hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2015
 • tip site
  Corporativ
 • compania
  ICS Bemol Retail SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial a uneia dintre cele mai mari companii de comercializare a carburanților pe piața Republicii Moldova. Proiect în care a fost inclusă o hartă interactivă

Sarcini de proiectare

A fost necesară crearea unui site corporativ care să prezinte o imagine bazată pe designul creat de agenția de publicitate Indigo Ogivly.
Drept materiale de referință pentru experții noștri au servit materialele poligrafice de imagine precum și designul paginilor statice oferite de companie. Agenția noastră, a adaptat stilul poligrafic al companiei-client și a propus o altă viziune a paginilor statice în conformitate cu cele mai moderne standarde-web de elaborare a site-urilor.

Sarcini de funcționalitate

Pe lângă funcționalitățile standard ale unui site corporativ, clientul a înaintat o serie de cerințe. Cea mai importantă sarcină, a fost crearea unei hărți interactive, cu un sistem special de filtrare, ce permite utilizatorului să identifice cea mai apropiată benzinărie a companiei prin intermediul serviciilor de geolocalizare.
De asemenea, experții WebUs au elaborate și elementele dinamice ale site-ului.

Soluții de proiectare

În baza viziunilor expuse asupra paginilor statice, de către agenția de publicitate Indigo Ogivly, experții WebUs au creat designul acestui proiect conform celor mai înalte standarde. Au fost utilizate toate elementele de identitate necesare, inclusiv gama de culori reprezentativă a companiei.

În procesul de creare a aspectului exterior al site-ului, a fost luată decizia de a utiliza fotografiile cu peisaje, ce reprezintă activitatea companiei-client. De asemenea, experții noștri au elabora meniul site-ului, ce se deosebește printr-un aspect simplu, dar concomitent funcțional.

Soluții de funcționalitate

Experții noștri, au efectuat în întregime procesul de dezvoltare web.

A fost luată decizia de a cosntrui o hartă bazată pe Google Maps, cu un nivel înalt de detalizare. De asemenea, au fost integrate serviciile de geolocalizare pentru ca utilizatorul să poată identifica cea mai apropiată benzinărie. În hartă a fost integrat și un navigator ce oferă posibilitatea utilizatorilor să stabilească cel mai scurt drum pînă la cea mai apropiată benzinărie.  În baza User Experience a fost elaborată și dinamicitatea site-ului.

Pentru informarea publicului larg despre joburile disponibile în cadrul companiei, experții noștri au creat o funcționalitate ce permite separarea locurilor de muncă în departamente și indicarea cerințelor minime de angajare.

De asemenea în site a fost integrată și filtrarea detaliată pentru a simplifica procesul de căutare a datelor necesare.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Carduri
Cariere
Contacte
Rețea
Faceti scroll
Proiecte similare
Avante.md
Avante.md

Site pentru unul dintre cei mai mari importatori si angrosisti de produse petroliere din Republica Moldova - compania Avante

Continuare...
Berdshotel.com
Berdshotel.com

Site pentru unul dintre TOP hoteluri din Chișinău - luxos Design-Hotel BERD’S. Site-ul, ca parte a imaginii hotelului, combină designul cu elementele de moștenire culturală, și servicii unice, cu o abordare individuală a fiecărui client BERD’S.

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3