Sistemele
de plăți on-line

Conectarea la serviciile de plăți on-line este o necesitate absolută în condițiile actuale de administrare a afacerilor pe internet.

hero_mask
De ceWebUs

Plățile electronice sunt tot mai mult utilizate în procesele de achiziționare și comandare a produselor și serviciilor, întrucât banii electronici sunt mai confortabili de utilizat și administrat, iar procesul de achitare este mult mai sigur.Experții WebUs vă oferă posibilitatea de a conecta site-ul la toate sistemele de plăți online, inclusiv: MastrCard, VISA, PayPal, WebMoney, Yandex Money, BitCoin, etc.

Prin conectarea la serviciile de achitare online, vă actualizați procesele de afaceri existente, deoarece popularitatea serviciilor de achitare online, crește pe zi ce trece: 78% din utilizatori, preferă achitarea produselor și serviciilor în regim online.

Anticipând
cele mai îndrăznețe
așteptări
Avantajele noastre

Conectarea la serviciile de plată online, constituie un avantaj financiar atât pentru deținătorii de afaceri, cât și pentru clienți.

Eficiență

78% din utilizatori, preferă sistemul de achitare online, ceea ce este posibil numai după conectarea site-ului la serviciile respective.

Accesibilitate

Datorită modulurilor elaborate se experții noștri, conectarea la serviciile de plată on-line este posibilă pentru orice site ce comercializează produse și/sau servicii.

Securitate

Toate procesele de achitare sunt efectuate prin conectări securizate, su suportul sistemelor de siguranță Verified by VISA, și MasterCard SecureCode, precum și cu ajutorul sistemelor de securitate virtuală PayPal și WebMoney.

Modern

Sistemele de achitare online conectate cu ajutorul nostru, se află printre cele mai moderne și se bucură de popularitatea utilizatorilor în procesul de achiziționare a produselor și serviciilor în regim online.

Victoriabank partener oficial WebUs

WebUs.md posedă un avantaj competitiv esențial în ceea ce privește conectarea site-urilor la sistemele de plăți on-line. Agenția web de ciclu complet WebUs.md este partener oficial al celei mai vechi bănci din Moldova - BC Victoriabank.

Moldova Agroindbank partener oficial WebUs

Pe filiera conectării la plăți on-line, WebUs.md colaborează cu Moldova Agroindbank, banca cu renume și recunoaştere internaţională. Desemnările de amploare pe care le posedă, atestă calitatea și securitatea înaltă a serviciilor prestate, dar şi a rezultatelor obținute de către această.

Serviciide conectare
  • Conectare la serviciile de achitare prin intermediul cardurilor bancare

  • Portofele electronice

  • Monede digitale sau Criptomonede

Conectarea la serviciile de achitare online prin intermediul cardurilor bancare – integrarea în site-ul dumneavoastră a soluțiilor speciale, elaborate de WebUs în strânsă cooperare cu Victoriabank, ceea ce permite achitarea produselor și serviciilor în regim online prin intermediul cardurilor bancare VISA și MasterCard direct de pe site. WebUs este titular de drepturi pe teritoriul Republicii Moldova, în conectarea site-urilor la sistemele de achitare online prin intermediul cardurilor bancare VISA și MasterCard datorită parteneriatului cu Victoriabank. Liderul operațiunilor financiarela sistemele de achitare online conectate de noi, este de asemenea Victoriabank, ceea ce oferă un plus de siguranță operațiunilor bancare. Toate tranzacțiile bancare sunt efectuate în cadrul unei conexiuni sigure, cu suportul protocoalelor de siguranță Verified by VISA, și MasterCard SecureCode. WebUs.md și Victoriabank garantează respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și confidențialitate în conectarea la serviciile de achitare online a site-ului Dvs.

Portofelele online sunt programe speciale sau funcționalități integrate în site, ce oferă posibilitatea de a efectua operațiuni cu valutele electronice suportate: păstrarea monedelor electronice, efectuarea tranzacțiilor, achitarea cumpărăturilor, iar în anumite cazuri – reîncărcarea protofelului electronic.

Cele mai populare portofele electronice din lume sunt:

  • PayPal – cel mai popular portofel electronic din lume
  • MasterPass – portofel electronic, creat și integrat cu sistemul MasterCard
  • V.me – portofel electronic, creat și integrat cu sistemul VISA
  • QIWI Wallet – portofel electronic creat și integrat cu sistemul QIWI
  • Yandex Money – portofel electronic, elaborat de compania Yandex
  • WebMoney – portofel electronic elaborat și integrat cu Webmoney
Toate tranzacțiile acestor portofele electronice, se efectuează prin intermediul unei conexiuni sigure cee respectă cele mai înalte standarde de siguranță.

Monedele digitale sau Criptomonedele sunt bani electronici cu putere reală de cumpărare, și servesc drept alternativă monedelor fizice, tradiționale.

Cea mai cunoscută monedă din această categorie este BitCoin – criptomonedă descentralizată, ce a apărut pe piața mondială în 2009. BitCoin nu se supune controlului guvernamental de nici un fel, operațiunilecu BitCoin sunt ireversibile, iar conturile cu BitCoin nu pot fi înghețate. BitCoin este o monedă electronică ce se autoreglementează, și nu este conectată sau/și dependentă de nici un curs valutar fizic. Această monedă cu cod deschis, este considerată una din cele mai sigure și cu un grad înalt de confidențialitate din lume. Datele tranzacțiilor cu BitCoin sunt publice, datorită descentralizării monedei, și depersonificării deținătorilor de criptomonede.

Agenția cu ciclu complet WebUs.md, vă propune conectarea site-ului Dvs la BitCoin. Experții agenției noastre, vor ajuta afacerea sau interprinderea să se conecteze la BitCoin, și să utilizeze în activitatea sa una din cele mai sigure și moderne monede digitale.

disponibileTarife
ServiciuTermenPreț *
VISA/MasterCard14 zile lucrătoare350 euro
MasterPass by MasterCard5 zile lucrătoare200 euro
PayPal7 zile lucrătoare200 euro
V.me by VISA5 zile lucrătoare200 euro
QIWI Wallet5 zile lucrătoare180 euro
Yandex Money5 zile lucrătoare180 euro
Webmoney5 zile lucrătoare180 euro
Bitcoin5 zile lucrătoare180 euro

* *Tarifele sunt minime, iar după analiza site-ului dumneavoastră, și formarea tuturor detaliilor sarcinilor tehnice, prețurile pot fi modificate, în dependență de timpul de lucru asupra conectării la serviciile de achitare online.

Plățile electronice

Serviciile de achitare on-line și internet – acquiring, necesită respectarea celor mai înalte standarde de securitate, lucru îndeplinit cu succes de experții WebUs. Agenția noastră a elaborat un modul special de conectare a site-urilor la sistemele de achitare on-line. Integrând acest modul, puteți efectua achitări prin intermediul cardurilor bancare MasterCard și VISA, precum și cu ajutorul celor mai populare monede digitale, cum sunt WebMoney și BitCoin. În caz de necesitate, experții WebUs pot conecta site-ul la orice alt sistem de achitare on-line.

index-skills-icon2 index-skills-icon3