Recenzie Cristis.md
hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2013
 • tip site
  Corporativ
 • compania
  Cristis SRL
 • CMS
  WordPress

Site oficial creat pentru salonul de frumusețe de calitate Premium - Cristis. Proiectul combină soluții creative funcționale și de design

Sarcini de proiectare

Crearea unui site pentru compania client, ținând cont de domeniul de activitate - industria de frumusețe. La etapa inițială, compania client a insistat asupra stabilirii unei game de culori alb/negru.
Aspectul exterior al site-ului, trebuia să creeze o impresie calmă și sigură, totodată să vorbească despre serviciile calitative oferite de companie. Adițional, designul trebuia să demosntreze simplitate și eleganță.

Sarcini de funcționalitate

O condiție necesară a fost crearea unui site simplu, pentru o utilizare confortabilă. Din punct de vederea al funcționalităților, site-ul trebuia să fie laconic, cu asigurarea unui mod simplu de navigare între compartimentele site -ului: galeria foto, prezentarea și descrierea salonului, precum și formular de feedback pentru clienți.

Soluții de proiectare

Departamentul de design a agenției, a propus extinderea gamei de culori, și crearea unui design cu utilizarea gradientului de textură, ce permite completarea aspectului vizual cu diferite nuanțe de gri. Această gamă acromatică, transformă aspectul exterior al site-ului într-unul mai liniștit, ce inspiră încredere și eleganță
Pentru acest site a fost elaborată o dinamicitate lentă în conformitate cu cerințele clientului.
Este necesar de menționat, că designerii WebUs au creat slider-ul site-ului, în care au fost inserate imagini cu o capacitate de marketing eficientă, puse la dispoziție de către client.

Soluții de funcționalitate

Funcționalitățile site-ului, elaborate de către experții WebUs, au fost asemnănătoare design-ului: simple, dar elegante.

Soluția funcțională de bază, a fost elaborarea unei galerii, unde sunt prezentate rezultatele lucrărilor salonului. În această galerie sunt incluse posibilități extinse de afișare. Astfel, pe lângă noutățile salonului, utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza rezultatele activității salonului, sub forma unor imagini de înaltă rezoluție, în ordine cronologică inversă.

Pentru confortul utilizatorilor, prețurile serviciilor oferite de salon, sunt ascunse în formă de „acordeon”, care se deschide în momentul click-ului. Datorită numărului mare de servicii ale salonului de frumusețe, această soluție este una optimă, pentru afișarea prețurilor.

De asemenea, experții WebUs au creat un formular de feedback, cu funcționalități complete, pentru utilizatorii site-ului companiei.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale tabletelor, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima Pagină
Despre
Servicii
Lucrările noastre
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Zoutlet.md
Zoutlet.md

Site – catalog oficial al unuia dintre cei mai retaileri de articole vestimentare, accesorii și încălțăminte de brand în Republica Moldova - ZOutlet

Continuare...
Plastal.md
Plastal.md

Site-ul oficial al celui mai mare producător de uși și ferestre din plastic din Republica Moldova, cu utilizarea tehnologiei germane Rehau

Continuare...
Vezi toate lucrarile
Lucia Berdos
Proprietara salonului, femeie de afaceri

Povestițe-ne despre afacerea Dvs…
Suntem salonul de frumusețe Cristis. Existăm pe piață deja de 19 ani. Cristis prestează servicii în domeniul frumuseții: diferite tipuri de freze, aranjare a părului, proceduri moderne de îngrijire a părului, corpului și a feței.

Cum a fost site-ul Dvs înainte de WebUs?
Până la colaborarea noastra cu WebUs am avut deja un site, însă era învechit și nu răspundea cerințelor actuale. Ne-am dorit un site care să reflecte tendințele la zi în sfera frumuseții și a stilului, trenduri de care ne ghidăm în activitatea noastră cotidiană. Respectiv, am vrut ca site-ul nostru să fie anume așa: frumos, stilat, modern.

Ce impresii aveți față de colaborarea cu WebUs?
Ne-a făcut plăcere să conlucrăm cu WebUs, pentru că este o echipă tânără, foarte creativă și foarte dinamică. Au știut să răspundă perfect și în termen cerințelor noastre, iar noi ne-am dorit să fie la fel de dinamic și stilat. Solicitările noastre au fost auzite și înțelese corect și toate doleanțele noastre și-au găsit reflecția în design-ul și funcționalitățile site-ului.

Ce impact a avut nous site asupra business-ului Dvs?
Site-ul are o imortanță mare pentru noi, iar numărul de clienții, după cum putem urmări, a crescut sensibil. Mai mult ca atît, acest indice este în continuă creștere. Considerăm că acest fapt se datorează că clienții potențiali au posibilitatea de a face cunoștință preventiv, vizitând site-ul nostru și îți poate crea o impresie vizavi de imaginea acesteia, serviciile prestate, posibilitățile pe care le poate oferi. Toate acestea sunt factorii care influențează decizia de a ne vizita sau nu.

Ați recomanda partenerilor colaborarea cu WebUs?
Dacă cineva din prieteni m-ar ruga să recomand vreo companie, care crează site-uri de calitate, cu sufletul curat și din toată inima aș recomanda agenția voastră - WebUs.

index-skills-icon2 index-skills-icon3