Crearea magazinelor on-line

Magazinele on-line sunt un intrument modern de vânzare a produselor și serviciilor cu posibilități nelimitate de creștere a numărului de clienți, motiv pentru care se bucură de o popularitate înaltă în rândul oamenilor de afaceri. Acest lucru face din magazinele on-line o investiție de succes în afacerea Dvs.

hero_mask
De ceWebUs

Conform statisticilor, 38% din vânzări la această oră, sunt efectuate prin intermediul magazinelor online, iar având in vedere că trăim în era tehnologiilor informaționale, cota vânzărilor online va înregistra o creștere semnificativă. Anume din acest motiv crearea unui magazin online precum și cea a site-ului vor oferi afacerii dumnevoastră o nouă modalitate de dezvoltare. Crearea unui magazin on-line este necesară pentru o vânzare eficientă a serviciilor și produselor și atragerea unor noi potențiali clienți.

Unul dintre avantajele magazinelor on-line îl constituie economisirea resurselor financiare prin reducerea numărului de angajați necesari pentru desfășurarea operațiuniulor, a spațiului de lucru, și, prin urmare, având posibilitatea de a oferi serviciile și produsele dumnevoastră, la un preț competitiv. Astfel, deținerea unui magazin on-line vă deschide posibilitatea de a efectua vânzări în mod continuu, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

DEPĂȘIND
CELE MAI ÎNDRĂZNEȚE
AȘTEPTĂRI
Avantajelenoastre

CALITATE PREMIUM LA UN PREȚ OPTIM

Agenția WebUs se specializează în crearea magazinelor on-line profesionale, de cea mai înaltă calitate. În baza experienței vaste de colaborare cu cele mai mari mărci comerciale atât locale cât și internaționale, noi vă garantăm cea mai înaltă calitate la un preț de neegalat. Anume la WebUs găsiți cel mai larg spectru de soluții pentru afacerea Dvs.

PREȚURI AVANTAJOASE

Agenția noastră se deosebește prin prețurile competitive în crearea magazinelor on-line și a site-urilor de cea mai înaltă calitate. Adițional, propunem clienților noștri o funcționalitate cu un grad înalt de utilizare.

CREȘTEREA VÂNZĂRILOR

Magazinele on-line vor stimula nivelul vânzărilor afacerii Dvs, precum și captarea potențialilor clienți prin afișarea ofertei de vânzare direct în casele acestora, la propriu.

MOD CONFORTABIL DE ADMINISTRARE

Experții noștri crează panouri de adminitsrare cu interfață confortabilă, astfel încât administrarea magazinului on-line nu necesită cunoștințe avansate în acest domeniu.

FUNCȚIONALITATE DE MARKETING

Crearea unui magazin on-line cu WebUs vă oferă posibilitatea de a demara de la primele etape acțiuni cu caracter promoțional, module pentru reduceri, coduri promoționale etc.

EFICIENȚĂ

WebUs vă propune crearea magazinelor on-line cu indicatori înalți de eficiență, ce se adaptează cu ușurință fiecărei etape a afacerii Dvs.

ADAPTABILITATE

Un principiu de bază al magazinelor on-line și al site-urilor create de WebUs este adaptabilitatea. Cumpărăturile de pe magazinul Dvs on-line vor fi posibile nu numai de pe desktop-uri și notebook-uri, dar și de pe telefoanele mobile, păstrând intactă calitatea și confortul de utilizare.

USABILITY &USER EXPERIENCE

Crearea unui magazin on-line cu WebUs presupune un nivel confortabil de utilizare. Noi punem accent pe confortul utilizatorului, astfel încât magazinul on-line să fie ușor în exploatare. Experții WebUs crează magazine on-line cu un grad înalt de comfort în utilizare, adaptat proceselor de afaceri și acțiunilor clienților ce-l utilizează.

Magazinele on-line - soluții moderne
pentru
afaceri de succes

Crearea magazinelor on-line cu WebUs oferă soluții inedite pentru dezvoltarea afacerii Dvs. Astfel, crearea unui magazin on-line cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație pe care le deținem, dar și funcționalitățile, și design-ul web unic vor contribui substanțial la dezvoltarea afacerii Dvs.

