hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Corporativ
 • compania
  SanMari SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al unuia dintre cele mai populare restaurante din Chișinău - San Mari, cu integrarea unor soluții de design ingenioase și posibilitatea de a realiza un tur virtual

Sarcini de proiectare

A fost necesară crearea tuturor elementelor de design și cele de identitate, inclusiv logotipul și gama de culori. O cerință specifică a fost integrarea unui tur virtual pe site cu ajutorul cărora clienții vor avea posibilitatea să vizualizeze sala în mod virtual înainte de a efectua rezervarea.

Sarcini de funcționalitate

Echipa WebUs a avut sarcina de a oferi soluții funcționale și bine-gândite pentru acest proiect. Astfel, a fost necesară crearea formularelor de contact pe pagini diferite și includerea unei funcționalități de vizualizare detaliată a produselor și serviciilor oferite de către compania client.

Soluții de proiectare

În procesul de creare a designului au fost utilizate tehnologii moderne care corespund celor mai înalte standarde. Designerii WebUs au utilizat o gamă de culori neutre, creând un aspect exterior solid, cu scopul de a evidenția imaginile reprezentative ale site-ului. Fiecare pagină a fost personalizată cu imagini unice, în care sunt afișate elemente ale restaurantului, pentru ca utilizatorii să perceapă cu ușurință semnificația paginilor. Logotipul a fost creat în conformitate cu ultimele tendințe în materie de design, având un aspect modern ce se asociază cu activitatea restaurantului. Experții WebUs au răspuns solicitării clientului și au inclus posibilitatea de a vizualiza sălile și exteriorul acestora prin intermediul unui tur virtual. De asemenea, au fost create alte elemente de identitate ce sunt prezente pe fiecare din pagini, conferind site-ului unicitate și originalitate.

Soluții de funcționalitate

Soluțiile funcționale oferite de experții WebUs pentru acest proiect sunt reprezentate de formularele de contact amplasate pe pagina de rezervare și pagina de contacte. Astfel, a fost creată posibilitatea de a primi feedback de la clienți și/sau oaspeții restaurantului, cu scopul de înbunătățire a serviciilor oferite de către acesta, prin intermediul formularului amplasat pe pagina contactelor. Formularul de pe pagina rezervărilor este dedicat în exclusivitate potențialilor clienți, acesta fiind unul complex, în care se indică date precise, precum: numărul de oaspeți, ora evenimentului etc. Cu ajutorul acestui formular, compania client are certitudinea deservirii calitative a clienților săi. Adițional, a fost integrată  galeria-foto în mai multe categorii ale site-ului, cu scopul de a prezenta detaliat fiecare element cheie a localului și gama variată de produse și servicii oferite de către compania client.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Despre noi
Servicii
Galerie
Meniu
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Plovdiv.md
Plovdiv.md

Business-site al renumitului restaurant din Chișinău - Plovdiv, creat prin combinarea soluțiilor de design inedite și funcționalități moderne

Continuare...
Villa Panama
Villa Panama

Site oficial al hotelului Villa Panama, stabilit în orașul Odessa. În acest proiect au fost icluse posibilități de rezervare on-line a camerelor și diverse soluții ingenioase de design

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3