IT Consulting

Serviciul de consultare în doemniul tehnologiilor informaționale, este, în esență consultarea clienților domenii ca crearea site-urilor, crearea magazinelor online, promovarea site-urilor, etc. Experții agenției noastre, oferă consultanță de cea mai înaltă calitate, și răspund la orice întrebări ce țin de site-uri și promovarea acestora pe internet.

hero_mask
De ceWebUs

Agenția cu ciclu complet WebUs.md, are o experiență bogată în domeniile de creare a site-urilor, crearea magazinelor, promovare a site-urilor, optimizare SEO, șim digital marketing. Experții noștri soluționează zilnic sarcinile de afaceri ce țin de mediul virtual, ale clienților noștri.

Activitatea noastră de-a lungul anilor, în diferite sectoare și pe o multitudine de piețe, demonstrează faptul că noi suntem printre cei mai buni experți pe piața consulting-ului. Experții agenției noastre mereu își perfecționează cunoștințele, și propun clienților soluții mai eficiente în promovarea afacerilor, brand-urilor, produselor și serviciilor în mediul on-line.

Anticipând
cele mai îndrăznețe
așteptări
Avantajele WebUs

Experți în domeniu

Datorită experienței bogate acumulate atât pe piața autohtonă, cât și pe piețele internaționale, experții WebUs propun soluții verificate și perfecționate, pentru toate sarcinile clienților, prin intermediul consultărilor în domeniul tehnologiilor informaționale.

Eficiență

Experiența bogată a experților noștri în diferite domenii ale IT consulting-ului, ne oferă posibilitatea de a formula recomandări și soluții mai eficiente cu rezultate excelente, pentru clienții noștri.

Creșterea vânzărilor

Rezultatul de drept al recomandărilor și soulțiilor formulate de experții noștri, este creșterea vânzărilor, precum și creșterea notorietății a companiei, brandului, produsului sau serviciului.

Soluții individuale

WebUs abordează în mod individual fiecare afacere în procesul de formulare a soluțiilor și recomandărilor pentru clienții noștri, luând în calcul procesele de afaceri existente și cele de viitor.

Tipurile serviciilor de consulting
 • Crearea site-urilor și a magazinelor online

 • Promovarea site-urilor și Digital-marketing

Consultarea în crearea site-urilor, crearea magazinelor on-line și modernizarea site-urilor, include o serie de măsuri complexe în procesul de formulare a recomandărilor pentru crearea site-urilor/modernizare a site-urilor, în care se iau în calcul procesele de afaceri reale, precum și se identifică ciclul de sarcini, inclusiv experiența utilizatorilor și utilizarea facilă. Setul de recomandări propuse de noi, permite crearea unui site ce va servi în calitate de instrument eficient în domeniul de marketing.

 • Analizarea proceselor de afaceri actuale.
 • Identificarea și analizarea scopurilor.
 • Analizarea și identificarea segmentelor a publicului țintă
 • Formularea recomandărilor practice pentru crearea/modernizarea site-ului

Consultarea în domeniul de promovare a site-urilor /href="https://webus.md/ro/seo/professional-seo/">optimizare SEO/digital marketing, este efectuată cu scopul de a formula recomandări și soluții, atât pentru a aduce site-ul pe primele pagini de căutare, cât și pentru formarea unei imagini bune a companiei, brand-ului, produselor și serviciilor pe internet. Experții WebUs elaborează strategii cu indicatori înalți de rezultate, prin utilizarea celșor mai noi metode. Clientul primește pachetul de recomandări pentru promovarea și administrarea afacerii în mediul online, dar de asemenea poate să beneficieze de serviciile href="https://webus.md/ro/seo/professional-seo/">SEO saudigital marketing oferite de agenția noastră.

 • Analizaa situației actuale
 • Analiza scopurilor și identificarea sarcinilor
 • Analizarea intereselor publicului
 • Elaborarea recomandărilor practice pentru promovarea site-ului
 • O direcție aparte a agenției noastre în IT consulting este auditul site-ului sau auditul magazinelor on-line.

