Search Engine Optimization (SEO)

Optimizarea SEO este un set de acțiuni, efectuate cu scopul de a promova site-urile în motoarele de căutare (Google, Yandex, Yahoo!, Rambler, Bing, etc.), în baza unor cuvinte sau fraze cheie, utilizate în porcesul de căutare de către utilizator
hero_mask
De ce WebUs..

Agenția WebUs a elaborat o serie de metode unice de optimizare SEO și promovare a site-urilor. Aceste metode oferă serviciului de optimizare SEO o eficiență deosebită: clienții găsesc în topul paginilor motoarelor de căutare, cuvintele cheie inserate. De asemenea WebUs garantează afișarea pe primele pagini a motoarelor de căutare, site-ul Dvs.

În caz că transferați o parte din procesele de afaceri în mediul on-line, afișarea site-ului Dvs pe primele pagini a motoarelor de căutare este esențială. De acest lucru depinde numărul clienților, venitul, încrederea utilizatorilor și clienților în afacerea Dvs.

Depășind
cele mai îndrăznețe
Așteptări
Prețuri
Costul campaniei de publicitate se formează în mod individual. Agenția WebUs își apreciază serviciile oferite la 30% din bugetul campaniei de publicitate contextuală. Suma procentuală nu poate fi mai mică de 100 Euro/lună
Selectați tipul dorit de promovare
Completati formularul
Avantajeleoferite

EFICIENȚĂ

Optimizarea site-urilor efectuată de către experții WebUs, se deosebește prin calitatea înaltă. Noi aducem site-urile în topul rezultatelor, și pe primele pagini ale motoarelor de căutare Google, Yahoo!, Bing, Yandex, etc.

CREȘTEREA VÎNZĂRILOR

Este un rezultat direct al optimizării calitative efectuate de experții SEO din echipa WebUs. Astfel, datorită faptului că optimizarea SEO aduc site-urile clienților noștri pe primele pagini ale motoarelor de căutare – crește și numărul vizitatorilor a site-urilor promovate de WebUs. Acest lucru influențează direct numărul de vânzări a clienților noștri, în mod special și datorită strategiilor de promovare a produselor și serviciilor.

UTILIZAREA METODELOR „ALBE” DE PROMOVARE

Experții noștri utilizează exclusiv metodele permise de motoarele de căutare în procesul de optimizare și promovare a site-urilor. Cel mai mare avantaj al utilizării „SEO-ului alb” (Whitehat) - este că site-urile vor continua să se afle în topul rezultatelor de căutareîn baza cuvintelor-cheie, chiar și după schimbarea algoritmelor motoarelor de căutare.

ABORDARE MANUALĂ A SEO

Experții WebUs utilizează doar metodele manuale de optimizare SEO, ceea ce asigără creșterea calitativă a referințelor oferite de cele mai importante resurse on-line. Deși această abordare este mult mai greu de realizat, spre deosebire de cea automată, ea asigură clienții cu rezultate eficiente și pe termen îndelungat.

AVANSARE PERMANENTĂ

Experții noștri mereu studiază ultimele tendințe SEO, și orice alte schimbări în motoarele de căutare. Datorită procesării moderne și actualizării permanente a datelor necesare, agenția noastră este mereu în pas cu ultimele modificări de pe piața SEO.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Agenția noastră propune soluții de optimizare SEO, personalziate pentru site-urile fiecărui client. Scopul nostru este studierea avansată a procesele de afaceri a clienților noștri, datorită cărora oferim cele mai eficiente soluții pentru fiecare caz în parte.

<
SEO:direct în topul
rezultatelor
de căutare

Experții WebUs utilizează doar metode transparente în optimizarea cu succes a site-urilor, astfel încât acestea corespund cerințelor motoarelor de căutare.

Atenție

Indicatorii obiectivi de aranjare pot fi obținuțo doar cu ajutorul programelor specializate. Datele de aranjare de pe calculatoarele personale NU sunt obiective, întrucât motoarele de căutare iau în considerație istoricul căutărilor și o serie de alți factori ce deteriorează obiectivitatea indicatorilor.

