Recenzie Rogob.md
hero_mask
 • țara
  Moldova
 • anul
  2015
 • tip site
  Catalog
 • compania
  FPC Rogob SRL
 • CMS
  Wordpress

Site-ul oficial al uneia dintre cele ma mari înterprinderi de procesare și comercializare a produselor din carne din Republica Moldova – Rogob. Un proiect cu numeroase soluții creative de design și funcționalitate

Sarcini de proiectare

A fost necesară crearea site-ului-catalog cu un design ce ar reflecta proprietăți specificce de marketing și orientare către client. Compania a oferit gama de culori pentru crearea aspectului exterior al site-ului. De asemenea, a fost necesar crearea unui design ușor de recunoscut, iar interfața – user friendly. Un element important, a fost posibilitatea de afișare pe site a gamei de produse oferite pe piață de Rogob.

Sarcini de funcționalitate

Moderarea materialelor pe site, trebuia să fie clară și accesibilă. De asemenea a fost necesară integrarea catalogului de produse, cu posibilitatea de filtrare detaliată în baza unei sau a mai multor proprietăți. O soluție interesantă a fost integrarea posibilității de afișare pe site a numărului de magazine disponibile. Pe lângă acestea, a fost necesară amplasarea corectă a accentelor de marketing, pentru a oferi posibilitatea de a promova produsele noi prin intermediul catalogului on-line de produse.

Soluții de proiectare

Aspectul exterior a fost creat în conformitate cu ulitmele tendințe și corespunzător cerințelor clientului. Acesta este unul simplu și nu distrage atenția utilizatorului de la produsele companiei.

Macheta de design a fost creată în baza unei game de culori calde, cu utilizarea tuturor elementelor de identitate necesare. În baza brand-bookului oferit de client, a fost elaborat un standar-web comasat, ce permite păstrarea notorietății companiei, precum și stilul acesteia.

Pentru o navigare mai confortabilă, a fost creată o interfață prietenoasă și clară.
În urma redefinirii desing-ului, site-ul companiei client s-a transformat într-un instrument de marketing eficent.

Soluții de funcționalitate

Panoul administrativ este unul simplu și nu necesită cunoștințe avansate în domeniul IT, pentru a gstiona eficient conținutul site-ului.

Experții WebUs au integrat pe site un sistem de filtrare detaliată a produselor, cu ajutorul căruia utilizatorul are posibilitatea de a selecta singur produsul dorit.

De asemenea, site-ul a fost conectat la rețele de socializare, a fost implementată posibilitatea de accesare a paginii în mai multe limbi, precumși o hartă interactivă, unde sunt afișate filialele companiei client.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate– afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Principala
Produse
Faceti scroll
Proiecte similare
Bemol.md
Bemol.md

Site-ul oficial a uneia dintre cele mai mari companii de comercializare a carburanților pe piața Republicii Moldova. Proiect în care a fost inclusă o hartă interactivă

Continuare...
Unicasport.md
Unicasport.md

Site-ul oficial al rețele de săli de fitness din Republica Moldova - Unica Sport

Continuare...
Vezi toate lucrarile
Valentin Duborvski
Marketing Director FPC „Rogob”


Povestiți-ne despre afacerea Dvs...

Compania Rogob este cea mai mare înterprindere de procesare a cărnii din Republica Moldova.  În acest moment producem și comercializăm produsele noastre prin intermediul unei rețele ce cuprinde peste 3500 de puncte de vânzare, care aparțin partenerilor și distribuitorilor noștri, dar și în cele 15 puncte de vânzare din propria noastră rețea de magazine.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Compania noastră a fost lansată în 1997. Pe parcursul istoriei sale am avut câteva versiuni ale site-ului. Versiunea precedentă a fost elaborată vreo 3 ani în urmă. Era un site catalog a produselor noastre. Dar, ca urmare a modificării stilului companiei, a intervenit necesitatea de a-l schimba. Și iată acestă colaborare cu WebUs, pe care am avut-o, a fost exact în această perioadă de restyling a imaginii companiei.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Colaborarea noastră a fost una fructuoasă. Băieții ne-a ajutat să definim Caietul de Sarcini pentru site-ul companiei, fiind mai experimentați și înțelegând trendurile de dezvoltare a web-ului mai bine decât noi.  Compania este una tânără , băieții știu ce fac, vin întotdeauna cu soluții și sfaturi pentru a atinge rezultate. Pot să recomande soluții la care nu v-ați așteptat sau arăta noi obiective, pe care le puteți atinge prin intermediul instrumentelor on-line.

Ce impact a avut noul site asupra business-ul Dvs?
Site-ul nou ne-a permis să avem o activitate on-lie mai sporită. Toate companiile media, pe care le organizam până la acest site, nu includeau și partea on-line de clienți. Însă din moment ce-a apărut site-ul nou, am început și o activitate prodgioasă pe internet. Acum toate companiile media, pe care le avem, le dublăm și on-line. Astfel, valorificăm și partea de consumatori, ce se informează de pe internet.

Ați recomanda partenerilor Dvs o colaborare cu WebUs?
Cu siguranță! Chiar și am recomandat deja agenția la câțiva parteneri, care au avut nevoie de asemenea servicii. Cu certitudine pot spune că sunt profesioniști în domeniul.

index-skills-icon2 index-skills-icon3