hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2015
 • tip site
  Catalog
 • compania
  Matexcom SRL
 • CMS
  WordPress

Site – catalog oficial al unuia dintre cei mai retaileri de articole vestimentare, accesorii și încălțăminte de brand în Republica Moldova - ZOutlet

Sarcini de proiectare

Elaborarea unor elemente de identitate în baza logotipului. Aspectul exterior trebuie să corespună preferințelor clienților, și a conceptului de marketing a companiei

Sarcini de funcționalitate

Era necesară afișarea pe site a produselor cu păstrarea stilului fiecărui brand a articolelor vestimentare. Amplasarea blocurilor informaționale de bază în header și publicarea site-ului în două limbi. Panoul de administrare trebuie să fie unul intuitiv și simplu de administrat.

Soluții de proiectare

Au fost elaborate elemente de identitate în baza stilului deja existent al companiei client. O soluție ingenioasă a fost evidențierea cu negru a header-ului, care transmite ideea unui singur reprezentant al tuturor brandurilor.

Soluții de funcționalitate

Pe lângă funcționalitățile standard ale site-ului, au fost integrate moduluri ce permite afișarea galeriei foto a produselor comercializate. Datorită panoului de administrare simplu de utilizat, gestionarea site-ului nu necesită cunoștințe suplimentare în domeniu.

De asemea, a fost creat un bloc informațional ce conține toate brandurile comercializate de către compania-client. Acesta se deosebește prin afișarea paginilor de prezentare a brandurilor, reprezentate și comercializate de compania client.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele popularen(Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Pagina Principală
Catalog
Faceti scroll
Proiecte similare
Plastal.md
Plastal.md

Site-ul oficial al celui mai mare producător de uși și ferestre din plastic din Republica Moldova, cu utilizarea tehnologiei germane Rehau

Continuare...
Cristis.md
Cristis.md

Site oficial creat pentru salonul de frumusețe de calitate Premium - Cristis. Proiectul combină soluții creative funcționale și de design

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3