină strategic, astfel încât să sugereze vizitatorului contactarea unui oficiu al companiei. Toate datele din formularele de feedback pot fi ulterior procesate de departamentul de marketing al companiei, cu scopul de creștere a vânzărilor și îmbunătățirea serviciilor oferite.

O altă proprietate fucnțională a site-ului este harta interactiva, unde sunt afișate toate reprezentanțele companiei din Republica Moldova și datele de contact ale fiecăreia.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima Pagină
Noutăți
Produse
Portofoliu
Faceti scroll
Proiecte similare
Zoutlet.md
Zoutlet.md

Site – catalog oficial al unuia dintre cei mai retaileri de articole vestimentare, accesorii și încălțăminte de brand în Republica Moldova - ZOutlet

Continuare...
Cristis.md
Cristis.md

Site oficial creat pentru salonul de frumusețe de calitate Premium - Cristis. Proiectul combină soluții creative funcționale și de design

Continuare...
Vezi toate lucrarile
Marcela Hîncota
Director de marketing și vânzări


Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Compania noastră se numește Plastal S.R.L. Activitatea pe care o desfășurăm se bazează pe producerea și instalarea construțiilor translucide, iar din 2004 suntem pe piața de uși și ferestre, utilizând sistemul de profil german de origine europeană - Rehau.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Până la WebUs am avut site, dar era unul nelucrativ și, sincer vorbind, era, pe lângă toate, nefinisat.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Doar pozitive, pentru că, în primul rând, toți termenii, la care am convenit, au fost respectați. De asemena, a fost plăcut că experții WebUs au venit cu un șir de recomandări ca site-ul nostru să fie nu doar unul atractiv, ci să fie și comod în utilizare și să fie capabil să vîndă produsele noastre. Am avut o viziune asupra funcționalităților site-ului, dar echipa de profesioniști ne-au propus soluții mult mai eficiente, astfel încât pagina  noastră web a devenit și mai eficientă. Și, desigur, aceste impresii vin și din exterior, de la clienții noștri, care ne spun că site-ul nostru este unul bun.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Noul site ne ajută foarte mult. Permament verificăm converisa site-ului și cea mai mare parte din cumpărători devin clienții noștri, după ce au vizitat pagina noastră web. Întotdeauna întrebăm cum clienții au aflat despre noi și deseori aceștia explică alegerea lor prin faptul că am investit într-un site de calitate, care reflectă nu doar ofertele companiei ci și activitatea ei, per ansamblu.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Da, aș recomanda. De ce? În primul rând, pentru că echipa WebUs are un algoritm de lucru foarte bine pus la punct: știu ce au de făcut și știu cum să o facă. De asemenea, ei s-au integrat în termenii restrânși, pe care i-am stabilit, sunt mobili și flexibili. Pe lângă faptul, că dau recomandări de valoare, ei ascultă doleanțele clienților, și nu spun, cum se obișnuiește: "toată lumea așa face și voi trebuie să faceți la fel". Ei abordează clienții în mod individual și este o calitate foarte valoroasă.

index-skills-icon2 index-skills-icon3