hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2014
 • tip site
  Site-catalog
 • compania
  CipAuto SRL
 • CMS
  WordPress

Site creat pentru parcul de vânzări auto din Republica Moldova - Cipauto, cu un sistem de filtrare avansat, în dependență de parametrii automobilului solicitat

Sarcini de proiectare

Client a înaintat cerința de creare a logotipului companiei, precum și un stil original al site-ului cu un design atractiv.
Era necesară crearea unui aspect vizual laconic, care n-ar distrage atenția utilizatorului de la oferta companiei. Un aspect important era crearea unui site compact, cu funcționalități moderne incluse.

Sarcini de funcționalitate

Pe lângă funcționalitățile standard, ce persistă într-un site-catalog, a fost necesară identificarea unei soluții pentru filtrare concomitentă în baza a două prorpietăți: automobilul selectat și parametru tehnic. De asemenea, a fost necesară crearea unei funcționalități de calculare a propunelor de leasing și implementarea unui formular de feedback corespunzător.
Alte funcționalități, ce au fost create de echipa WebUs sunt: filtrarea detaliată a catalogului de produse și filtrarea detaliată generală; căutarea automobilelor în baza proprietăților; filtrare dublă; formular de feedback complex, pentru crearea comenzilor și un sistem de creare preventivă a comenzilor.

Soluții de proiectare

Pentru site a fost elaborat un logotip ce înfățișează imaginea stilizată a unui automobil. Echipa de designeri de asemeenea a creat și gama de culori a site-ului, aceasta fiind în nuanțe reci de albastru-gri. Cu ajutorul fotografiilor oferite de client, am creat o galerie de imagini, pentru o informare amplă a utilizatorilor.
Acest design se deosebește prin simplitate și dinamicitate, ce permite navigarea confortabilă pe site.

Soluții de funcționalitate

Echipa WebUs a elaborat un sistem extins de filtrare complexă. Acest lucru permite utilizatorului filtrarea produselor în baza tuturor parametrilor tehnici, pentru o afișare mai eficientă a rezultatelor pe motoarele de căutare. Același sistem de filtrare complexă permite căutarea tuturor produselor existente în baza unui singur parametru tehnic.

De asemenea a fost elaborat sistemul de calcul automat a ofertelor de leasing, ce sunt prezentate în catalogul de automobile. Pentru o utilizare mai confortabilă a acestor servicii de către client, experții WebUs, au elaborat formulare de feedback complexe , pentru crearea comenzilor. În același timp a fost elaborată o funcționalitate de creare a comenzilor preventive.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Toate automobilele
Pagina produsului
Comandă automobil
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Ceragem.md
Ceragem.md

Site-ul oficial al reprezentanței Institutului Internațional de Cercetare Științifică - Ceragem în Republica Moldova, cu sediul în Coreea de Sud

Continuare...
Great-vancouver-painters.com
Great-vancouver-painters.com

Site-ul companiei canadiene, specializată în oferirea serviciilor de colorare a imobilului. Acest proiect se deosebește printr-o dinamică ușoară și soluții ingenioase de imagine

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3