hero_mask
 • țara
  Federația Rusă
 • anul
  2015
 • tip site
  Site personal
 • compania
  Сергей Есаулов
 • CMS
  WordPress

Site portofoliu, al renumitului fotograf din Federația Rusă - Serghey Esaulov, cu elemente dinamice de afișare a lucărilor autorului

Sarcini de proiectare

Era necesar crearea unui site personal ce să reflecte viziunile artistice ale clientului, precum și stilul de abordare a ședințelor foto. De asemenea, a fost necesar încadrarea unui design creativ, corespunzător cerințelor clientului.
Versiunea finală a site-ului trebuia să informeze clar utilizatorii despre lucrările artistului, precum și tipurile de ședințe foto propuse de acesta.
Una din cerințele de bază ale clientului, presupunea conferirea dinamicității site-ului ce permite interacțiunea acestuia cu clienții.

Sarcini de funcționalitate

O proprietate obligatorie a fost elabroarea unei funcționalități ce permite afișarea eficientă a lucrărilor artistului. Afișarea fotografiilor trebuia să fie în imagini de înaltă rezoluție. De asemenea un element important a fost navigarea confortabilă între categoriile protofoliului și exemplele lucrărilor afișate pe site.

Soluții de proiectare

Experții WebUs au elaborat un design îndrăzneț, în nuanțe aprinse, confrm stilului și logotipului oferit de client. Gama de culori a site-ului a fost construită cu combinația de culori negru și lime. Această combinație de culori, nu a fost selectată întîmplător, întrucât pe fundalul acestora, fotografiile clientului sunt puse într-o lumină favorabilă. În același timp atenția utilizatorului nu este distrasă de elemente suplimentare.
A fost îndeplinită cerința de a împărți portofoliul în mai multe categorii și integrarea elementelor dinamice, ceea ce oferă aspectului exterior capacitatea de a interacționa cu utilizatorul.

Soluții de funcționalitate

Soluțiile funcționale pentru acest site a fost implementarea elementelor dinamice, fapt reflectat prioritar parte în portofoliu. Toate categoriile portofoliului sunt machetate sub formă de slider. Utilizatorii au posibilitatea de a răsfoi toate lucrările din această categorie. De asemenea, a fost elaborată o soluție funcțională ce permite afișarea imaginilor în rezoluție înaltă. Utilizatorul are posibilitatea de a alege tipul de afișare a fotografiilor: primul tip de afișare este în rezoluție standard, iar cel de-al doilea tip reprezintă afișarea în rezoluție înaltă.

Portofoliului în întrgime, cît și categoriilor în mod separat, le-au fost conferite elemente de trecere dinamice, pentru a crea condiții confortabile și rapide de utilizare. Pentru acest lucru, a fost integrat un element dinamic ce reacționează la mișcările cursorului.
La dorința clientului, de asemenea au fost incluse sunete în momentul comutării de la o categorie la alta în menu-ul site-ului.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Portofoliu
Faceti scroll
Proiecte similare
Great-vancouver-painters.com
Great-vancouver-painters.com

Site-ul companiei canadiene, specializată în oferirea serviciilor de colorare a imobilului. Acest proiect se deosebește printr-o dinamică ușoară și soluții ingenioase de imagine

Continuare...
WeddingPhotographybyKrista.com
WeddingPhotographybyKrista.com

Site portofoliu al renumitului fotograf din Londra - Krista, la realizarea căruia au fost utilizate diferite efecte vizuale și a fotografiilor autorului, în calitate de background

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3
Vineri

Azi ești invitatul nostru. Ne-ai ajuta să alegem: croissant cu champagne sau bere cu crevete.