Experții agenției noastre oferă consultații cu scopul de a crește calitatea și proprietățile de vânzare a site-urilor: ajutor în alegerea tipului de conținut, și a tipurilor de funcționalități, ce corespund fiecărei afaceri în mod individual.

Pe lângă SEO mai există și o altă modallitate de promovare a site-ului – publicitate contextuală. În tabel sunt afișate punctele forte și slabe ale fiecărei dintre aceste metode, stabilite din practica noastră de lucru.

SEO
Publicitate contextuală
Apariția rezultatului
SEO

Peste ceva timp

Apariția rezultatului
Publicitate contextuală

Imediat după lansarea publicității contextuale

Poziția de emitere
SEO

Pozițiile de emitere a site-ului se pot modifica

Poziția de emitere
Publicitate contextuală

Afășarea anunțului publicitar va rămâne pe poziții superioare a rezultatelor căutării

Nivelul de încredere
SEO

Un nivel de încredere înalt pentru rezultate organice a căutărilor

Nivelul de încredere
Publicitate contextuală

Un nivel de încredere redus pentru blocurile de publicitate

Durata rezultatului promovării
SEO

Efectul se menține o perioadă îndelungată de timp după promovarea SEO

Durata rezultatului promovării
Publicitate contextuală

Efectul se menține doar pe perioada afișării publicității contextuale

Achitarea serviciilor
SEO

Achitare unică pentru servicii de SEO-promovare

Achitarea serviciilor
Publicitate contextuală

Achitare continuă pentru afișarea anunțurilor de publicitate contextuală

Acoperirea procesului de promovare
SEO

Promovarea întregului site

Acoperirea procesului de promovare
Publicitate contextuală

Promovarea doar a unui cuvânt/frază-cheie

Etapele de lucru
Optimizarea SEO – este un process compus din mai multe etape de analiză și modificare a site-ului în conformitate cu cerințele motoarelor de căutare. WebUs a elaborat propria modalitate pentru o optimizare SEO mai eficientă:
1
Analiza site-ului

Experții verifică corectitudinea site-ului, și conformitatea acestuia cu indicii SEO. Se afișează încrederea site-ului, numărul de accesări, spam, precum și alți indicatori.

2
Analiza concurenților

Acest proces permite identificarea punctelor slabe ale concurenților, și elaborarea unei strategii SEO eficiente pentru clienți, prin utilizarea gamelor de cuvinte cheie utilizate mai des în motoarele de căutare.

3
Analiza rezultatelor în motoarele de căutare

Identificarea poziției site-ului, în motoarele de căutare Google, Yahoo!, Yandex, Bing, etc.

4
Crearea nucleului semantic al site-ului

O serie de acțiuni interprinse cu scopul de a idenifica frazele și cuvintele cheie, precum și crearea listelor de cuvinte cheie, care, include două etape:

 • Crearea listei de fraze/cuvinte cheie – experții WebUs identifică toate cuvintele și frazele cheie potrivite sferei de activitate a afacerii, ce sunt utilizare în motoarele de căutare
 • Formarea nucleului semantic – din cuvintele selectate de client, se formează nucleul semantic, sau, altfel spus, frazele și cuvintele ce vor fi utilizate cu scopul de a promova site-ul în mediul on-line.

5
Optimizarea internă a site-ului

Modificarea structurii și conținutului site-ului în conformitate cu cerințele motoarelor de căutare. Această etapă, include în sine mai mulți pași:

