Recenzie Neocomputer.md
hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2015
 • tip site
  E-commerce
 • compania
  Neocomputer Grup SRL
 • CMS
  OpenCart

Magazin on-line al unuia dintre cei mai mari retaileri de produse digitale din Republica Moldova - Neocomputer

Sarcini de proiectare

A fost necesar elaborarea unui design simplu cu utilizarea gamei de culori corporative a companiei. Posibilitatea de reconceptualizare a desgn-ului. Un element important, este ca design-ul să corespundă ultimelor tendințe în sfera vânzărilor on-line. Aspectul exterior al site-ului ce urmează a fi creat, necesita un sistem de navigare cât mai simplu, fără deteriorarea posibilităților funcționale.

Sarcini de funcționalitate

Din punct de vedere al funcționalităților, a fost necesară crearea unui sistem de filtrare extins, nu numai în baza proprietăților cheie ale produselor, ci și în baza caracteristicilor secundare. De asemenea, a fost necesară intergarea acestei funcționalități în conceptul general al site-ului.
Adițional era pusă sarcina de includerea în funcționalități a diverselor componente de marketing. Respectiv, a fost necesară setarea procesului de rezervare a produselor, precum și crearea unei funcționalități ce permite utilizatorilor, alegerea planului creditar.

Soluții de proiectare

Designerii WebUs au elaborat un design compact, utilizând gama de culori oferite de compania client.

Elementele de identitate au fost procesate și simplificate, pentru a corespunde unui conceptului de design modern.

A fost elaborată o interfață simplă, cu elemente de marketing: utilizatorilor le este afișat pe slider promoțiile actuale ale magazinului on-line.

Soluții de funcționalitate

Pentru acest magazin on-line, experții WebUs au elaborat o funcționalitate ce oferă posibilitatea de filtrare detaliată și extinsă a produselor. Acest sistem de filtrare, permite atât selectarea produselor în baza proprietăților cheie, cât și în baza prorpietăților secundare.

Elementul de marketing a funcționalității a fost creat în conformitate cu ultimele tendințe în sfera vânzărilor on-line. Astfel, utilizatorului i se afișează oferta săptămânii, setată de către administrația magazinului online, precum și alte recomandări, formulate în baza produselor vizualizate anterior.

A fost creată o funcționalitate ce oferă posiblitatea de a compara produsele și de a le adăugare în wish-list.

Pe site sunt afișate două prețuri: pentru clienții magazinelor fizice și un preț mai scăzut pentru clienții magazinului on-line.

Pentru anumite oferte promoționale, a fost creată posibilitatea de a atașa anumitor produse un timer cu numărătoare inversă până la expirarea ofertei.

De asemenea, a fost elaborată o funcționalitate ce perimte utilizatorilor rezervarea produselor și a fost impelmentată o soluție ce permite calcularea resurselor financiare necesare, pentru procurarea unui produs în credit, și mărimea tranșelor de achitare lunară, în dependeță de pachetul de creditare ales.

Coșul de cumpărături, deține posibilități funcționale extinse, ce permite crearea comenzilor pentru persoanele fizice și cele juridice în mod separat.

Tot în coșul de cumpărături a fost inclusă posibilitatea de livrare a produselor, iar în dependență de suma totală a comenzii, livrarea poate fi gratuită sau prin achitare.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Produse
Pagina produsului
WishList
Compararea produselor
Faceti scroll
Proiecte similare
Cablu.md
Cablu.md

Magazin on-line al unuia dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse electro-tehnice din Republica Moldova - TEHELECTRO-SV SRL, cu un sistem complex de filtrare a produselor

Continuare...
Садыэдема.рф
Садыэдема.рф

Magazin online al rețelei comerciale, specializate în vânzarea ierburilor – СадыЭдема, cu sediul în Moscova

Continuare...
Vezi toate lucrarile
Iurie Berzan
Director

Povestiți-ne despre afacerea Dvs…
Activăm deja de 10 ani pe piață. Vindem calculatoare, laptopuri, telefoane, oferim și servicii de reparare a acestora. Ne poziționăm mai mult pentru clienții end-user și persoane juridice.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Am avut două versiuni. O versiune era facută de niște studenți, după care a încercat o companie să facă un site, dar ceva tot nu mergea funcțional și am decis să ne oprim la compania WebUs, pentru că, analizând din mai multe puncte de vedere, am hotarât ca ei sunt cei mai profesionali și lucrează la nivel foarte înalt.


Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?

Când am început să studiem companii, care se ocupă de crearea și dezvoltarea site-lor, am analizat mai multe firme cu respective oferte. De ce ne-am oprit la WebUs? În primul rând, am avut un dialog din start destul de normal. Ne-au convins prin tehnologia și prin metodele pe care le folosesc colaboratorii de la WebUs – într-adevar se merita de a lucra anume cu o companie profesională.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Noul site ne ajută să ne dezvoltăm. Acum se pune accent puternic pe internet și posibilitățile, pe care le oferă. Și noi am decis să facem o investiție mai serioasa în site-ul nostru, care respectiv ne ajută să creștem vânzările.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Permanent recomandăm echipa WebUs clienților și partenerilor noștri, pentru ca e o companie foarte serioasă. În primul rând acest fapt merge de la management, de la administrator. Se vede că orice lucru, orice sarcină, care este pusă în fața companiei se rezolva foarte operativ și foarte bine.

index-skills-icon2 index-skills-icon3