Auditul Site-ului

Auditul siteului reprezintă efectuarea lucrărilor de verificare a activității corecte a site-ului, din punctul de vedere a parametrilor de calitate aleși de către client. O astfel de analiză a site-ului, oferă posibilitatea de afla punctele slabe, precum și de a elabora o strategie eficientă de dezvoltare, cu utilizarea recomandărilor formulate de experții noștri.

 • Condții generale

 • Auditul tehnic al site-ului

 • Audit SEO

 • Auditul pentru o utilizare facilă

 • Calitate premium – experiența bogată a experților noștri pe piața internațională în domeniul auditului de diferite tipuri, garantează cea mai înaltă calitate a lucrărilor efectuate de noi.
 • Prețuri avantajoase – Politica financiară a agenției noastre cu ciclu complet, este direcționată spre oferirea serviciilor de audit la cea mai înaltă calitate, la prețurile medii de pe piața IT.
 • Eficiență – auditul site-ului, crește rata de conversie a site-ului și utilizarea facilă, iar în consecință, cresc și vânzările precum și nivelul de încredere a utilizatorilor.
 • Rapiditate – auditul site-ului este efectuat în o perioadă de timp restrânsă: Procesul de analizare a site-ului necesită o reacție rapidă, și introducerea modificărilor necesare.

Experții WebUs au distins 3 tipuri de audit:

 • Auditul tehnic al site-ului
 • Audit SEO
 • Auditul site-ului pentru utilizare facilă

Auditul tehnic al site-ului are scopul de a identifica erorile în codul site-ului, precum și de a aprecia în întregime funcționarea corectă a site-ului. O astfel de analiză de asemenea, presupune și verificarea setărilor serverului și a hostingului, ceea ce influențează direct activitatea site-ului. Se analizează structura datelor, iar în caz de necesitate se formulează recomandări pentru optimizarea acestora. Auditul tehnic necesită inclusiv verificarea serviciilor separate ale site-ului, și a întregului sistem de administrare a resurselor.

Auditul SEO, presupune, înainte de toate, analizarea calității a linkurilor externe de referință. Ulterior, experții demarează procesul de diagnosticare a fiecărei pagini în parte. Se efectuează analiza numărului acestora precum și amplasarea paginilor pe motoarelor de căutare. Următoarea etapă inclusă în auditul SEO reprezintă analiza nucleului semantic deja existent și analiza nucleelor semantice a concurenților. De asemenea se efectuează auditul titlurilor, descrierea paginilor, etc., ceea ce influențează sunstanțial poziționarea site-ului în motoarele de căutare, și simplifică procesul de promovare a site-ului.

Auditul pentru utilizare facilă are scopul de a identifica problemele cu care se confruntă utilizatorii de rând în momentul accesării site-ului: amplasarea confortabilă a elementelor de navigare pe site(diferite butoane de trecere între pagini, și alte elemente de administrare). Efectuarea acestui tip de audit, are drept rezultat, creșterea semnificativă a indicilor de afaceri a site-ului: creșterea vânzărilor, creșterea prețului mediu indicat pe bonurile fiscale, și atragerea permanentă a unor noi clienți. Rata de conversie a site-ului, nu este influențată doar de aspectul exterior al site-ului, ci și de amplasarea ingenioasă pe site a elementelor de navigare. Aceste elemente, la rândul lor, au scopul de a sugera utilizatorului efectuare unei acțiuni: cumpărare, comandare, sau telefonare, în funcție de sarcinile de afaceri ale site-ului. După efectuarea auditului de orice tip, clientului i se transmite un raport ce conține rezultatele verificărilor, problemele existente cu care se confruntă site-ul, precum și căile posibile de soluționare a problemelor. De asemenea se formuleazăo serie de recomandări, pentru o activitate mai eficientă a site-ului.

index-skills-icon2 index-skills-icon3