 • Modificarea meta-titlurilor, pentru fiecare categorie și pagina a site-ului – includerea unei informații speciale în titlurile și paginile site-ului, pentru o sincronizare eficientă cu motoarele de căutare
 • Modificarea meta-descrierilor pentru fiecare categorie și pagină a site-ului – includerea unor date speciale în fiecare descriere a categoriilor, și a paginilor, pentru roboții de căutare.
 • Elaborarea conexiunilor interne a paginilor site-ului – procesul de creștere calitativă a referințelor site-ului, ce permite utilizatorilor o accesare mai rapidă a categoriilor, și paginilor site-ului.
 • Identificarea erorilor - o verificare minuțioasă a site-ului cu scopul de a identifica erori, sau lipsa anumitor pagini sau date, ce influența rata de conversie a site-ului
 • Verificarea vitezei de încărcare a paginilor – conform standardelor, timpul de încărcare a unei pagini nu trebuie să depășească 1 secundă.
 • Optimizarea documentului robots.txt – setarea datelor din fișierul unde sunt indicate instrucțiunile pentru motoarele de căutare(interzicerea indexărilor, indicarea roboților de căutare, datele despre „oglinzi” corecte ale domenului, etc.)
 • Identificarea și ștergerea paginilor dublate , a conținutului, și URL-urilor – conținutul, paginile și URL-urile, ar trebui să fie unice, pentru o poziționare mai bună a site-ului.
 • Formarea nucleului semantic – selectarea frazelor și cuvintelor cheie pentru fiecare categorie și produs
 • Modificarea textelor în conținut – modificarea textelor, și completarea acestora cu fraze și cuvinte cheie.
 • Modificarea conținutului grafic – optimizarea imaginilor în conformitate cu cerințele personale.
 • Linkuri
  • Optimizarea linkuri-lor dinamice – transformarea linkuri-lor dinamice în link-uri statice(permanente, ce nu își schimbă codul și forma)
  • Optimizarea URL-urilor și SEF URL(Search Engine Friendly URL) – crearea linkurilor ușor de înțeles pentru utilizatori. Exemplu webus.md/seo – aceste URL-uri mai sunt numite și „simple” de Google.
 • Harta site-ului pentru utilizatori și roboți
 • Verificarea codurilor HTML și CSS – motoarele de căutare au o atitudine dură față de erorile de programare a site-urilor. În cazul în care sunt depistate erori HTML și CSS, amplasarea site-ului pe paginile motoarelor de căutare, va fi influențată negativ

6
Optimizarea externă a site-urilor

Presupune creșterea calitativă a referințelor oferite de cele mai importante resurse on-line:

 • Bloguri
 • Site-uri sateliți
 • Marcaje sociale
 • Rețele de socializare
 • PDF – sharing
 • Forumuri
 • Activitățile Youtube
 • Comentatori și bloggeri
 • Profilele utilizatorilor pe diferite site-uri
 • Articole tematice de pe diferite site-uri și forumuri

7
Analiza rezultatelor de căutare

Monitorizarea poziției în rezultatele motoarelor de căutare, în baza cuvintelor cheie alese. Poziționarea este factorul ce determină calitatea optimizării SEO a site-ului, și a campaniei de promovare on-line.

8
Menținerea rezultatelor

Menținerea în topul rezultatelor a motoarelor de căutare, a site-ului.

9
Raportare sistematică

Experții WebUs, pregătesc rapoarte sistematice în baza indicatorilor obiectivi de optimizare SEO, conform check-point-urilor: puncte de control ce monitorizează progresul promovării SEO al site-ului, și afișarea lui în primele rezultate a motoarelor de căutare, cu indicarea frazelor/cuvintelor cheie stabilite.

Servicii Suplimenatre
Digital Marketing

Oferă o gamă largă de posibilități pentru promovarea produselor pe internet și pe rețelele de socializare. Datorită instrumentelor eficiente de promovare, digital marketing crează condițiile necesare pentru administrarea reputației și a publicității pe internet.

Detalii
Administrarea complexă a site-ului

O serie de măsuri ce asigură funcțiorea corectă a site-ului. Aceste măsuri presupun: suport tehnic, și administrarea conținutului.

Detalii
Modernizarea site-ului

Completarea cu funcționalități noi, conectarea la servicii de plăți on-line, modificarea design-ului și alte ajustări efectuate unui site deja existent.

Detalii
Hosting

Un spațiu de memorie rezervat pe unul din cele mai moderne servere, pentru site-ul dumneavoastră. De asemenea acest serviciu presupune crearea versiunilor de rezervă, cu posibilitatea de restabilire a informației precedente.

