hero_mask
 • țara
  SUA
 • anul
  2015
 • tip site
  E-commerce
 • compania
  Конфиденциально
 • CMS
  OpenCart

Platformă de e-commerce din SUA - OneSmoke, cu integrarea sistemelor de plată on-line cu BitCoin

Sarcini de proiectare

A fost necesară crearea integrală a design-ului de către experții WebUs. Astfel, prima etapă în acest sens a fost elaborarea logotipului, ce trebuia să corespundă cu scopul și activitatea afacerii.
Era necesară crearea unui aspect exterior solid, iar designul trebuia să corespundă politiciii financiare a site-ului, astfel încât potențialii utilizatori să perceapă designul ca unul deschis spre cooperare și să fie motivați spre efectuarea cumpărăturilor.

Sarcini de funcționalitate

Din punct de vedere al funcționalităților a fost necesară crearea unui sistem de filtrare confortabil. Pe prima pagină era necesară afișarea unui sistem de filtrare complex în baza tuturor proprietăților produselor aflate în vânzare. O altă sarcină importantă a fost implementarea funcționalității, ce permite afișarea mai multor prețuri concomitent, astfel încât prețul să varieze în dependență de numărul de produse selectate. De asemenea, a fost necesară integrarea sistemelor de plăți on-line, ce corespund preferințelor clienților.

Soluții de proiectare

Echipa de designeri WebUs, a luat decizia de afișare a culorii negre, ce este reprezentativă pentru brandurile din clasa premium, precum și completarea gamei de culori cu nuanțe pastelate neutre. Aspectul exterior al site-ului este unul solid și reținut, în conformitate cu poziționarea pe piață a clientului. De asemenea, un lucru ce merită menționat este utilizarea facilă a site-ului, pentru toate categoriile de utilizatori.

Soluții de funcționalitate

Pentru o filtrare extinsă și complexă a produselor a fost elaborat un algoritm special, ce include în sine și selectarea în funcție de brand. Criteriile de filtrare a produselor a fost elaborat cu scopul de a oferi o navigare mai confortabilă și o utilizare facilă a site-ului.

Adițional, în dependență de numărul de produse comandate, utilizatorilor le sunt propuse prețuri diferite – per unitate, sau angro. De asemenea, prețurile se adaptează automat, în funcție de numărul de produse selectate pentru cumpărare.

Pentru achitarea produselor on-line a fost integrat sistemul de plăți on-line cu BitCoin, ce se bucură de popularitate în rîndul utilizatorilor acestui magazin web.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Produse
Pagina produsului
Faceti scroll
Proiecte similare
Motiko.eu
Motiko.eu

Magazin on-line al brand-shop-ului japonez de deserturi Motiko în Republica Moldova – un exemplu de succes în combinarea stilului minimalist și a funcționalităților complexe

Continuare...
Cablu.md
Cablu.md

Magazin on-line al unuia dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse electro-tehnice din Republica Moldova - TEHELECTRO-SV SRL, cu un sistem complex de filtrare a produselor

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3