hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2014
 • tip site
  E-commerce
 • compania
  Rezuan SRL
 • CMS
  OpenCart

Magazin on-line al companiei producătoare de articole vestimentare pentru copii - Toman, cu un număr mare de produse și un sistem detaliat de filtrare

Sarcini de proiectare

A fost necesar elaborarea unui stil original, ce face referință la activitatea companiei client: producerea și comercializarea hainelor pentru copii.
Gama de culori și stilul elementelor de design au fost selectate la discreția WebUs.
De asemenea, a fost necesar stabilirea logicii de amplasare a blocurilor informaționale, pentru o navigare comodă pe paginile site-ului.

Sarcini de funcționalitate

Crearea unui magazin on-line cu toate funcționalitățile incluse, precum și cu un sistem complex de afișare a prețurilor pentru utilizatori. Astfel, cumpărătorilor de rând le este afișat prețul regulat pentru produse, în timp ce utilizatorilor, deținători de conturi pe site, le este afișat un preț redus. Adi'ional, pentru aceste două categorii de cumpărători, a fost necesară crearea a formularelor diferite, pentru crearea comenzilor de produse.

Soluții de proiectare

Experții WebUs au decis aasupra creării unui design în stilul desenelor pentru copii. Gama de culori a site-ului este în tonuri pastelate. În calitate de elemente pentru bara de meniu, au fost selectate imagini minuscule cu hăinuțe pentru copii albastre și roz.
În slider au fost inserate următoarele blocuri informaționale: Top 30 cele mai populare produse, Noile colecții, și Oferte speciale. De asemenea, pe pagina principală a magazinului on-line au fost amplasate cele mai noi produse ale companiei.

Soluții de funcționalitate

Pe lângă funcționalitățile de bază, echipa WebUs a elaborat o serie de soluții funcționale ale magazinului on-line. Utilizatorilor de rînd și celor deținători de conturi pe site, le sunt afișate prețuri diferite. Pentru fiecare categorie de cumpărători, au fost create formulare de comandă a produselor, cu scopul îmbunătățirii calității serviciilor.

Pe pagina principală a site-ului sunt afișate produsele recomandate, precum și cele mai populare produse din ultima săptămână.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare(Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari)

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile

Testare Live
Prima pagină
Produse
Pagina produsului
Comparatia produselor
Cele mai populare produse
Faceti scroll
Proiecte similare
Motiko.eu
Motiko.eu

Magazin on-line al brand-shop-ului japonez de deserturi Motiko în Republica Moldova – un exemplu de succes în combinarea stilului minimalist și a funcționalităților complexe

Continuare...
Садыэдема.рф
Садыэдема.рф

Magazin online al rețelei comerciale, specializate în vânzarea ierburilor – СадыЭдема, cu sediul în Moscova

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3