Detalii
Suport Tehnic

Menținerea site-ului din punct de vedere tehnic. Suportul tehnic de asemenea presupune posibilitatea de dezvoltare a funcționalității site-ului: soluționarea problemelor ce țin de acces, hosting și garantează buna funcționare a acestuia

Detalii
Interactiv Captivant Lucrativ
Clienții spun... De ce Webus?

Rogob.md

"Site-ul nou ne-a permis să avem o activitate on-line mai sporită"
Valentin Duborvski
Marketing Director FPC „Rogob”

Compania este una tânără , băieții știu ce fac, vin întotdeauna cu soluții și sfaturi pentru a atinge rezultate. Pot să recomande soluții la care nu v-ați așteptat sau arăta noi obiective, pe care le puteți atinge prin intermediul instrumentelor on-line...

Neocomputer.md

"Ne-au convins prin tehnologia și prin metodele care le folosesc"
Iurie Berzan
Director

Când am început să studiem companii, care se ocupă de crearea și dezvoltarea site-lor, am analizat mai multe firme cu respective oferte. De ce ne-am oprit la WebUs? În primul rând, am avut un dialog din start destul de normal. Ne-au...

Plastal.md

"Părerea mea despre colaborarea cu WebUs este una pozitivă"
Marcela Hîncota
Director de marketing și vânzări

Experții WebUs au venit cu un șir de recomandări ca site-ul nostru să fie nu doar unul atractiv, ci să fie și comod în utilizare și să fie capabil să vîndă produsele noastre. Am avut o viziune asupra funcționalităților site-ului, dar echipa WebUs...

Cristis.md

"WebUs este o echipă tânără, foarte creativă și foarte dinamică"
Lucia Berdos
Proprietara salonului, femeie de afaceri

Noi suntem foarte bucuroși să colaborăm cu WebUs, pentru că în cadrul acestei agenții se regăsesc experți tineri, dinamici și creativi. Echipa corespunde tuturor criteriilor noastre: iar noi dorim să vedem site-ul nostru la fel de dinamic...

Caritas.md

"Atitudinea echipei de la WebUs eeste una foarte constructivă"
Otilia Sîrbu
Director Caritas Moldova

A fost o colaborare destul de bună și pot spune că echipa WebUs a adăgat la proiectul nostru inițial foarte multe idei. De exemplu, recomandau strategii de marketing și de design, la care noi nu ne gândisem.Ei au făcut o analiză de piață și...

MandarinModels.com

"Sunt extrem de recunoscătoare că am fost auziți și înțeleși"
Veronica Cuznețova
Director

În primul rând mi-a plăcut faptul că experții WebUs ne-au înțeles. Afacerea noastră este foarte specifică, și pentru noi este foarte importantă funcționalitatea și ergonomia, întrucât clienții noștri au nevoie de un acces rapid la...

Policolor.md

"Experții WebUs au știut să ne ofere soluții eficiente"
Igor Isipciuc
Director

Experții WebUs ne-au propus soluții eficiente. Nu a fost necesar să explicăm nimic, în timp ce nouă ni s-a oferit mult mai mult decât noi am considerat că vom primi. Site-ul elaborat de WebUs pentru noi este acel instrument care ne aduce...

Indigo-holding.com

"Ei sunt experți, sunt deschiși și orientați către clienți"
Igor Ghiter
Director

Am impresii foarte bune de la colaborarea noastră cu WebUs. Se deosebesc prin eficiență înaltă, flexibilitate în lucru, profesionalism, sunt permanet pe fir și permanent lucrează asupra tuturor propunerilor, adică sunt orientați către client...

anasozu.com

"Am primit de la WebUs un site foarte bun, foarte reușit"
Todur Zanet
Redactor-Șef

Dacă azi aș avea nevoie de un alt site, cu siguranță că aș apela din nou la experții WebUs, pentru că colaborarea echipei WebUs cu mine și cu ediția periodică Ana Sozu mi-a lăsat doar impresii plăcute. De aceea, eu personal...

