hero_mask
 • țara
  RepublicaMoldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Landing Page
 • compania
  Bostavan
 • CMS
  WordPress

Site de prezentare a colecției de vinuri Bostavan, comercializate în Letonia și Lituania. Proiectul se deosebește prin soluții originale de design și funcționalități video incluse

Sarcini de proiectare

A fost necesară adaptarea designului și conținutului oferit de către agenția internațională de publicitate Indigo Ogilvy în format Full HD și pentru versiunea mobilă a site-ului. În calitate de materiale de referință au serivit materialele poligrafice și conceptul de design oferit de către compania de publicitate specificată.

Sarcini de funcționalitate

Pe lângă funcționalitățile standard ale unui site de prezentare, clientul a dorit integrarea unor funcționalități suplimentare. În primul rând a fost necesară integrarea unei funcționalități ce oferă posibilitatea de a vizualiza materiale video în propriul video player al site-ului, pentru 2 din cele 3 versiuni lingvistice disponibile pe pagină.

Soluții de proiectare

Corespunzător conceptului de desing, oferit de către agenția de publicitate Indigo Ogilvy, experții WebUs au creat și-au adaptat designul conform celor mai înalte standarde de calitate și operativitate. Au fost utilizate toate elementele de identitate prezentate, inclusiv gama de culori ce poartă un caracter istoric, fiind reprezentativă pentru tematica de lansare a colecției de vinuri în Letonia și Lituania.

În procesul de creare a designului, a fost luată decizia de a utiliza imagini ce sugerează activitatea companiei client.

Soluții de funcționalitate

Experții WebUs au efectuat în întregime procesul de dezvoltare web a site-ului. La crearea  și integrarea funcționalităților, echipa de dezvoltatori WebUs au luat în calcul două aspecte importante care au stat la baza cerințelor companiei client.

Astfel, în conformitate cu publicul țintă, a fost creată posibilitatea dea vizualiza site-ul în 3 limbi diferite: engleză, letonă și lituaniană. De asemenea, la insistența companiei client, a fost creat și integrat propriul video player pentru site, ce oferă posibilitatea de a vizualiza istoricul creării produselor comercializate.

Un alt element important este fereastra pop-up, care informează utilizatorii despre caracterul conținutului afișat pe site și solicită confirmarea vârstei, pentru accesarea paginii. Această măsură de protecție corespunde cu standardele Uniunii Europene și, în mod particular, este în conformitate cu legislația Letoniei și Lituaniei.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Home
Faceti scroll
Proiecte similare
Ceragem.md
Ceragem.md

Site-ul oficial al reprezentanței Institutului Internațional de Cercetare Științifică - Ceragem în Republica Moldova, cu sediul în Coreea de Sud

Continuare...
Great-vancouver-painters.com
Great-vancouver-painters.com

Site-ul companiei canadiene, specializată în oferirea serviciilor de colorare a imobilului. Acest proiect se deosebește printr-o dinamică ușoară și soluții ingenioase de imagine

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3