NoiPropunem
  • Crearea magazinelor on-line

  • Dezvoltare logică

  • Imersiune în procesele de afaceri

  • Soluționarea sarcinilor de afaceri

Crearea unui magazin on-line cu WebUs oferă clienților noștri soluții unice pentru afaceri. Procesul de creare a unui magazin on-line este unul dificil, compus din mai multe etape, scopul căruia este abordarea și dezvoltarea fiecărei afaceri în mod individual, iar calitatea serviciilor oferite de noi, este garantată de studierea aprofundată a afacerii fiecărui client.

Crearea unui magazin on-line este posibilă după finalizarea etapei de structurare logică a viitorului site comercial. De studierea detaliată a acestei etape depinde nu numai prețul produsului, dar și succesul acestuia. Este necesar de anticipat și de elaborat o serie de acțiuni ale utilizatorului, care încă de la etapele inițiale vor stabili o rată ridicată de conversie.

Fiecare magazin on-line creat de noi este unic, iar procesele de afaceri ale clienților noștri se deosebesc, inclusiv, ale celor ce activează în același segment. Astfel, ele se doesebesc, inclusiv, datorită scopurilor pe care le au: fie că e vorba de extinderea unei afaceri deja existente, atragerea unor noi clienți sau că abia s-au lansat pe piața web cu produsele și serviciile sale. La rândul lor, afacerile au elementele lor definitorii – amplasarea oficiilor și depozitelor, numărul de angajați, un anumit tip de logistică, de administrare, precum și scopuri, obiective diferite. Toate aceste componente influențează direct rezultatul produsului final elaborat de noi.

Experții WebUs pot dezvolta sau adapta orice lanț logic în crearea magazinelor on-line la care, ulterior, să adapteze procesele de afaceri deja existente în activitatea clientului. Una din prioritățile noastre este abordarea individuală a fiecărui client, motiv pentru care suntem capabili să oferim soluții eficiente pentru afaceri.

Servicii Suplimentare
Optimizare SEO

Magazinele on-line adesea sunt însoțite de optimizare SEO – aducerea paginii magazinului on-line pe primele pagini ale motoarelor de căutare. Optimizarea SEO contribuie la creșterea ratei de conversie, întrucât pagina, care conține magazinul on-line, este accesată de către un număr sporit de clienți potențiali.

Detalii
Conectare la sisteme de plăți online

Magazinul online va fi mult mai eficient, dacă de la etapa inițială va conține posibilitatea de a achita online serviciile sau produsele oferite spre comercializare. WebUs asigură conectarea magazinului on-line la cele mai populare sisteme de plăți existente pe piață, cum ar fi: PayPal, Visa, MasterCard, BitCoin etc.

Detalii
Suport Tehnic

Crearea unui magazin on-line nu este suficientă pentru buna funcționare a acestuia. Adițional, acesta are nevoie de suport tehnic permanent, întrucât chiar și codul de programare al celui mai modern site se uzează. Noi oferim servicii calitative de menținere, actualizare și adaptare a magazinelor online.

Detalii
Administrarea site-ului

Reprezintă un set de măsuri întreprinse în vederea funcționării corecte a magazinului on-line. Acest serviciu include moderarea activității utilizatorilor și verificarea sistematică a capacității de lucru a magazinelor virtuale, precum și actualizarea informațiilor.

Detalii
Hosting

Hosting – un spațiu de memorie rezervat pe unul din cele mai moderne servere, pentru site-ul Dvs. De asemenea, acest serviciu presupune crearea copiilor de rezervă, cu posibilitatea de restabilire a informației precedente.

Detalii
Doar magazine on-line care vând
Magazine on-line Create de WebUs

Clienții agenției cu ciclu complet WebUs.md au apreciat mereu rezultatele fructuase ale colaborării bilaterale atât în crearea site-urilor, cât și a magazinelor online. Noi oferim soluții de cea mai înaltă calitate, în baza studierii avansate a proceselor de afaceri ale clienților noștri. Vă invităm să accessați pagina portofoliului nostru, ca sa Vă convingeți de acest faptul.

index-skills-icon2 index-skills-icon3