hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2013
 • tip site
  Site de prezentare
 • compania
  Национальная Шахматная Академия
 • CMS
  WordPress

Site creat pentru proiectul Academiei Naționale de Șah din Republica Moldova, cu scopul de a promova acest tip de sport

Sarcini de proiectare

Elaborarea designului site-ului cu scopul de a promova acest tip de sport în Republica Moldova. De asemenea, a fost necesară crearea logotipului și a unui stil original al Academiei Naționale de Șah din Republica Moldova.
Un aspect al site-ului laconic, dar în același timp dinamic și interesant. În design a fost necesară încadrarea următoarelor elemente de identitate: logotip, drapelele partenerilor, precum și simbolurile sponsorilor proiectului.

Sarcini de funcționalitate

Cerințele de fucționalitate s-au rezumat la crearea unui panou de administrare simplu, dar și posibilitatea de a afișa mesaje video ale clientului către publicul larg. De asemenea a fost creat și integrat un formular de feedback.

Soluții de proiectare

În procesul de creare a design-ului a fost luată decizia de a combina aspectul simplu al elementelor funcționale cu materialele grafice eficiente, ce țin de activitatea site-ului. De asemenea, echipa WebUs a elaborat logotipul și alte elemente de identitate.
A fost elaborată logica de amplasare a blocurilor informaționale pe site.
Luând în calcul diversitatea vârstelor publicului țintă, a fost creată o galerie de imagini pentru identificarea segmentelor de utilizatori.
Aspectul exterior al site-ului, ce conțin culori pastelate și deschise, a servit în calitate de fon excelent pe care sunt amplasate elementele de identitate ale Academiei și-ale partenerilor acesteia, precum și logotipul.

Soluții de funcționalitate

În procesul de elaborare a soluțiilor de funcționalitate a fost înbunătățit substanțial panoul administrativ:  sistemul de redactare vizuală a paginilor a fost perfecționat.

În galerie a fost integrat servicul YouTube, pentru a oferi posibilitatea de a afișa utilizatorilor mesajele video ale Academiei.

Pe pagina de contacte a fost amplasat un formular de feedback, elaborat de experții noștri, ce corespunde tuturor cerințelor clientului.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima Pagină
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Balizza.md
Balizza.md

Site-ul oficial al brand-ului turcesc de articole vestimentare cu recunoaștere internațională BALIZZA, în Republica Moldova

Continuare...
Dedmoroz.md
Dedmoroz.md

Site de prestare a serviciilor de agrement pentru copii, cu integrarea rețelelor de socializare, și formular de contact complex

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3