Creare site-uri

WebUs.md crează site-uri de cea mai înaltă calitate, care corespund specificului activității Dvs și a sarcinilor înaintate

hero_mask
De ceWebUs

WebUs.md crează site-uri premium ce corespund scopurilor și obiectivelor afacerii Dvs. Realizarea site-urilor pentru afaceri sau crearea de landing page cu WebUs va stimula în mod garantat, atât creșterea numărului de vânzări pentru afacerea Dvs, cât și a încrederii vizitatorilor site-ului. În cazul creării site-urilor de prezentare sau a site-urilor personale cu WebUs.md, se realizează nu numai strategia de creștere a renumelui pe Internet, dar, de asemenea, este influențat direct și numărul vânzărilor de servicii și produse, precum și imaginea Dvs.

Experții WebUs însușesc cu regularitate ultimele tendințe în crearea site-urilor, design-ului web, și tehnologiile marketingului informațional. Echipa WebUs propune, de regulă, soluții care depășesc așteptările clienților noștri. Identificăm și prezentăm soluții ingenioase și originale, iar datorită acestui fapt, proiectele agenției noastre depășesc cele mai îndrăznețe așteptări.

DEPĂȘIND
CELE MAI ÎNDRĂZNEȚE
AȘTEPTĂRI
Avantajeleoferite

CALITATE PREMIUM LA UN PREȚ OPTIM

Agenția WebUs.md este specializată în crearea site-urilor din segmentul premium la prețuri medii. Site-urile create de noi, corespund mereu celor mai înalte standarde de calitate, oferind clienților noștri cele mai eficiente soluții pentru afacerile acestora.

USABILITY

WebUs acordă atenție deosebită fiecărui vizitator al site-ului. Prioritatea noastră este confortul în navigare și asigurarea clarității în ceea ce privește activitatea și proiectele noastre. Site-urile create de WebUs.md sunt o combinație excelentă între utilizare comodă și funcționalitate impecabilă, corespunzător cerințelor clienților noștri.

CREȘTEREA VÂNZĂRILOR

Experții noștri crează site-uri care vând. Anume creșterea vânzîrilor este prioritatea noastră de bază la elaborarea site-uri web de diferite tipuri și/sau prestarea serviciilor web specifice. WebUs are o abordare specială și eficientă în vederea creșterii vânzărilor de produse și servicii ale clienților noștri.

DESIGN UNIC

Pentru fiecare proiect, profesioniștii WebUs elaborează design unic, cu un grad înalt de recunoaștere. De asemenea, suntem implicați în dezvoltarea unui stil unic, cu o standardizare web contemporană pentru elementele identitare de ultimă generație, ce urmează a fi utilizate eventual în spațiul virtual.

ADAPTABILITATE

În crearea site-urilor, WebUs folosește cea mai avansată abordare de receptivitate a paginilor Web. Site-urlie sunt create prin utilizarea unei tehnologii flexibile, care permite afișarea corectă a paginii atât pe ecranele telefoanelor mobile cât și pe monitoare cu o rezoluție înaltă. Site-urile se adaptează ușor în conformitate cu dispozitivul de pe care sunt accesate și nu necesită crearea unor versiuni aparte pentru dispozitivele portabile.

EFICIENȚĂ

Având o experiență vastă în crearea site-urilor, dar și în marketing, WebUs se adaptează cu rapiditate proceselor de afaceri ale clienților săi. Studierea activității de marketing a clienților noștri are loc în etapa inițială a sistemului de lucru standardizat, stabilit la WeUs, ceea ce face din proiectele noastre un intrument eficient în marketingul digital.

Aveți nevoie de un instrument calitativ pentru
dezvoltarea afacerii?

Aveți nevoie să creați un site personal sau pentru afaceri? WebUs își desfășoară activitatea anume în acest domeniu, oferind clienților săi posibilitatea de a-și îndeplini toate sarcinile de afaceri. Cu fiecare proiect realizat, ne dezvoltăm abilitățile și competențele, astfel încât fiecare site ulterior să fie și mai bun ca precedentul și să întrunească toate criteriile impuse de clienții noștri.

WEBUSCreează
 • Magazine on-line

 • Business site-uri

 • Site Personal

 • Landing Page

 • Site de prezentare

Crearea magazinului on-line înseamnă capturarea în întregime a publicului țintă și organizarea vânzărilor de produse și servicii oriunde în lume. Cu ajutorul magazinelor on-line, vânzarea produselor și serviciilor în mediul virtual devine mai confortabilă, nu doar prin viteza mare de operare a vânzărilor, ci și prin economisirea timpului și a banilor. În funcție de volumul vânzărilor și a publicului țintă, WebUs elaborează soluții tehnice și de design care conferă magazinului on-line un aspect modern, capabil să atrăgă clienții potențiali și să-i stimuleze în realizarea cumpărăturilor pe site-ul Dvs.

