Administrarea
site-ului

Administrarea site-urilor reprezintă un set complex de acțiuni și măsuri cu scopul de a menține activitatea corectă a acestuia, și actualizrea sistematică a informațiilor. Administrarea site-uirlor vă oferă posibilitatea de a vă concentra pe procesele de afaceri, în timp ce experții WebUs.md vor asigura buna funcționare a site-ului conform cerințelor și așteptărilor clienților și utilizatorilor.

hero_mask
De ceWebUs

Suportul Administrativ al site-ului include atât suportul tehnic cât și cel informațional. WebUs propune diferite pachete de servicii, ce sunt potrivite pentru cele mai difeite tipuri de site-uri. În aceste pachete sunt incluse servicii și opțiuni de creare și publicare a noutăților pe site, precum și amplasarea corectă a materialelor, oferite de deținător.

Departamentul de suport tehnic al agenției cu ciclu complet WebUs propune deservirea la cel mai înalt nivel pentru toți clienții, întrucât deservirea tehnică nu poate fi efectuată parțial – ci reprezintă o măsură complexă.

Anticipând
cele mai îndrăznețe
așteptări
Avantajele WebUs

Calitate premium

WebUs garantează cea mai înaltă calitate în administrarea site-urilor. Datorită planului de acțiuni elaborat de noi, menținerea site-ului soluționează problemele ce țin de conflictele între pagini.

Rapid

Experții WebUs reacționează cu rapiditate la cerințele clienților: De la completarea și actualizarea informațiilor până la îndepărtarea cu succes a problemelor apărute, în cel mai scurt timp.

Prețuri avantajoase

WebUs propune prețurile medii de pe piață pentru serviciile de administrare a site-urilor, însă la cel mai înalt nivel de calitate de deservire tehnică.

Crearea copiilor de rezervă

Agenția noastră a elaborat un algoritm eficient de creare a copiilor de rezervă a site-urilor, iar în cazul unor situații neprevăzute, tot conținutul informațional va putea fi restabilit în cel mai scurt termen.

Diagnosticare

Echipa noastră a elaborat metode eficiente de diagnosticare a site-urilor, datorită cărora WebUs, reacționează rapid la situațiile neplăcute și la modificările dăunătoare activității site-urilor. Diagnosticarea site-urilor include și protecția acestora prin serviciile antivirus.

Eficiență

Noi utilizăm cele mai moderne metode de administrare a site-urilor clienților noștri. Agenția noastră mereu perfecționează aceste metode,iar, în acest fel, serviciile noastr devin mai eficiente.

Comfort

Administrarea site-urilor necesită mult timp. Mai mult decât atât, pentru o administrare corectă și efientă a site-urilor este necesară o pregătire în acest domeniu. Încredințând echipei WebUs administrarea site-ului dumneavoastră, veți economisi timp prețios, ce îl puteți utiliza în procesele de afaceri.

De ce site-urileSe defectează?

Site-urile necesită o deservire permanentă, întrucât o „proprietate” a acestora sunt „rupturile”, care inițial sunt vizibile profesionalului, iar ulterior și utilizatorilor, iar acest lucru vorbește despre un număr critic de erori pe site. Deseori, cauzele unor astfel de „rupturi”, sunt tehnologiile Web ce se află într-un permanent proces de schimbare, și actualizare, atfel chiar și cele mai noi site-uri se degradează rapid fără o actualizare permanentă a părții de codificare, și programare. Experții au indetificat TOP 7 cele mai des întîlnite motive a „defecțiunilor” site-urilor:

 • Virușii

 • Actualizarea software-ului

 • Crossbrowser și actualizarea lor

 • Acțiunile incorecte ale deținătorilor de site-uri

 • Deservirea deficientă a serverelor

 • Versiunile de software testate

 • Actualizarea serverelor

Una din cele mai des întîlnite porbleme ale site-urilor, la care administratorii începători, reacționează destul de încet, în comparație cu experții WebUs. Un site virusat, dăunează dispozitivelor utilizatorilor. Acest lucru are 3 consecințe:

 • Blocarea site-ului de diferite antivirusuri
 • Scăderea nivelului de încredere a utilizatorilor fațăde site
 • Blocarea, și calificarea motoarelor de căutare a site-ului - drept dăunătoare.

Limbajele de programare și sintaxa lor mereu se actualizează și se suplinesc, ceea ce necesită o reacție rapidă a administratorului. În acest caz este necesară o actualizare a părții de programare a site-ului. Este important ca componentele de programare ale site-ului să nu intre în conflict cu software-ul actual al acestuia, și de asemenea să fie compatibilă cu versiunile viitoare de software.

Administratorii site-urilor, trebuie să urmărească permanent comportamentul site-urilor pe diferite browsere. Chiar dacă site-ul a fost conceput inițial să funcționeze pe mai multe browsere, după fiecare update este necesară recodificarea parțială a site-ului pentru o bună funcționare și o afișare corectă a site-ului. Aceste „rupturi”(defecte) ale site-ului pot fi reprezentate atât de o afișare incorectă a caractereleor, cât și de prebleme mai serioase, precum încetarea activității funcționalităților.

