hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Site-catalog de produse
 • compania
  Ceragem-Master SRL
 • CMS
  Word Press

Site-ul oficial al reprezentanței Institutului Internațional de Cercetare Științifică - Ceragem în Republica Moldova, cu sediul în Coreea de Sud

Sarcini de proiectare

Designul site-ului subdiviziunii Ceragem din Republica Moldova a fost elaborat în strictă conformitate cu aspectul exterior al site-ului din Coreea de Sud: gama de culori, logotip și alte elemente de identitate.
În elaborarea designului pentru site-ul din Republica Moldova, s-a ținut cont de elementele specifice a versiunii Sud-Coreene. Totuși versiunea din Republica Moldova avea nevoie de un design original, dar care să creeze asocieri vizibile cu versiunea Sud-Coreeană.

Sarcini de funcționalitate

Una din condițiile de bază a fost crearea unui site modern, cu funcționalități de ultimă generație. A fost necesară includerea unei soluții ce permite adăugarea materialelor video și publicarea lor pe site. Un element important a fost elaborarea unui panou de administrare a site-ului, care ar permite personalului companiei de a deține controlul deplin asupra site-ului.

Soluții de proiectare

În baza stilului și gamei de culori corporative a site-ului, ce ne-au fost oferite, noi am creat și implementat un design original.

Ținând cont de proprietățile socio-demografice ale publicului țintă, design-ul site-ului a fost creat prin utilizarea elementelor estetice asiatice și minimaliste, în conformitate cu ultimele tendințe ăn materie de design web.

Aspectul exxterior al site-ului a fost elaborat cu scopul de a afișa eficient produsele oferite de companie cu o amplasare corectă materialelor multimedia(imagini, materiale video).

Publicul țintă, de asemenea, a fost un element de carre s-a ținut cont în elaborarea aspectului exterior simplu, astfel încât site-ul să fie accesibil tuturor utilizatorilor. În design, lipsesc elementele ce distrag atenția, trasformând site-ul într-un instrument eficent și clar în utilizare.

Soluții de funcționalitate

Ca și toate celelalte proiectele elaborate de experții WebUs, acest site a fost creat prin utilizarea aspectului adaptabil. A fost elaborată și integrată o funcționalitate pentru publicarea mesajelor cu materiale video.

Un element important a fost elaborarea unui panou de administrare a site-ului, ce oferă posibilitatea personalului companiei, să dețină controlul deplin al site-ului.

Experții WebUs au creat o hartă interactivă, cu ajutorul căreia utilizatorii pot vizualiza filialele companiei cu datele de contact ale acestora. De asemenea, a fost inclusă funcționalitatea ce permite afișarea galeriilor fiecărei filiale.

WebUs a elaborat și un panou de administrare flexibil, ce oferă companiei client posibilitatea de a accesa toate elementele site-ului și de a efectua modificările necesare, adițional publicării materialelor.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare(Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari)

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile

Testare Live
Prima Pagină
Produse
Pagina produsului
Curiozități
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Legalconsult.md
Legalconsult.md

Site-ul oficial al companiei de consultații juridice on-line – Legalconsult, cu integrarea serviciilor de plăți on-line și internet acquiring

Continuare...
Essamedia.de
Essamedia.de

Site-ul agenției de publicitate ESSA Media, cu sediul în Germania. Un exemplu perfect de utilizarea a site-ului în calitatea unui produs de imagine, capabil să atragă clienții

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3