Crearea magazinelor on-line cu WebUs.md - înseamnă să primiți cel mai modern instrument de vânzare.

Magazin on-line - mai detaliat

Crearea site-urilor pentru afaceri se bucură de o cerere mare în condițiile actuale de piață. Stimularea și creșterea vânzărilor – este unul din avantajele site-urilor create de WebUs. Elaborrea de business site-uri, de asemenea, presupune stabilirea legăturii cu clienții prin intermediul canalelor digitale. Mai devreme sau mai târziu fiecare om de afaceri va ajunge la concluzia că, prezența web, prin intermediul unui site, este imperios necesară în promovarea imaginii afacerii sale.

Crearea site-urilor pentru afaceri cu WebUs.md este cea mai bună alegere în administrarea și dezvoltarea afacerii Dvs.

Site pentru afaceri - mai detaliat

Site-ul personal este o modalitate unică de a publica informații despre Dvs, interesele pe care le avețe, cât și despre serviciile pe care le propuneți clienților Dvs în mediul virtual. Crearea site-ului personal este benefică unor anumite categorii de persoane. Întâi de toate, fiind avantajoasă persoanelor care prestează diferite servicii, astfel încât pe site-urile personale este posibil de a reflecta un portofoliu, unde pot fi descrise detaliat serviciile prestate. Crearea site-urilor personale este avantajoasă freelancer-ilor, persoanelor publice, devenind o sursă autentică de informații pentru cei ce îi urmăresc.

Crearea unui site personal cu WebUs.md este cea mai bună modalitate de a crea o și de a promova propria imagine în mediul virtual.

Site personal - mai detaliat

Această pagină Web se crează cu scopul de a colecta informații de contact despre potențialii clienți. Deținătorul unei landing page va primi toate datele necesare, prezentând pe pagină o propunere comercială atractivă și plasând pe aceasta formulare de feedback cu un nivel ridicat de vânzare, elaborate de experții WebUs. Astfel de pagini sunt utilizate pentru a spori vânzările și numărul de clienți, respectiv.

Crearea de landing page cu WebUs - înseamnă să primiți un răspuns excelent la oferta Dvs de vânzare.

Landing Page - mai detaliat

Site-ul de prezentare este o formă mai compactă a unui business site. Acesta conține doar câteva pagini, în care sunt afișate informațiile de contact de bază. Crearea site-ului de prezentare este necesară în primele etape ale afacerii, atunci când nu dețineți suficientă informație pentru crearea unui site în format extins. Crearea site-urilor de prezentare este necesară și profesioniștilor din diferite domenii, ce doresc o anumită prezență în mediul virtual la un preț cât se poate de mic. WebUs.md crează site-uri de prezentare profesionale în doar 24 ore, folosind o combinație optimă dintre calitatea înaltă și viteza de dezvoltare.

Dacă doriți să deveniți cât mai cunoscut în mediul on-line, atunci, crearea unui site de prezentare cu WebUs, este ceea de ce aveți nevoie.

Site de prezentare - mai detaliat
Cum Lucrăm
 • PRIMA ETAPĂ

 • A DOUA ETAPĂ

 • A TREIA ETAPĂ

 • A PATRA ETAPĂ

Prima etapă constă în studierea istoricului clientului nostru.

 • Echipa WebUs studiază în primul rând istoricul activității de marketing, și anume: poziția pe piață, strategia de vânzare și soluțiile funcționale ale companiei. Este important ca experții noștri să cunoască cine este publicul țintă al companiei, potențialii clienți și prin ce metode aceștia din urmă pot deveni clienți reali. De asemenea, echipa WebUs studiază și site-urile concurente ale clienților noștri, cu scopul de a avea o imagine cât mai clară despre procesele de afaceri ce se desfășoară pe segmentul respectiv de piață. WebUs se interesează și de planurile de dezvoltare ale clienților la etapa adresării lor, astfel, ca funcționalitatea viitorului site să corespundă celor mai înalte standarde.

A doua etapă constă în determinarea scopurilor și sarcinilor viitorului site.

 • La această etapă între echipa WebUs și client au loc consultări. Scopul acestora este ca împreună cu clientul să fie determinat tipul site-ului, iar ulterior WebUs oferă o serie de propuneri, pentru dezvoltarea site-ului și deservirea acestuia. De asemenea, la această etapă se determină scopurile și sarcinile următoarei etape.

A treia etapă constă în elaborarea și confirmarea sarcinilor tehnice.