Sistemele de management a connținutului(CMS) oferă administratorilor acces nu numai la redactarea conținutului, dar și posibilitatea de a efectua modificări direct în partea de programare a site-ului. Aceste schimbări nu sunt ușor de urmărit, iar, respectiv procesul de administrare devine mai dificil. În baza experienței noastre bogate de administrare a site-urilor, am constatat, că este necesar de a limita posibilitățile de accesare a utilizatorilor: spre exemplu oferirea posibilității de a completa conținutul pe site dar și această măsură nu oferă 100% siguranță.

Deseori au loc conflicte interne și erori de server, acestea influențează negativ nu numai activitatea site-urilor, dar și funcționalitățile acestora. În urma unor astfel de erori persistă riscul de deteriorare sau pierderea completă a informațiilor. Soluția oferită de WebUs pentru această problemă este crearea sistematică a unor copii de rezervă a site-ului, ce permite păstrarea informației și restabilirea acesteia.

Este necesară alegerea versiunilor corecte de software-urilor, modulurilor, script-urilor, plug-in-urilor, etc., în momentul actualizării acestora. Astfel, o actualizare incorectă a acestora până la versiunea finală, este la fel de dăunătoare site-ului ca și o versiune învechită. Deseori, cele mai noi versiuni, sunt instabile și cauzează activitatea incorectă a site-urilor. Experții WebUs sunt mereu la curent cu versiunile de software care au trecut de etapa de testare și au demonstrat eficiență și stabilitate,de asemenea cunosc și versiunile de software care sunt compatibile anume cu site-ul dumneavoastră, și nu intră în conflict cu alte funcționalități.

Modificările efectuate în limbajul de programare a serverelor, cu scopul de a conferi viteză și eficiență, actualizarea versiunilor limbajelor de programare a serverului, poate avea efecte negative asupra activității site-ului dumneavoastră. Pentru a evita astfel de situații, este necesară și actualizarea coding-ului în strictă conformitate cu versiunea actuală, spre exemplu, versiunea actuală de limbaj PHP pe serverul dumneavoastră. Cunoașterea limbajelor de creare a site-urilor și conștientizarea proceselor, este absolut necesară pentru a efectua actualizarea serverelor, iar acest lucru este disponibil doar experților în acest domeniu.

83%
accesează site-urile care se clasează în top-ul motoarelor de căutare
(prima pagină din rezultatul căutării)
Noi Propunem

Suport de conținut

 • Crearea noutăților în legătură cu domeniul de activitate a site-ului, într-o categorie anumită, conform planului
 • Publicarea noutăților – Amplasarea pe site a noutăților, Oferite cu regularitate de client
 • Plasarea informațiilor pe paginile statice - publicarea pe site a materialelor text și grafic, oferite de clienți
 • Actualizarea informațiilor – Amplasarea pe site a informațiilor actualizare, inclusiv a datelor noi de contact (adresă, număr de telefon, etc.), oferite de către client

Suport Tehnic

 • Actualizarea codului site-ului
 • Actualizarea părții de programare
 • Actualizarea modulurilor site-ului
 • Actualizarea sau înlocuirea plugin-urilor site-ului
 • Actualizarea scriptului
 • Testarea scriptului
 • Identificarea și analizarea incompatibilităților site-ului
 • Îndepărtarea incompatibilităților site-ului
 • Testarea actualizării site-ului
Basic

Optim

 • 1 noutate pe săptămână

Pro

 • 3 noutăți pe săptămână

Aptitudinile de lucru cu un volum mare de informații sunt absolut necesare pentru o administrare de calitate a site-urilor. Pe lângă capacități de lucru cu redactorul tip-WYSIWYG, sunt indispensabbile cunoștințe elementare în PHP și HTML, precum și o viziune creativă asupra informației publicate. Completarea site-ului cu conținut reprezintă o etapă importantă în procesul de administrare: materialele combinate greșit din punct de vedere contextual sau vizual vor afecta negativ impresiile privind designul elaborat, având și un imact negativ sață de nivelul de usability al paginii-web.

Gestionara site-ului trebuie încredințată profesioniștilor. Adesea întâmpinăm încercări agramate de introducere a modificărilor pe site, fapt ce generează defecțiuni în funcționalitatea acestuia. Administrarea site-ului trebuie realizată exclusiv de către profesioniști, astfel încât toate schimbările implementate să aibă impact pozitiv asupra site-ului și activității Dvs.

WebUS.md oferă clienților săi și diverse servicii de suportul de conținut și suport tehnic al site-urilor. Suportul de conținnut presupune servicii de creare a noutăților, precum și a conținutului de tip text pentru site. În același timp, serviciul de suport tehnic presupune actualizarea permanentă a site-ului existent, precum și a părții sale de conținut și omiterea erorilor din cod.

index-skills-icon2 index-skills-icon3