hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2014
 • tip site
  Servicii on-line
 • compania
  LBA Consultant SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al companiei de consultații juridice on-line – Legalconsult, cu integrarea serviciilor de plăți on-line și internet acquiring

Sarcini de proiectare

În materie de design, compania – client ne-a dat sarcina de a crea un aspect al site-ului solid și contemporan, ce vorbește de la sine despre profesionalsimul serviciilor prestate. Echipa noastră a creat logotipul și gama de culori în strictă conformitate cu cerințele clientului.
De asemenea, a fost necesară elaborarea unei logici clare și confortabile de afișare a informației pe site.

Sarcini de funcționalitate

Funcționalitățile site-ului necesitau o elaborare minuționasă, în conformitate cu serviciile oferite: consultarea on-line în domeniul juridic. Suplimentar a fost necesară conceperea și elaborarea unui panou administrativ confortabil și ușor de utilizat pentru toate nivelurile de utilizatori.
Mai mult ca atât, a fost necesară crearea și integrarea unei funcționalități pentru efectuarea tranzacțiilor bănești în regim on-line.

Soluții de proiectare

Echipa de designeri WebUs au elaborat pentru elementele funcționale ale site-ului o gama de culori reci bazate pe alb, gri și albastru. Logotipul pentru Legalconsult a fost creat prin utilizarea referințelor la eroi mitologici, ce erau de partea dreptății.

A fost elaborată logica de afișare a blocurilor. O soluție modernă a fost crearea unui design semiplat: ceea ce a devenit un trend al anului 2015.
Aspectul exterior al site-ului a îndelinit în totalitate așteptările clientului – un design oficial și compact, elaborat și adaptat în conformitate cu procesele de afaceri ale companiei client.

Soluții de funcționalitate

Toate posibilitățile funcționale ale site-ului au fost adaptate pentru oferirea serviciilor în regim on-line. Au fost elaborate formulare de feedback speciale, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de consultări juridice on-line.

Site-ul a fost conectat la serviciile de internet aquiring. Astfel, serviciile oferite pot fi achitate direct de la domiciliu cât și prin intermediul terminalelor de plată.

În site au fost integrate butoane pentru accesarea conturilor companiei client pe rețelele de socializare.

De asemenea, a fost conceput și un panou de administrare, simplu și ușor de utilizat.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima Pagină
Despre noi
Tarife
Condiții
Faceti scroll
Proiecte similare
Ceragem.md
Ceragem.md

Site-ul oficial al reprezentanței Institutului Internațional de Cercetare Științifică - Ceragem în Republica Moldova, cu sediul în Coreea de Sud

Continuare...
Great-vancouver-painters.com
Great-vancouver-painters.com

Site-ul companiei canadiene, specializată în oferirea serviciilor de colorare a imobilului. Acest proiect se deosebește printr-o dinamică ușoară și soluții ingenioase de imagine

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3