Site personal

Site-ul personal este o metodă eficientă de promovare a propriei persoane, de creare a imaginii și prezentarea propriilor servicii și produse în mediul virtual. Astfel de site-uri sunt utilizate cu succes de câteva categorii de persoane. Crearea site-ului personal reprezintă un avantaj pentru profesioniștii ce ofersă produse și servicii individuale. Funcționalitatea site-ului personal oferă posibilitatea de a descrie detaliat serviciile și produsele oferite și a afișa rezultatele obținute de-a lungul timpului atât sub formă de portofoliu, cât și catalog. Această soluție este destul de des utilizată în special de freelanceri și liberi profesioniști. De asemenea, crearea unui site personal constituie un avantaj și pentru persoanele publice din diferite sfere de activitate: showbiz, politică, jurnalism etc. Cu ajutorul site-urilor personale, vizitatorii pot afla ultimele noutăți de la prima sursă și contribuie esențial la dezvoltarea imaginii publice a deținătorilor acestora.

hero_mask
Avantajele site-urilor personalecreate de WebUs

CALITATE PREMIUM LA UN PREȚ OPTIM

Elaborarea site-ului personal presupune selectarea celor mai bune soluții pentru afaceri. WebUs garantează cea mai înaltă calitate, pentru obținerea celor mai înalte performanțe.

CREȘTEREA VÂNZĂRILOR ȘI A RENUMELUI

Experții noștri crează site-uri personale în conformitate cu scopurile acestora: creșterea vânzărilor, creșterea notorietăți, formarea imaginii publice etc. Astfel WebUs utilizează o serie de strategii proprii, direcționate spre atingerea scopurilor propuse.

DESIGN UNIC

WebUs crează un design unic, nou sau bazat pe elementele deja existente ale stilului clientului nostru. Elementele de identitate sunt create inițial de WebUs, iar, ulterior, acestea pot fi utilizate și în alte pagini ale clientului, datorită procesului de standardizare web.

ADAPTABILITATE

Toate proiectele agenției noastre sunt create cu ajutorul tehnologiilor de Responsive Web Design. Site-ul personal va arăta identic atât pe monitoarele de înaltă rezoluție cât și pe cele ale telefoanelor mobile. Aceste tehnologii elimină necesitatea creării unui site suplimentar și pentru telefoanele mobile.

EFICIENȚĂ

Site-urile create de WebUs aduc beneficii într-o perioadă scurtă de timp, atât financiare, cât și imaginii. Experții WebUs elaborează o logică de publicare a informațiilor pe site și un design atrăgător ce demonstrează o eficiență excelentă. Acest fapt permite transmiterea informațiilor către potențialii clienți și utilizatori în cea mai bună formă, ceea ce contribuie în mod direct la atingerea celor mai înalte performanțe ale site-ului.

UTILIZARE FACILĂ

WebUs acordă o atenție sporită confortului utilizatorului. Fiecare vizitator al site-ului personal se va simți confortabil, datorită interfeței prietenoase și eficienței maxime de care dă dovadă site-ul.

Create de WebUsSite-uri personale

Elaborarea site-urilor este principalul domeniu de activitate al agenției noastre. Deseori se întâmplă ca clienții noștri să solicite un site personal pentru necesități de prezentare. Suntem atașați iîn egală măsură de fiecare client al nostru și garantăm o abordare profesionistă față de fiecare proiect indiferent de costul acestuia. Portofoliul site-urilor personale, create de WebUs, vorbesc de a sine despe calitatea serviciilor vizate.

index-skills-icon2 index-skills-icon3