hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Site Corporativ
 • compania
  UnicaSport
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al rețele de săli de fitness din Republica Moldova - Unica Sport

Sarcini de proiectare

Sarcinile pentru design au fost trasate clar de client, fiind oferită gama de culori și stilul companiei client în baza căruia urma să fie creat site-ul. Aspectul exterior al site-ului trebuia să corespundă exact cerințelor companiei client. A fost necesară crearea unei dinamicități ușoare a elementelor, care să atragă atenția și să implice utilizatorul în procesele comerciale de pe site, precum: înregistrarea pentru a beneficia de serviciile oferite de compania client.

Sarcini de funcționalitate

Din punct de vedere al funcționalităților a fost necesară elaborarea unei hărți cu indicarea generală și separată a filialelor (în formă de listă). Concomitent, a fost necesară crearea unei pagini dedicate clienților ce au obținut rezultate deosebite.

Soluții de proiectare

Soluțiile de design oferite de WebUs pentru acest proiect corespund solicitărilor înaintate. A fost utilizată gama de culori, elementele de identitate și logotipul oferit de compania client. Adițional, a fost conferită o dinamicitate elementelor site-ului, care face navigare pe site mai confortabilă. Suplimentar, a fost utilizată tehnologia Material Design, ce oferă interactivitate utilizatorilor site-ului.

Soluții de funcționalitate

Soluțiile funcționale pentru Unicasport.md corespund condițiilor companiei client. A fost integrată harta cu filtrare complexă și cu indicarea filialelor.

Adițional, au fost create  pagini în care utilizatorii pot vizualiza orarul antrenamentelor  fiecărei filiale, precum și prețurile pentru fiecare serviciu oferit.

Utilizatorii au posibilitatea de a alege sala și antrenorul în dependență de zilele săptămânii. Mai mult ca atât, la dorința clientului, a fost creată o categorie dedicată persoanelor care au obținut rezultate deosebite. Deiciza de a crea această categorie a fost luată cu scopul de a demonstra eficiența serviciilor oferite de către compania client.

Experții WebUs au elaborat un panou de administrare confortabil, în care materialele de pe site pot fi administrate cu ușurință.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare(Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari)

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Servicii
Noutăți
Filiale
Faceti scroll
Proiecte similare
Bemol.md
Bemol.md

Site-ul oficial a uneia dintre cele mai mari companii de comercializare a carburanților pe piața Republicii Moldova. Proiect în care a fost inclusă o hartă interactivă

Continuare...
Rogob.md
Rogob.md

Site-ul oficial al uneia dintre cele ma mari înterprinderi de procesare și comercializare a produselor din carne din Republica Moldova – Rogob. Un proiect cu numeroase soluții creative de design și funcționalitate

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3