hero_mask
 • țara
  Marea Britanie
 • anul
  2015
 • tip site
  Site corporativ
 • compania
  AO Ajutorul Lumii Britanice
 • CMS
  WordPress

Site oficial al agenției britanice de binefacere British World Charity, creat pentru relevarea activității și a filosofiei sale — ajutor altruist celor mai puțin norocoși ca noi

Sarcini de proiectare

Experții WebUs au avut ca sarcină elaborarea unui site bun, adică original și nestandard – misiune nu atât de simple de realizat, având în vedere că implică mult efort, bun gust și imaginație. Clientul a dorirt ca logotipul și aspectul exterior să fie în culori neutre, să inspire încredere și să atragă atenția societății vizavi de problemele, care necesită donații.

Sarcini de funcționalitate

Stabilirea funcționalităților viitorului site reieșea din neceitatea de a integra o metodă simplă și accesibilă de gestionare a site-ului. De asemenea, site-ul trebuia să fie înzestrat cu un instrumentariu facil, astfel încât să fie disponibil utilizatorului de orice nivel. LA fel, a fost necesar implementarea modulului informațional al organizației-client, pentru a reflecta ultimile noutăți și proiectele de binefacere, în care vizitatorul paginii se poate implica.

Soluții de proiectare

Aspectul exterior al site-ului a fost elaborat în conformitate cu ultimile cerințe din domeniul web. În rezultat, am primit un site laconic, care nu distrage atenția de la ideia de bază - ajutor celor, ce au nevoie de el.

Tot designul a fost creat în jurul culorilor alb-gri, utilizând toate elementele de identitate a organizației. Proiectul are la bază pagini informaționale, ce asigură o comunicare de calitate între vizitatorul paginii și organizație.

Pentru comoditate în utilizare, intefața a foat înzestrată cu un sistem simplu de navigare.

Soluții de funcționalitate

Pentru început, echipa WebUs a elaborat și-a aprobat sarcina tehnică a proiectului, în care au fost stipulate capacitățile funcționale ale viitorului proiect și care dintre ele vor fi primordiale sau de importanță secundară.

Adică, a fost creată ierarhia sarcinilor de realizat, reieșind din necesitățile clientului.

Respectiv, a fost elaborat un panou de administrare comod și simplu în exploatare. Această funcționalitate oferă o gestionare pe cât se poate de facilă de către organizația-client.

Adițional a fost implementată o soluție ingenioasă de afișare a noutăților și a proiectelor site-ului în ordine cronologică.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Principală
Noutăți
Proiecte
Faceti scroll
Proiecte similare
Rogob.md
Rogob.md

Site-ul oficial al uneia dintre cele ma mari înterprinderi de procesare și comercializare a produselor din carne din Republica Moldova – Rogob. Un proiect cu numeroase soluții creative de design și funcționalitate

Continuare...
Caritas.md
Caritas.md

Site-ul oficial al reprezentanței fondului de binefacere Caritas, cu posibilitatea de a efectua donații online și sistem de internet acquiring integrat

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3