hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Servicii on-line
 • compania
  Roman si Co. SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al boutique hotel-ului din Chișinău, de clasă europeană - Ezio-Palace, cu integrarea funcționalității pentru rezervarea on-line a numerelor

Sarcini de proiectare

Clientul a dorit un design ușor, deschis, în tonuri neutre. A fost necesară și crearea elementelor de identitate a site-ului, inclusiv logo-ul. O altă sarcină a fost încadrarea imaginilor deținute de client, în desigul elaborat de WebUs. Pe lângă acestea, a fost necesară conferirea unui aspect plăcut și ușor de înțeles a paginii pentru rezervări: luând în calcul că site-ul este accesat de diverși clienți.

Sarcini de funcționalitate

Adițional funcționalităților standard ale paginii, a fost necesară crearea unei funcționalități complexe, ce permite rezervarea numerelor. Echipa WebUs a avut sarcina de a elabora galerii de imagini cu posibilitatea de filtrare a categoriilor, astfel încât utilizatorii să poate vizualiza numerele în mod separat, cât și toate fotografiile hotelului, în mod neclasificat.

Soluții de proiectare

Designerii agenției noastre au integrat pe site o gamă de culori liniștite, ce este completată armonios cu elementele de administrare. Logotipul hotelului a fost creat în stilul hotelelor vechi, cu scopul de a crea asocieri cu servicii de înaltă calitate.
Au fost elaborate o serie de soluții pentru pormovarea imaginii companiei: afișarea unui număr mare de fotografii ale hotelului cu evidențierea serviciilor prestate.
Interfața site-ului este una simplă, ceea ce asigură utilizatorilor o navigare confortabilă. Design-ul paginilor de rezervare a numerelor a fost bine gândit și se deosebește prin adaptabilitate și utilizare facilă.

Soluții de funcționalitate

Soluțiile funcționale ale acestui site au fost elaborate pentru o utilizare cât mai comodă pentru utilizatori.

În mod particular, a fost elaborată posibilitatea complexă din punct de vedere tehnic, pentru rezervarea numerelor, cu scopul unei utilizări mai confortabile de către utilizatori. O proprietate distinsă a acestei funcționalități a fost posibilitatea de a vizualiza fiecare tip din numerele de hotel oferite, chiar în procesul de rezervare. Astfel, timpul petrecut de utilizatori pentru selectarea numărului dorit este mai mic, respectiv atența acestora nu este distrasă de la procesul rezervării, de alte elemente adiacente. Utilizatorul, de asemenea are posibilitatea de a vizualiza numerele în baza criteriile selectate direct din formularul de rezervare.

A fost elaborată o galerie de imagini cu filtrare complexă, pentru afișarea imaginilor de promovare a hotelului. Utilizatorul are atât posibilitatea de vizualiza toate imaginile, cât și în baza unor anumite criterii, de exemplu: tipul de cameră.

A fost elaborată o dinamicitate ușoară a site-ului, ceea ce permite interacțiunea eficientă dintre site și utilizator.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Camere
Saună
Galerie
Faceti scroll
Proiecte similare
Plovdiv.md
Plovdiv.md

Business-site al renumitului restaurant din Chișinău - Plovdiv, creat prin combinarea soluțiilor de design inedite și funcționalități moderne

Continuare...
SanMari.md
SanMari.md

Site-ul oficial al unuia dintre cele mai populare restaurante din Chișinău - San Mari, cu integrarea unor soluții de design ingenioase și posibilitatea de a realiza un tur virtual

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3