Rogob.md

"Site-ul nou ne-a permis să avem o activitate on-line mai sporită"
Valentin Duborvski
Marketing Director FPC „Rogob”

Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Compania Rogob este cea mai mare înterprindere de procesare a cărnii din Republica Moldova.  În acest moment producem și comercializăm produsele noastre prin intermediul unei rețele ce cuprinde peste 3500 de puncte de vânzare, care aparțin partenerilor și distribuitorilor noștri, dar și în cele 15 puncte de vânzare din propria noastră rețea de magazine.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Compania noastră a fost lansată în 1997. Pe parcursul istoriei sale am avut câteva versiuni ale site-ului. Versiunea precedentă a fost elaborată vreo 3 ani în urmă. Era un site catalog a produselor noastre. Dar, ca urmare a modificării stilului companiei, a intervenit necesitatea de a-l schimba. Și iată acestă colaborare cu WebUs, pe care am avut-o, a fost exact în această perioadă de restyling a imaginii companiei.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Colaborarea noastră a fost una fructuoasă. Băieții ne-a ajutat să definim Caietul de Sarcini pentru site-ul companiei, fiind mai experimentați și înțelegând trendurile de dezvoltare a web-ului mai bine decât noi.  Compania este una tânără , băieții știu ce fac, vin întotdeauna cu soluții și sfaturi pentru a atinge rezultate. Pot să recomande soluții la care nu v-ați așteptat sau arăta noi obiective, pe care le puteți atinge prin intermediul instrumentelor on-line.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Site-ul nou ne-a permis să avem o activitate on-lie mai sporită. Toate companiile media, pe care le organizam până la acest site, nu includeau și partea on-line de clienți. Însă din moment ce-a apărut site-ul nou, am început și o activitate prodgioasă pe internet. Acum toate companiile media, pe care le avem, le dublăm și on-line. Astfel, valorificăm și partea de consumatori, ce se informează de pe internet.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Cu siguranță! Chiar și am recomandat deja agenția la câțiva parteneri, care au avut nevoie de asemenea servicii. Cu certitudine pot spune că sunt profesioniști în domeniul.

Neocomputer.md

"Ne-au convins prin tehnologia și prin metodele care le folosesc"
Iurie Berzan
Director
Povestiți-ne despre afacerea Dvs…
Activăm deja de 10 ani pe piață. Vindem calculatoare, laptopuri, telefoane, oferim și servicii de reparare a acestora. Ne poziționăm mai mult pentru clienții end-user și persoane juridice.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Am avut două versiuni. O versiune era facută de niște studenți, după care a încercat o companie să facă un site, dar ceva tot nu mergea funcțional și am decis să ne oprim la compania WebUs, pentru că, analizând din mai multe puncte de vedere, am hotarât ca ei sunt cei mai profesionali și lucrează la nivel foarte înalt.


Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?

Când am început să studiem companii, care se ocupă de crearea și dezvoltarea site-lor, am analizat mai multe firme cu respective oferte. De ce ne-am oprit la WebUs? În primul rând, am avut un dialog din start destul de normal. Ne-au convins prin tehnologia și prin metodele pe care le folosesc colaboratorii de la WebUs – într-adevar se merita de a lucra anume cu o companie profesională.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Noul site ne ajută să ne dezvoltăm. Acum se pune accent puternic pe internet și posibilitățile, pe care le oferă. Și noi am decis să facem o investiție mai serioasa în site-ul nostru, care respectiv ne ajută să creștem vânzările.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Permanent recomandăm echipa WebUs clienților și partenerilor noștri, pentru ca e o companie foarte serioasă. În primul rând acest fapt merge de la management, de la administrator. Se vede că orice lucru, orice sarcină, care este pusă în fața companiei se rezolva foarte operativ și foarte bine.

