hero_mask
 • țara
  Federația Rusă
 • anul
  2014
 • tip site
  Portal informațional
 • compania
  Частное лицо
 • CMS
  WordPress

Site cu un număr mare de materiale publicate, cu un sistem comod de filtrare a acestora, utilizând calendarul evenimentelor

Sarcini de proiectare

A fost necesară crearea unui site compact, dar care să atragă atenția la informația publicată. Clientul și-a exprimat dorința ca gama de culori să fie o combinație între mov și albastru. De asemenea, a fost necesară conferirea dinamicității site-ului și o navigare simplă.

Sarcini de funcționalitate

Pentru site a fost necesară crearea unui sistem de arhivare a publicațiilor. Toate materialele publicate trebuia să fie afișate în ordine cronologică. Adițional, a fost necesară elaborarea unei funcționalități, ce permite repartizarea publicațiilor pe categorii.
A fost pusă și sarcina de elaborare a unui timer, pentru publicarea concomitentă a conținutului pe diferite puncte de pe glob, indiferent de fusul orar.

Soluții de proiectare

În conformitate cu dorința clientuliui, a fost elaborată gama de culori albastr-mov și contrastarea acestora cu alb.
Echipa de designeri a propus și elaborat un slider tematic pentru reflectarea eficientă a ideologiei site-ului. De asemenea, au fost selectate elemente grafice (imagini, icon-uri pentru publicarea materialelor pe site) actuale pentru acest tip de proiect.
Experții WebUs au elaborat și dinamicitatea site-ului în conformitate cu cerințele clientului.

Soluții de funcționalitate

Experții WebUs au elaborat o fucnționalitate ce permite arhivarea publicațiilor în ordine cronologică inversă, care permite și divizarea materialelor în categoriile corespunzătoare. În acest fel, clientul deține un instrument eficient de arhivare corectă a publicațiilor.

O altă funcționalitate pentru acest site este timerul, ce afișează timpul rămas până la publicarea următorului conținut pe site. Numărătoarea inversă este efectuată la nivel global, ce permite accesul concomitent al utilizatorilor oriunde de pe glob.

A fost creat și un calendar special, ce afișează evenimentele ce au avut loc deja, cele ce au loc acum sau vor fi desfășurate în viitor. Acest calendar afișează suplimentar zilele când vor fi publicate noutăți noi sau un conținut nou pe site.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Anunțuri
Materiale media
Faceti scroll
Proiecte similare
Policolor.md
Policolor.md

Site-ul oficial al tipografiei Policolor. Un proiect care îmbină soluții funcționale și de design

Continuare...
Indigo-holding.com
Indigo-holding.com

Site multifuncțional creat pentru compania internațională - Indigo Holding, cu integrarea catalogului de produse, instrucțiuni pentru retail și numeroase soluții eficiente de marketing

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3