hero_mask
 • țara
  Germania
 • anul
  2013
 • tip site
  Corporativ
 • compania
  Essa Media SRL
 • CMS
  WordPress

Site-ul agenției de publicitate ESSA Media, cu sediul în Germania. Un exemplu perfect de utilizarea a site-ului în calitatea unui produs de imagine, capabil să atragă clienții

Sarcini de proiectare

Pentru această agenție de publicitate, a fost necesară crearea unui stil original cu elemente de identitate, inclusiv logotip. S-a impus ca sarcină crearea unui design solid, cu culori contrastate și comcomitent compact. Un element important în design a fost crearea unui aspect exterior modern, ce ar releva servicii de calitate înaltă, prestate de agenția de publicitate.
Site-ul trebuia să ofere dinamicitate prin utilizarea soluțiilor de ultimă generație, inclusiv elaborarea logicii funcționalităților.

Sarcini de funcționalitate

Din punct de vedere al funcționalităților, agenția de publicitate a insistat asupra creării unui număr mic de fucționalități.
A fos necesară crearea unui meniu ușor de navigat, care să se încadreze în totalitate cu soluțiile pentru design. Un element important a constituit și crearea unui formular de feedback optimizat, precum și integrarea hărților Google Maps pentru afișarea locației oficiului agenției de publicitate.

Soluții de proiectare

Echipa de designeri WebUs, a elaborat gama de culori, bazată pe o combinație gri-galben. A fost elaborat un logotip simplu, dar modern.
Aspectul exterior al site-ului creat de WebUs este unul dinamic, în strictă conformitate cu cerințele clientului, utlizând metoda parallax scrolling. În calitate de fundal dinamic, au fost selectate imagini tematice, pe un gradient orange. Astfel, site-ul crează impresia unei singure pagini, fiind o soluție eficientă de design, întrucât simplifică maximal utilizarea acestuia

Soluții de funcționalitate

În baza cerințelor companiei client, au fost integrate fucnționalități standard cu posiblități suplimentare.

A fost luată decizia de a integra un meniu orizontal, fiind foarte simplu în utilizare.

De asemenea, a fost elaborată soluția funcțională ce conferă site-ului aspectul de o singură pagină, deși, în realitate, acesta este un site corporativ, compus din mai multe pagini cu o mulțime de funcționalități.

Un element important a fost amplasarea pe una din pagini a formularului de feedback.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima Pagină
Faceti scroll
Proiecte similare
Ceragem.md
Ceragem.md

Site-ul oficial al reprezentanței Institutului Internațional de Cercetare Științifică - Ceragem în Republica Moldova, cu sediul în Coreea de Sud

Continuare...
Legalconsult.md
Legalconsult.md

Site-ul oficial al companiei de consultații juridice on-line – Legalconsult, cu integrarea serviciilor de plăți on-line și internet acquiring

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3