Modificarea
site-ului existent

Modernizarea site-ului reprezintă o abordare complexă a schimbărilor efectuate asupra site-ului existent, în conformitate cu procesele de afaceri, ce includ în sine modificarea sau completarea cu funcționalități, adăugarea informației pe site, reconceptualizarea design-ului, administrarea site-ului etc.

hero_mask
Avantajele noastre

Actual

Completarea site-ului cu conținut informațional corespunzător. Noi publicăm pe site-ul dumneavoastră ultimele noutăți despre activitățile companiei dumneavoastră.

Funcționalități moderne

Pentru o bună funcționare a site-ului, experții WebUs integrează cele mai moderene posibilități funcționale

Eficiență

Sunt efectuate lucrări asupra părților de cod și programare a site-ului(curățirea codului, instalarea noilor moduluri, etc.), precum și oferirea unei utilizaări facile și ingenioase a site-ului, ceea ce face activitatea sa, cu adevărat eficientă.

Operativitate

Modernizarea site-ului este finalizată ân cel mai scurt timp, pentru că noi știm cât de prețios este timpul Dvs.

De asemenea noi propunem suportul site-ului după modernizarea acestuia: serviciul de administrare complexă a site-ului, suport tehnic, sau suport de conținut.

Prețurile
Prețurile pentru modificarea și modernizarea site-ului existent se calculează INDIVIDUAL pentru fiecare caz aparte.
Completați formularul

Suportul de conținut și management-ul site-ului sunt de asemenea elemente de referință a modernizării site-ului, întrucât acestea influențează direct proprietățile de funcționare și comfortul de utilizare a paginilor.

Management-ul site-ului

Modificarea și modernizarea site-ului sunt acțiuni necesare ce se îndeplinesc sistematic, pentru ca site-ul să fie mereu actual, să dețină cele mai noi posibilități tehnice și să fie interesant utilizatorilor. Modernizarea site-ului este o metodă economă, de a crește rata de conversie a acestuia, în timp ce crearea site-ului, este o metodă mai eficientă de a pune în aplicare funcționalitățile necesare, inclusiv marketingul, cu ajutorul celor mai moderne tehnologii li soluții de interacționare cu publicul.

Modificarea și completarea funcționalităților site-ului, influențează pozitiv rata de conversie a site-ului, și oferă o utilizare mai facilă acestuia. Aceste modificări, includ în sine:

  • Efectuarea unor modificări în structura site-ului
  • Creareaunor pagini noi
  • Adăugarea unor noi funcționalități
  • Reconceptualizarea design-ului
  • Setarea site-ului pentru a interacționa cu vizitatorii acestuia.
2cols-img4

WebUs propune următoarele servicii de suportul privind conținutul site-urilor:

  • Redactarea textelor
  • Crearea textelor informaționale
  • Crearea textelor de vânzare
  • Descrierea produselor și serviciilor(pentru magazine on-line)
  • Corectarea textelor

Este necesar de meniționat în mod separat, despre reconceptualizarea design-ului, cu păstrarea informației și a materialelor pe site. Acest lucru presupune atât crearea unui design absolut nou, cât și procesarea celui deja existent în conformitate cu noua imagine a companiei sau/și cu ultimele tendințe în materie de design.

Înainte de modernizarea și modificarea site-ului, experții WebUs recomandă efectuarea auditului site-ului, astfel încât schimbările efectuate să corespundă intereselor afacerii și a utilizatorilor/publicului țintă a site-ului.

Comandă
index-skills-icon2 index-skills-icon3