hero_mask
 • țara
  Marea Britanie
 • anul
  2013
 • tip site
  Personal
 • compania
  Частное Лицо
 • CMS
  WordPress

Site portofoliu al renumitului fotograf din Londra - Krista, la realizarea căruia au fost utilizate diferite efecte vizuale și a fotografiilor autorului, în calitate de background

Sarcini de proiectare

A fost necesară elaborarea unui design modern, dar în același timp simplu. Echipa WebUs a avut ca sarcina elaborarea logotipului și-a elementele de identitate pentru acest proiect.
În conceperea aspectului exterior al site-ului, a fost necesar accentuarea lucrărilor fotografului.

Sarcini de funcționalitate

Un element important a fost elaborarea unui panou administrativ simplu și comod în utilizare. A fost necesară crearea unui meniu simplu de accesat și conectarea site-ului la rețelele de socializare.

Soluții de proiectare

În conformitate cu cerințele clientului a fost integrată o gama compactă de culori, cu mai multe nuanțe de roz. Astfel, aspectul exterior rezultat - este unul fin, dar solid, care pune în lumină favorabilă lucrările fotografului.
Pentru o afișare mai eficentă a lucrărilor, acestea sunt amplasate în calitate de fundal dinamic al paginilor site-ului.În categoria de lucrări, fotografiile sunt afișate în mod normal, iar în calitate de fundal, sunt alte imagini, lucrări ale clientului. O astfel de metodă permite afișarea concomitentă a fotografiilor.

Soluții de funcționalitate

Pentru afișarea concomitentă a mai multor lucrări ale fotografului, experții WebUs au integrat butoane „share”, pentru distribuirea materialelor de pe site.

Panoul de administrare a site-ului a fost elaborat și setat în așa fel,  încât utilizarea acestuia să fie una intuitivă și simplă.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare(Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari)

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Despre
Blog
Galerie
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Great-vancouver-painters.com
Great-vancouver-painters.com

Site-ul companiei canadiene, specializată în oferirea serviciilor de colorare a imobilului. Acest proiect se deosebește printr-o dinamică ușoară și soluții ingenioase de imagine

Continuare...
Esaulov.photography
Esaulov.photography

Site-ul portofoliu al renumitului fotograf din Federația Rusă - Serghey Esaulov, cu elemente dinamice de afișare a lucărilor autorului

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3