Recenzie Policolor.md
hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2013
 • tip site
  Site Catalog
 • compania
  Policolor
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al tipografiei Policolor. Un proiect care îmbină soluții funcționale și de design

Sarcini de proiectare

Designerii WebUs au avut o serie de sarcini în elaborarea unui aspect exterior ingenios pentru acest proiect. Astfel, a fost necesară crearea site-ului în totalitate, inclusiv gama de culori, logotipul și celelalte elemente de design.

Sarcini de funcționalitate

Echipa WebUs a avut sarcina de a elabora absolut toate elementele funcționale ale acestui proect. A fost necesară crearea categoriilor de produse și servicii, crearea hărții etc.

Soluții de proiectare

Designul site-ului a fost creat prin utilizarea nuanțelor de gri deschis în calitate de fundal. Elementele ce captează atenția sunt imaginile pronunțate în mai multe culori, ce au scopul de-a evidenția activitatea companiei client și de a crea asociere cu denumirea companiei. Imaginile sunt amplasate strategic pentru a sugera utilizatorilor accesarea categoriilor cu produse și servicii. Un alt element creat de designerii WebUs este logotipul, ce este reprezentativ activității și denumirii site-ului.

Soluții de funcționalitate

Din punct de vedere al funcționalităților, echipa WebUs a oferit o serie de soluții pentru acest site. În primul rând a fost creat un meniu complex ce conține categorii și subcategorii de servicii și produse, dar care este ușor de utilizat, făcând navigarea pe site confortabilă. De asemenea, a fost integrat un motor de căutare internă cu ajutorul căruia este posibilă accesarea mai rapidă a paginilor necesare. Adițional, a fost integrată harta Google Maps pe pagina datelor de contact.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale tabletelor, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Despre noi
Produse
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Gs1md.org
Gs1md.org

Site-ul oficial al reprezentanței Organizației Internaționale de Identificare Automată în Republica Moldova - GS1. Un proiect ce îmbină diverse soluții funcționale

Continuare...
anasozu.com
anasozu.com

Site-ul celui mai mare portal de știri din Republica Moldova în limba găgăuză, creat cu suportul Ambasadei Republicii Turce în Republica Moldova

Continuare...
Vezi toate lucrarile
Igor Isipciuc
Director


Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Tipografia Policolor activează în domeniul imprimărilor comerciale. Oferim servicii înterprinderilor și organizațiilor, ce au nevoie de publicitate în acest moment. Producem ziare, flyere, buclete, cataloage – tot ce ține de promovarea afacerilor.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Până la colaborarea noastră cu WebUs nu am avut site. Am ajuns la concluzia că avem nevoie de o prezență web, reieșind din cerințele contemporane: tot mai mulți oameni obțin informații despre diferite servicii, produse și oportunități anume din internet.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Experții WebUs au știut să ne ofere soluții eficiente. Nu a fost nevoie de prea multe explicații din partea noastră, dar rezultatul a fost peste așteptări. Site-ul creat de WebUs este acel instrument, care ne aduce clienți reali în fiecare zi, și astfel obținem o creștere constantă a venitului din vânzări.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?WebUs?
Deja am recomandat agenția WebUs prietenilor și partenerilor noștri. Echipa WebUs posedă un șir de calitățile prețioase – seriozitate în abordare, creativitate și operativitate.

index-skills-icon2 index-skills-icon3