În cadrul acestei etape echipa WebUs are două misiuni:

 • Crearea structurii site-ului Web, asemănător unui arbore informațional: modalitatea de trecere de la pagina principală la cele secundare și terțe, și aprofundarea în informația postată.
 • Formarea funcționalității proiectului Web, adică lista caracteristicilor site-ului viitor. De exemplu, numărul de limbi străine în care este afișată informația, integrarea unui magazin on-line sau a unui catalog de produse, afișarea unei prezentări, formularul de feedback, conectarea la Google Maps etc.

Dezvoltarea unei viziuni a site-ului este una din prioritățile noastre la această etapă.

Etapa numărul patru – realizarea site-ului Web.

Una dintre cele mai costisitoare etape, ce constă din câțiva pași.

 • Elaborarea schemelor-bloc– conceperea logicii de construcție a site-ului în formă grafică. Grupul de blocuri informaționale din care este format site-ul este construit în formă de schemă. La acest pas se bun bazele logice și cele de marketing ale viitorului site.
 • Crearea machetei de design, adică imaginea exterioară a site-ului. Designerii echipei WebUs.md au două tipuri de abordări. În primul caz macheta de design este construită în baza brand-book-ului oferit de către client. În al doilea caz, când compania nu are un stil anume, echipa noastră crează un design de comun acord cu clientul. Aici se include gama de culori, fontul, mărimea caracterelor, stilul comun și dinamica acestuia, precum și compatibilitatea viitorului site cu browserele și telefoanele mobile.
 • Programarea și crearea aspectului general. După ce macheta a fost creată, designerii WebUs o plasează nemijlocit pe site-ul ce va fi afișat utilizatorului. Datorită tehnologiilor de ultimă generație în materie de web design, experții noștri creează cu succes un aspect care corespunde întocmai cerințelor clientului nostru. Aici se include și verificarea compatibilității site-ului cu dispozitivelor mobile și browsere.
 • Dezvoltarea dinamicii site-ului este una dintre cele mai importante elemente ale proiectului. O dinamică bine gândită a site-ului permite utilizatorului să interacționeze mai confortabil cu proiectul web:

  • Dinaminca introduce elementul de joc în utilizarea proiectului, astfel influențând și mai mult potențialul client. Astfel, la textul afișat se adaugă elemente interactive. Spre exemplu, funcționalitatea dinamică afișează greșelile în completarea unui formular fără o reîncărcare suplimentară a paginii.
  • Funcționalitatea dinamică se creează cu ajutotul JavaScript și CSS.
  • Un avantaj substanțial în deținerea unui site cu funcționalitate dinamică constă în adaptabilitatea la dispozitivele electronice portabile, cum ar fi telefoanele mobile și tabletele.
  • Dinamica site-ului poate fi atât individuală cât și tipică, în dependență de scopurile și sarcinile proiectului.
 • Plasarea pe server și testarea site-ului. Pagina este testată de experții WebUs, cu scopul eliminării eventualelor greșeli de programare, verificării calității și funcționalității site-ului, precum și a machetei de design.
Servicii Suplimentare
Promovare SEO

Acest serviciu constă în promovarea suplimentară a site-ului prin motoarele de căutare, și constă dintr-o serie de măsuri luate în legătură cu optimizarea internă și externă a site-ului. Scopul promovării SEO este acela de a plasa site-ul în topul rezultatelor de interogare a motoarelor de căutare Google, Yandex, Yahoo și influențează pozitiv numărul de vizitatori, prin atragerea potențialilor clienți.

Detalii
Administrarea site-urilor

Este un set de acțiuni ce vizează menținerea funcționalității corecte a site-ului. Suportul administrativ al site-ului constă în verificarea permanentă a capacității de lucru a acestuia, moderarea activității utilizatorilor, actualizarea sistematică a informațiilor.

Detalii
Suport Tehnic

Menținerea site-ului din punct de vedere tehnic. Suportul tehnic de asemenea presupune posibilitatea de dezvoltare a funcționalității site-ului: soluționarea problemelor ce țin de acces, hosting și garantează buna funcționare a acestuia.

Detalii
Content Support

Acest serviciu are două ramuri: elaborarea logicii blocurilor informaționale, a textelor și a modalității de trecere de la o pagină la alta, precum și planificarea și aplicarea content-ului, adică elaborarea unui content unic (știri, actualizarea informațiilor etc.) și plasarea informației pe site în ordine cronologică.

Detalii
Hosting

Locul pe server unde se păstrează site-ul clientului, cu posibilitatea creării unei copii de rezervă și restabilirea site-ului în baza copiei de rezervă.

Detalii
Doar site-uri perfect funcționale
index-skills-icon2 index-skills-icon3