hero_mask
 • țara
  Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Business site
 • compania
  Dream Tour SRL
 • CMS
  WordPress

Site oficial al agenție de turism Dream Tour, cu un sistemс comod de navigare și administrare. Acest proiect a fost elaborat în conformitate cu ultimile cerințe din domeniul web-designului

Sarcini de proiectare

Designul viitorului site trebuia să fie unul interesant, deosebit, să atragă atenția, astfel încât recuperarea investiției în acestă să fie justificată și recuperabilă. Având în vedere că designul are o importanță majoră, a fost necesară de a identifica și de a implementa soluții de design, care ar determina încrederea utilizatorului față de serviciile prestate de agenție.

Sarcini de funcționalitate

Principala sarcină, din punct de vedere al funcționalului, a fost crearea posibilității de afișare a tuturor ofertelor pe o anumită țară pentru a simplifica vizitatorului procesul de căutare pe site. De asemena, a fost necesar elaborarea unui formular de căutare a destinației de vacanță, astfel încât utilizatorul să nu se confrunte cu dificultăți în completarea acestuia.

Soluții de proiectare

În domeniul turismului partea vizuală are un rol prioritar. Este vorba despre imagini relevante din diferite destinații turistice. Luînd în considerare acest fapt, designerii WebUs au selectat în calitate de fundal diverse imagini interesante a plajelor, a obiectivelor turistice din patrimoniul mondial, interiorul hotelelor, tot ce ar fi util pentru a ajuta vizitatorul să opteze în favoarea acestei agenții de turism.

Respectiv, în acest proiect accentul a fost pus pe design, care în rezultat s-a primit unul original, dinamic, creând asociații plăcute cu vacanța și odihna.

Panoul de administrare și navigare au fost create pe baza principiului clasic de simplitate, fiind divizat în diverse rubrici tematice, ce asigură o exploatare și gestionare fără careva cunoștințe speciale de operare la PC.

Soluții de funcționalitate

La realizarea funcționalităților acestui site a fost necesar, ne-am ghidat de ideia creării unui adevărat instrument de atragere a noilor clienți. În rezultat am obținut un site, care convertează vizitatorii în clienți reali ai agenției de turism.

Experții WebUs au elaborat un panou comod de administrare și navigare, pagini-text interesante și pentru fiecare pagină a fost utilizat parallax sub forma de imagini din diferite destinații turistice. De asemenea, au fost implementate soluții ingenioase, precum: cătarea turului dorit, oferte fierbinți (on-line selecție), formularul de feedback.

Acest site a devenit pentru Dream Tour un oficiul virtual , în care clientul intră, face cunoștință cu compania, caută oferta necesară, poate obține cosultații și realiza nemijlocit comanda.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Principală
Mare
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Bemol.md
Bemol.md

Site-ul oficial a uneia dintre cele mai mari companii de comercializare a carburanților pe piața Republicii Moldova. Proiect în care a fost inclusă o hartă interactivă

Continuare...
Sindbad.md
Sindbad.md

Site oficial creat pentru agenția de turism Sindbad, cu soluții de design originale

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3