hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2013
 • tip site
  Site Personal
 • compania
  Moș Crăciun
 • CMS
  WordPress

Site de prestare a serviciilor de agrement pentru copii, cu integrarea rețelelor de socializare, și formular de contact complex

Sarcini de proiectare

Echipa de designeri WebUs a avut sarcina de a elabora un aspect exterior plăcut și atrăgător a site-ului, prin utilizarea gamei de culori tradiționale a sărbătorilor de iarnă: alb și roșu. De asemenea, a fost necesară elaborarea unui logotip reprezentativ serviciilor prestate, care să fie în același timp simplu și ușor de înțeles.

Sarcini de funcționalitate

Din punct de vedere al funcționalităților, înainte de toate, clientul a dorit integrarea modulului cu rețele de socializare direct pe site. O altă sarcină a constituit crearea unui meniu simplu și clar pentru potențialii utilizatori. Adițional, a fost necesară crearea unui panou de administrare confortabil administratorului, cu scopul de a gestiona cu ușurință materialele și noutățile amplasate pe site.

Soluții de proiectare

În conformitate cu cerințele clientului, echipa WebUs a creat un desing în stilul sărbătorilor de iarnă, prin utilizarea gamei de culori specificate de client: alb și roșu. A fost creat un logotip simplu, în care este inscripționat numele clientului în culorile specificate, astfel încât să se combine design-ul site-ului și să atragă atenția utilizatorilor prin originalitate și simplitate, creând un efect sugestiv de accesare a paginilor site-ului.

Soluții de funcționalitate

Funcționalitățile site-ului reprezintă un șir de elemente bine gândite cu scopul de a atrage un număr cît mai mare de clienți. Astfel, a fost integrat modulul pentru rețele de socializare și implementate butoane reprezentative ale acestora, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a scrie comentarii pe site direct de pe rețelele de socializare, respectiv – de a împărtăși informația și paginile site-ului pe aceste rețele.

De asemenea,  a fost creat un meniu simplu și original, în care este afișată confortabil toată informația de care utilizatorul are nevoie, oferind transparență și o atmosferă de deschidere către public.

Adițional, a fost conceput un panou de administrare a site-ului simplu, astfel încât gestionarea acestuia să fie simplă, iar amplasarea informației pe site și moderarea acesteia – confortabilă.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Testare Live
Prima Pagină
Despre Moș Crăciun
Camera dorințelor
Faceti scroll
Proiecte similare
Balizza.md
Balizza.md

Site-ul oficial al brand-ului turcesc de articole vestimentare cu recunoaștere internațională BALIZZA, în Republica Moldova

Continuare...
Chessunites.com
Chessunites.com

Site creat pentru proiectul Academiei Naționale de Șah din Republica Moldova, cu scopul de a promova acest tip de sport

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3