hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2014
 • tip site
  Site Corporativ
 • compania
  Sindbad Travel SRL
 • CMS
  WordPress

Site oficial creat pentru agenția de turism Sindbad, cu soluții de design originale

Sarcini de proiectare

Design-ul viitorului site trebuia să fie atrăgător prin culori deschise ;i un design creativ. A fost necesară utilizarea elementelor conectate cu subiectul vacanțelor, odihnei, sejururilor.
Un element important a fost elaborarea unui sistem de navigare simplu, ce oferă utilizatorului posibilitatea de a găsi toată informația solicitată în cel mai scurt timp.

Sarcini de funcționalitate

Din punct de vedere al proprietăților funcționale, a fost necesară crearea unui panou de administrare comod și ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii nepregătiți în domeniu. Un element necesar a fost conectarea site-ului la rețele de socializare populare.
De asemenea, o condiție de bază a fost integrarea hărților Google Maps, ce permit afișarea reprezentanțelor companiei.

Soluții de proiectare

Reieșind din cerințele clientului și domeniul de activitate al agenției, a fost luată decizia de a selecta pentru design imagini cu plaje și mare, întrucât anume aceast subiect este asociat cu odihnă și vacanțe. În elabroarea design-ului acestui site, au fost utilizate tehnologiile de ultimă generație, inclusiv parallax scrolling. Astfel, imaginile de fundal parallax, reprezentau destinații turistice oferite de compania client. O altă proprietate a site-ului este afișarea fundalului paginilor în format video. Repetarea anumitor materiale video pe fundal creează impresia că backgroundul site-ului este o fereastră deschisă spre o destinație turistică. Cu toate acestea, fundalul nu limitează posibilitățile funcționale ale site-ului: textul și formularul de feedback fiind amplasate strategic pe pagină.

Soluții de funcționalitate

Pentru o administrare confortabilă a site-ului, experții WebUs au creat un panou de administrare cu redactor vizual al paginii. Acest lucru permite administrarea în totalitate a site-ului, fără cunoștințe suplimentare în acest domeniu. Pentru conectarea site-ului la rețelele de socializare, au fost incluse butoanele „share”.

De asemenea, au fost integrate hărțile Google Maps, ce afișează sediul agenției, precum și datele de contact.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat și, astfel, este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Destinații turistice - Emiratele Arabe Unite
Ofertă Specială - Emiratele Arabe Unite
Faceti scroll
Proiecte similare
Bemol.md
Bemol.md

Site-ul oficial a uneia dintre cele mai mari companii de comercializare a carburanților pe piața Republicii Moldova. Proiect în care a fost inclusă o hartă interactivă

Continuare...
Dream Tour
Dream Tour

Site oficial al agenție de turism Dream Tour, cu un sistemс comod de navigare și administrare. Acest proiect a fost elaborat în conformitate cu ultimile cerințe din domeniul web-designului

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3