Plastal.md

"Părerea mea despre colaborarea cu WebUs este una pozitivă"
Marcela Hîncota
Director de marketing și vânzări

Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Compania noastră se numește Plastal S.R.L. Activitatea pe care o desfășurăm se bazează pe producerea și instalarea construțiilor translucide, iar din 2004 suntem pe piața de uși și ferestre, utilizând sistemul de profil german de origine europeană - Rehau.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Până la WebUs am avut site, dar era unul nelucrativ și, sincer vorbind, era, pe lângă toate, nefinisat.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Doar pozitive, pentru că, în primul rând, toți termenii, la care am convenit, au fost respectați. De asemena, a fost plăcut că experții WebUs au venit cu un șir de recomandări ca site-ul nostru să fie nu doar unul atractiv, ci să fie și comod în utilizare și să fie capabil să vîndă produsele noastre. Am avut o viziune asupra funcționalităților site-ului, dar echipa de profesioniști ne-au propus soluții mult mai eficiente, astfel încât pagina  noastră web a devenit și mai eficientă. Și, desigur, aceste impresii vin și din exterior, de la clienții noștri, care ne spun că site-ul nostru este unul bun.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Noul site ne ajută foarte mult. Permament verificăm converisa site-ului și cea mai mare parte din cumpărători devin clienții noștri, după ce au vizitat pagina noastră web. Întotdeauna întrebăm cum clienții au aflat despre noi și deseori aceștia explică alegerea lor prin faptul că am investit într-un site de calitate, care reflectă nu doar ofertele companiei ci și activitatea ei, per ansamblu.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Da, aș recomanda. De ce? În primul rând, pentru că echipa WebUs are un algoritm de lucru foarte bine pus la punct: știu ce au de făcut și știu cum să o facă. De asemenea, ei s-au integrat în termenii restrânși, pe care i-am stabilit, sunt mobili și flexibili. Pe lângă faptul, că dau recomandări de valoare, ei ascultă doleanțele clienților, și nu spun, cum se obișnuiește: "toată lumea așa face și voi trebuie să faceți la fel". Ei abordează clienții în mod individual și este o calitate foarte valoroasă.

Cristis.md

"WebUs este o echipă tânără, foarte creativă și foarte dinamică"
Lucia Berdos
Proprietara salonului, femeie de afaceri
Povestițe-ne despre afacerea Dvs…
Suntem salonul de frumusețe Cristis. Existăm pe piață deja de 19 ani. Cristis prestează servicii în domeniul frumuseții: diferite tipuri de freze, aranjare a părului, proceduri moderne de îngrijire a părului, corpului și a feței.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Până la colaborarea noastra cu WebUs am avut deja un site, însă era învechit și nu răspundea cerințelor actuale. Ne-am dorit un site care să reflecte tendințele la zi în sfera frumuseții și a stilului, trenduri de care ne ghidăm în activitatea noastră cotidiană. Respectiv, am vrut ca site-ul nostru să fie anume așa: frumos, stilat, modern.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Ne-a făcut plăcere să conlucrăm cu WebUs, pentru că este o echipă tânără, foarte creativă și foarte dinamică. Au știut să răspundă perfect și în termen cerințelor noastre, iar noi ne-am dorit să fie la fel de dinamic și stilat. Solicitările noastre au fost auzite și înțelese corect și toate doleanțele noastre și-au găsit reflecția în design-ul și funcționalitățile site-ului.

Ce impact a avut nous site asupra business-ului Dvs?
Site-ul are o imortanță mare pentru noi, iar numărul de clienții, după cum putem urmări, a crescut sensibil. Mai mult ca atît, acest indice este în continuă creștere. Considerăm că acest fapt se datorează că clienții potențiali au posibilitatea de a face cunoștință preventiv, vizitând site-ul nostru și îți poate crea o impresie vizavi de imaginea acesteia, serviciile prestate, posibilitățile pe care le poate oferi. Toate acestea sunt factorii care influențează decizia de a ne vizita sau nu.

Ați recomanda partenerilor colaborarea cu WebUs?
Dacă cineva din prieteni m-ar ruga să recomand vreo companie, care crează site-uri de calitate, cu sufletul curat și din toată inima aș recomanda agenția voastră - WebUs.

