hero_mask
 • țara
  Republica Moldova
 • anul
  2016
 • tip site
  Site-catalog
 • compania
  Plovdiv-Len SRL
 • CMS
  WordPres

Business-site al renumitului restaurant din Chișinău - Plovdiv, creat prin combinarea soluțiilor de design inedite și funcționalități moderne

Sarcini de proiectare

A fost necesară crearea unei imagini pentru acest site, utilizând materialelor oferite de compania client (fotografii, imagini, clipuri video) și integrarea armonioasă a acestora în design-ul general al site-ului.
Compania client a oferit și gama de culori, în baza căreia era necesară crearea design-ului.

Sarcini de funcționalitate

O condiție de bază a clientului era utilizarea facilă și confortul utilizatorilor în procesul de navigare pe site, precum și integrarea funcționalității ce permite afișarea materialelor video.
De asemenea a fost necesară conectarea site-ului la rețelele de socializare.

Soluții de proiectare

În baza cerințelor clienților, echipa de designeri WebUs a decis să păstreze pe site aceeași atmosferă a restaurantului: culori pastelate, simțul spațiului, pe care a încercat să o redeie printr-un număr mare de fotografii.

Datorită galeriei foto, utilizatorii se pot familiariza cu încăperile restaurantului și au posibilitatea de-a aprecia talentul culinar al bucătarilor: în categoria „Menu” – sunt afișate fotografiile bucatelor pregătite de aceștia.

Soluții de funcționalitate

Experții WebUs au elaborat o interfață simplă și clară.

De asemenea a fost elaborată o funcționalitate ce permite afișarea imaginilor și materialelor video ale restaurantului pe site.

O altă soluție funcțională, reprezintă integrarea butoanelor de conectare la rețele de socializare și elaborarea unui panou administrativ confortabil.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Noutăți
Săli
Meniu
Faceti scroll
Proiecte similare
Villa Panama
Villa Panama

Site oficial al hotelului Villa Panama, stabilit în orașul Odessa. În acest proiect au fost icluse posibilități de rezervare on-line a camerelor și diverse soluții ingenioase de design

Continuare...
SanMari.md
SanMari.md

Site-ul oficial al unuia dintre cele mai populare restaurante din Chișinău - San Mari, cu integrarea unor soluții de design ingenioase și posibilitatea de a realiza un tur virtual

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3