Crearea bannerelor

Bannerele pentru site-uri sunt imagini care apar în blocul informațional rezervat pentru publicitatea pe site. De regulă, pe bannere este afișată o anumită informație care sugerează o anumită acțiune din partea utilizatorului, de asemenea bannere pot fi pentru promoavre a imaginii, imagini cu scop social, sau imagini ce au un caracter politic. Bannerelepot fi statice sau dinamice/interactive.

hero_mask
De ce WebUs

Bannerele sunt imaginea companiilor în mediul virtual. Deși ele sunt aparent simple, procesul de elaborare a bannerelor este un proces anevoios, ce este în strânsă legătură nu numai cu programarea grafică, ci și cu publicitatea și marketingul.

Agenția cu ciclu complet WebUs, datorită experienței bogate în marketing și design, cunoaște modalitățile de creare a bannerelor cu adevărat eficiente. Bannerele create de noi, mereu atrag noi clienți pentru partenerii noștri.

Avantajele WebUs

Eficiență

În baza experienței bogate în diferite domenii, experții WebUs crează cele mai eficente soluții pentru clienți. Bannerele elaborate de echipa noastră, sunt o publicitate de succes pentru companii, produse și serviciile oferite de acestea.

Tehnologii moderne

WebUs utilizează numai tehnologii de ultimă generație în procesul de creare a bannerelor de orice nivel dde dificultate – de la cele statice până la cele interactive. Designerii WebUs utilizează HTML5, CSS3, Javascript, Greensock Animation Platform, ceea ce perminte crearea și implementarea celor mai diverse efecte. WebUs nu utilizează instrumente flash de generație veche în procesele de creare a bannerelor.

Rată înaltă de conversie

Datorită experienței noastre bogate în marketing, noi elaborăm bannere în conformitate cu așteptările publicului, clienților noștri. Astfel bannerele noastre sunt interesante și atractive publicului, ceea ce oferă o rată înaltă de conversie a site-ului.

Soluții personalizate

Toate bannerele elaborate de agenția noastră, sunt în conformitate cu proprietățile individuale a fiecărei afaceri, pentru atingerea unor rezultate mai înalte.

Noi propunem

(RU)

Веб-студия полного цикла WebUs.md предлагает разработку баннеров для сайта 4 разных типов и уровней сложности.

Веб-студия полного цикла WebUs.md предлагает разработку баннеров для сайта 4 разных типов и уровней сложности.

  • Banner STATIC

  • Banner DINAMIC

  • Banner REACTION

  • Banner PRO INTERACTIVE

Un tip clasic de banner pentru site-uri, care presupune afișarea unei imagini statice, cu text informațional sau publicitar. Avantajul unor astfel de bannere, este că ele nu distrag atenția utilizatorilor de la text prin intermediul animațiilor, se încarcă mai rapid, și consumă mai puțin trafic.

Preț: 40€ 29€*

Acest tip de bannere, presupune afișarea imaginii animate cu elemente dinamice. Prin intermediul unor astfel de bannere, este posibilă atragerea atenției utilizatorilor, la textul informațional sau publicitar, cu ajutorul tuturor efectelor posibile.

Preț: 60€ 39€*

Adițional afișării textului informațional sau publicitar, acest tip de banner, reacționează la mișcările cursorului. De asemenea acest tip de banner include elemente dinamice și animații ușoare, cu scopul de a atrage atenția utilizatorului asupra anumitor porțiuni ale bannerelor, sau a informației afișate pe acesta.

Preț: 90€ 59€*

Acest tip de banner este unul interactiv cu funcționalitate deplină, pe care vor fi afișate textele publicitare sau informaționale. Acest tip de banner este unul modern ce întrunește în sine o mulțime de soluții tehnice și funcționale. Utilizatorul va interacționa direct cu bannere de acest tip: Utilizatorul are posibilitatea de a mișca anumite elemente ale bannerului, în același timp schimbându-se atât animația cât și dinamicitatea elementelor, și aranjamentul acestora. Bannerele interactive pot include mai multe elemente de adimistrare: buntoane, menu, etc. Este necesar de menționat că bannerele ineractive oferă o rată mai înaltă ce conversie a site-urilor, comparativ cu celelalte tipuri.

Preț: 120€ 89€*

*Prețul fiecărei redimensionări(modificarea mărimii/formelor geometrice/proporțiilor) este de 35% adițional din prețul bannerului.

index-skills-icon2 index-skills-icon3