hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Corporativ
 • compania
  GS1 Moldova
 • CMS
  WordPress

Site-ul oficial al reprezentanței Organizației Internaționale de Identificare Automată în Republica Moldova - GS1. Un proiect ce îmbină diverse soluții funcționale

Sarcini de proiectare

Compania client a dorit crearea unui design identic cu cel al site-ului oficial al organizației internaționale. De asemenea, s-a insistat asupra utilizării aceleiași game de culori. Clientul a oferit toate elementele de identitate, care urma a fi utilizat în aspectul exterior al site-ului pentru Republica Moldova.

Sarcini de funcționalitate

A fost necesară implementarea acelorași soluții funcționale, existente deja pe site-ul internațional al organizației. Condiția de bază a clientului a fost crearea site-ului pentru Republica Moldova cât mai asemănător cu site-ul internațional a companiei.

Soluții de proiectare

Designerii WebUs au creat aspectul exterior al site-ului în strictă conformitate cu condițiile înaintate de client. Astfel, a fost utilizată aceeași gamă de culori și elementele de identitate oferite de către client. O soluție de design inovativă a fost implementarea efectelor de animație pentru imagini, cu scopul de a evidenția noutățile de pe site și de a sugera utilizatorilor accesarea acestora.

Soluții de funcționalitate

Funcționalitățile oferite de experții WebUs pentru acest proiect se încadrează în cerințele clientului. Adițional, de comun acord a fost stabilit integrarea unui mega meniu cu categorii și subcategorii care pot fi accesate confortabil de către utilizatori.

De asemenea, site-ul este disponibil în două versiuni lingvistice – română și rusă, pentru a depăși barierele de comunicare dintre organizație și vizitatorii site-ului.

A fost inclusă reprezentarea grafică a membrilor organizației în funcție de sectoarele de afaceri ale acestora, cu scopul de a reda o imagine de ansamblu mai clară asupra organizației.

În rândul funcționalităților este necesar de menționat și panoul de gestionare confortabil, creat de către experții WebUs, prin intermediul căruia administratorul site-ului poate modifica și modera cu ușurință toate materialele amplasate pe site.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare(Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari)

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

 

Testare Live
Pagina principală
Noutăți
Standarde
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Policolor.md
Policolor.md

Site-ul oficial al tipografiei Policolor. Un proiect care îmbină soluții funcționale și de design

Continuare...
anasozu.com
anasozu.com

Site-ul celui mai mare portal de știri din Republica Moldova în limba găgăuză, creat cu suportul Ambasadei Republicii Turce în Republica Moldova

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3