Caritas.md

"Atitudinea echipei de la WebUs eeste una foarte constructivă"
Otilia Sîrbu
Director Caritas Moldova
Povestiți-ne despre organizația Dvs...
Fondul de binefacere Caritas Moldova este un departament al bisericii romano-catolice. Anul trecut am aniversat 20 de ani de activitate în Republica Moldova. Caritas Moldova este o parte a confederației globale Caritas Internationalis, ce cuprinde 7 regiuni ale lumii, inclusiv cea Europeană. Activitatea noastră cuprinde programe de asistență socială și dezvoltare a comunității catolice din Republica Moldova. Lucrăm foarte mult cu persoanele social-vulnerabile, iar în acest sens suntem asistați de voluntari.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Site-ul pe care l-am avut până la WebUs era mult mai simplu, făcut cu mulți ani în urmă. De aceea, nici versiunea lui tehnică nu poate fi comparată cu cea de astăzi. Practic, erau 3 site-uri adunate în unul singur, cu funcții foarte simple și reduse la ora respectivă.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
A fost o colaborare destul de bună și pot spune că echipa WebUs a adăgat la proiectul nostru inițial foarte multe idei. De exemplu, recomandau strategii de marketing și de design, la care noi nu ne gândisem. Ei au făcut o analiză de piață și în baza acesteia au îmbunătățit proiectul nostru.

Ce impact a avut noul site asupra organizației Dvs?
De fapt, au fost introduse pe noul site multe funcționalități interactive, gen: donații on-line, formulare pentru beneficiari, pentru persoane ce au nevoie de ajutor și pentru persoane ce pot oferi ajutor și pot face donații. La fel, am dezvolatat împreună cu banca și WebUs un sistem de plăți on-line, fiind iarăși un instrument ușor de administrat.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Eu cred că atitudinea echipei de la WebUs eeste una foarte constructivă. Ei întotdeauna găsesc soluții. De aceea, cu mare drag recomand echipa WebUs altor parteneri de-a noștri.

MandarinModels.com

"Sunt extrem de recunoscătoare că am fost auziți și înțeleși"
Veronica Cuznețova
Director

Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Suntem agenția de modele Mandarin, activitatea căreia reprezintă promovarea modelelor pe piața autohtonă, dar și cea internațională. În mare parte clienții noștri sunt de peste hotare, de aceea site-ul este în mare parte destinat clienților noștri internaționali.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs1?
Nici nu-mi amintesc bine acum… era unul neautentic și nu prea îl utilizam. Versiunea precedentă era complicat în navigare, neergonomic, nu dispunea de soluții funcționale relevante și cel mai important -avea un design neactual.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
În primul rând, a fost plăcut că experții WebUs au înțeles din prima ce produs ne dorim. Avem un tip de afcere mai specific și reieșind din faptul că clienții noștri au nevoie de acces rapid la informații, funcționalitatea, ergonomia, o navigare simplă - au un rol primordial. Sunt foarte recunoscătoare că am fost auziți, iar cerințele noastre înțelese, pentru că viziunea noastră asupra site-ului diferă de una standard.

Cum noul website a afectat business-ul Dvs?
Site-ul este o parte din imaginea companiei, în baza lui clienții, care nu ne cunosc, își formează o imagine despre agenția noastră, serviciile pe care le oferim și modelele, cu care lucrăm. Echipa WebUs a realizat totul în condiții de maximă comoditate pentru utilizator. Este plăcut și foarte comod să primim cereri de colaborare cu diferite modele: pe site este disponibil un formular de aplicare pentru candidați - o soluție foarte eficientă și lucrativă.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Sigur! Mi-a plăcut foarte mult că echipa WebUs lucrează operativ, tot procesul de pregătire și realizare se desfășoară în cel mai scurt timp posibil.De aceea planificăm să apelăm din nou la WebUs și să continuăm colaborarea noastră.

