Suportul tehnic

Suportul tehnic al site-ului reprezintă o serie de măsuri complexe cu scopul de a menține activitatea corectă a site-ului și accesibil pentru clienți, prin deținerea controlului asupra tuturor modificărilor site-urilor. Serviciul de suport tehnic al site-ului oferit de WebUs se deosebește prin soluționarea rapidă a oricăror probleme tehnice apărute.

hero_mask
Anticipând
cele mai îndrăznețe
așteptări
AvantajeleWebUs

Eficiență

Elaborarea și suportul site-ului necesită un nivel înalt de eficiență, iar experții noștri utlilizează cele mai noi soluții tehnice în procesul de suport tehnic al site-ului.

Rapiditate

Serviciul de suport tehnic oferit de WebUs, se deosebește prin îndepărtarea rapidă a oricăror probleme: infectarea site-ului cu viruși, spargerea acestuia etc.

Crearea copiilor de rezervă

Experții WebUs au elaborat un algoritm unic de creare a copiilor de rezervă a site-urilor, în mod sistematic, cu scopul de a păstra informația de pe site într-un loc sigur.

Monitorizare 24/7

Suportul tehnic efectuat de experții WebUs, este 24/7, altfel spus, site-ul se află sun strictă monitorizare a experților noștri, permanent. De asemenea WebUs mereu verifică site-urile, cu scopul identificării erorilor de cod.

Noi Propunem
УслугаЦена
Actualizarea codului site-ului
Actualizarea software-ului
Actualizarea modulurilor
Actualizarea sau înlocuirea plug-in-urilor
Actualizarea script-urilor
Testarea script-urilor
Identificarea și analizarea incompatibilității site-ului
Îndepărtarea incompatibilității site-ului
Testarea actualizării site-urilor
Total
79 Euro
2cols-img-pen

Suportul site-urilor

Cele mai bune soluții pentru suportul tehnic și administrarea complexă a site-urilor sunt oferite de experții WebUs.md. Serviciul de suport tehnic oferit de agenția noastră include:

  • Ajutor în alegereahostingului și setarea acestuia
  • Corectarea erorilor în cod
  • Protecția datelor de viruși
  • Crearea sistematică a copiilor de rezervă a site-ului

Agenția cu ciclu complet WebUs.md, de asemenea vă propune și servicii suplimentare, în care se include administrarea complexă a site-ului, suport de conținut și găzduirea(hosting) site-ului.

index-skills-icon2 index-skills-icon3