Policolor.md

"Experții WebUs au știut să ne ofere soluții eficiente"
Igor Isipciuc
Director

Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Tipografia Policolor activează în domeniul imprimărilor comerciale. Oferim servicii înterprinderilor și organizațiilor, ce au nevoie de publicitate în acest moment. Producem ziare, flyere, buclete, cataloage – tot ce ține de promovarea afacerilor.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Până la colaborarea noastră cu WebUs nu am avut site. Am ajuns la concluzia că avem nevoie de o prezență web, reieșind din cerințele contemporane: tot mai mulți oameni obțin informații despre diferite servicii, produse și oportunități anume din internet.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Experții WebUs au știut să ne ofere soluții eficiente. Nu a fost nevoie de prea multe explicații din partea noastră, dar rezultatul a fost peste așteptări. Site-ul creat de WebUs este acel instrument, care ne aduce clienți reali în fiecare zi, și astfel obținem o creștere constantă a venitului din vânzări.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?WebUs?
Deja am recomandat agenția WebUs prietenilor și partenerilor noștri. Echipa WebUs posedă un șir de calitățile prețioase – seriozitate în abordare, creativitate și operativitate.

Indigo-holding.com

"Ei sunt experți, sunt deschiși și orientați către clienți"
Igor Ghiter
Director

Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Suntem un brand de parfumerie și cosmetică Indigo-Holding. Activitatea noastră cuprinde producerea, vânzarea și promovarea pe piață a produselor din categoria de parfumerie și cosmetică.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Compania noastră și-a început activitatea în octombrie 2013. Respectiv, în 2013 am încheiat cu WebUs un contract de elaborare a site-ului indigo-holding.com.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Am impresii foarte bune de la colaborarea noastră cu WebUs. Se deosebesc prin eficiență înaltă, flexibilitate în lucru, profesionalism, sunt permanet pe fir și permanent lucrează asupra tuturor propunerilor, adică sunt orientați către client.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Acum fără site și fără activitate în internet, promovarea oricăror produse, mai ales parfumerie și cosmetică e aproape ireal. Lărgirea activității noastre de comercializare și promovare pe on-line reprezintă la moment una din direcțiile noastre fundamentale de marketing.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Tuturor! Sigur. Echipa WebUs lucrează cu profesionalism și mobilitate. Dacă să vorbim despre calitățile lor profesionale, pentru care am ales să conlucrăm cu ei, este în primul rând mobilitatea experților, flexibilitatea lor profesională, sunt permanent disponibili. Au o orientare puternică către client și sunt cu adevărat profesioniști - asta e primordial pentru noi. Mai mult ca atât, bunele relațiile de parteneriat, pe care le-am stabilit pe parcursul anilor cu WebUs, au o valoare foarte mare pentru noi.

anasozu.com

"Am primit de la WebUs un site foarte bun, foarte reușit"
Todur Zanet
Redactor-Șef

Povestiți-ne despre afacerea Dvs…
Ediția periodică Ana Sozu este primul ziar în limba găgăuză, înființat în anul 1988. Tirajul maxim a constituit - 76 000 exemplare. Ziarul nostru îtotdeauna a fost un factor de dezvoltare a limbii găgăuze, a clurii, literaturii, artei și a tuturor aspectelor, care vizează partea găgăuză.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Da, am avut site-ul nostru, însă după 7-8 ani de exploatare, acesta nu mai corespundea tuturor cerințelor actuale.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Colaborarea cu WebUs? Ne-am dorit un site modern și am primit de la WebUs o lucrare foarte bună, foarte reușită, care relevă combinații corecte de culori, dimensiuni corecte la blocurile site-ului și a fotografiilor.

Ce impact a avut noul website asupra business-ului Dvs?
Din păcate numărul de abonați scade din cauza site-ului. Pentru ce să te abonezi, dacă este disponibilă versiunea electronică a ziarului?

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Dacă azi aș avea nevoie de un alt site, cu siguranță că aș apela din nou la experții WebUs, pentru că colaborarea cu mine și cu ediția periodică Ana Sozu mi-a lăsat doar impresii plăcute. De aceea, eu personal aș conlucra iarăși cu WebUs.

Împreună cu WebUs

Clienții noștri au apreciat ca fiind excelentă calitatea optimizării site-urilor și promovarea acestora, de către experții WebUs. Rezultatele colaborărilor cu clienții noștri, nu se rezumă numai la afișarea in primele pagini a motoarelor de căutare, ci și creșterea ratei de conversie, creșterea vânzărilor, și încrederea utilizatorilor în site-urile clienților noștri.

together
index-skills-icon2 index-skills-icon3