hero_mask
 • țara
  Moldova
 • anul
  2017
 • tip site
  Business site
 • compania
  ÎM „Moldcell” SA
 • CMS
  Laravel

Site pentru programul de loialitate Mclub al companiei MoldCell, unul dintre cei mai mari operatori ai telefoniei mobile în RM

Sarcini de proiectare

Cerințele clientului față de design se rezumau la crearea unui aspect exterior unical al site-ului, luând în considerare stilul coprorativ al companiei MoldCell. Respectiv, site-ul trebuia să fie unul original, interesant și totodată să fie simplu în navigare pentru ca vizitatorul să revină. Stilistica trebuia să fie fresh, modernă și ``curată``.
Era necesar de a concepe designul în așa mod ca acesta să prezinte un lanț logic, compus dintr-o mulțime de butoane, elemente personalizate, imagini grafice, conținut de tip text și să creeze asocieri cu compania MoldCell.

Sarcini de funcționalitate

Echipa WebUs a avut ca sarcină crearea unui funcțional simplu al site-ului: de a concepe și de a implementa logica privind evidența codurilor promoționale și a analizei sistematice eventuale, de a elabora un sistem comod și extins de căutare, mecanism complex de filtrare după o serie de parametri, includerea pe site a hărții interactive pentru identificarea rapidă a partenerilor MoldCell și a ofertelor prezentate de aceștia, de a crea cabinetul personal al partenerilor cu posibilitatea de a monitoriza indicatorii proprii de eficiență și de a introduce diferite efecte vizuale pentru ca site-ul să fie intuitiv perceptibil și atrăgător pentru utilizatori, în pofida complexității sale.

Soluții de proiectare

La elaborarea designului echipa noastră a abordat cu grijă fiecare element al site-ului. Grupul de lucru a introus un șir de soluții interesante, printre care:

•Hartă interactivă a tuturor partenerilor Mclub și-a ofertelor prezentate, realizată în stilul corporatv al companiei MoldCell;
•Interfața intuitiv perceptibilă;
• Toate momentele-cheie au foat bine-gândite și amplasate în mod corespunzător;
• Tot designul a fost creat cu elemente de Material Design.

În rezultat, clientul a obținut un site crativ, comod, dinamic și atrăgător, care simțitor a sporit conversia vizitatorilor în utilizatori reali ai ofertelor emise de partenerii Mclub.

Aspectul exterior are un stil modern și afișează ofertele site-ului cu ajutorul amplasăeii reușite a materialelor foto.

În design lipsesc elemente suplimentare, care ar distrage atenția, fiind elaborat după principiul facilității, având în vedere cerințele publicului-țintă: site-ul este accesibil pentru utilizatorii cu orice nivel de operare la PC.

Soluții de funcționalitate

Tot funcționalul și posibilitățile site-ului au fost create de echipa WebUS cu multă grijă. Astfel, am elaborat și am implementat: structură simplă și clară a site-ului, o hartă interactivă complexă, sistem facil de navigare și căutare rapidă, funcționalul de filtrare complexă (pe categorii, localități, raioane (ale orașelor), sortarea după ratingul partenerilor (de la cel mai mic la cel mai mare rating și invers etc), sistemul de evidență a codurilor promoționale, funcționalul de gestionare a newsletter, cabinetul personal cu relevarea statisticii privind codurile promoționale acceptate și lista cu coduri disponibile ale partenerilor, panou de administrare autonom, contacte și fișierul de feedback.

Administratorii au posibilitatea de a adăuga video-uri și text aferent, de a alege care exact oferte și care parteneri dintre cei existenți vor fi afișați în blocurile corespunzătoare. De asemenea, clientul poate forma baza de date cu adrese electronice ale utilizatorilor, de a adăuga și de a șterge e-mailurile manual, de a le grupa pe categorii, de a transmite newsletters pe adresele electronice selectate și, la necesitate, de a exporta în fișiere Excel bazele de date a clienților dintr-o anumită categorie.

Mai mult ca atât, în panoul de administrare se reflectă toată lista de oferte disponibilă în sistem și administratorul poate redacta oricare dintre acestea,  este disponibilă filtrarea și sortarea listei de oferte (după parteneri, după categorii, perioade de timp sau oferte active/expirate/inactive/nepublicate, după localități etc). Acest funcțional permite emiterea indicatorilor sumativi după cantitatea ofertelor corespunzător cu filtrarea selectată și exportarea datelor în format Excel, conform filtrelor și sortării selectate.

Din start, structura codului site-ului a fost construită corect din punct de vedere al SEO, disponibilizând scrierea metadatelor pentru fiecare pagină a site-ului.

Harta interactivă, pe care am creat-o, conține marcheri, ce indică locul de amplasare a filialelor partenerilor și utilizatorul vede pe panoul ofertelor doar cele care sunt prezentate de parteneri și marcherii filialelor care sunt reflectați pe poziția curentă a hărții. Dacă utilizatorul modifică poziția hărții (schimbă cu ajutorul cursorului), atunci corespunzător cu modificările realizate se schimbă și informația pe panoul cu oferte.

Funcționalul hărții afișează toate filtrele standard, utilizând unul dintre aceștia, harta va înceta să afișeze filialele partenerilor, ofertele cărora nu satisfac condițiile de filtrare.

Utilizatorul are posibilitatea de a stabili automat traseul de punctul în care se află până la filiala selectată pe hartă. Această funcție este accesibilă și pe hartă din rubrica parteneri și oferte, precum și pe pagini nemijlocite a ofertelor, dar și pe pagina contacte.

Adițional, experții noștri au elaborat soluții pentru interacțiunea sistemei cu centrul SMS al companiei MoldCell, au introdus funcționalul generării codurilor pentru fiecare partener, ofertă, funcționalul noutăților și am creat șablon stilizat pentru diferite tipuri de newsletter.

Toate elementele enunțate au asigurat un nivel înalt de accesare a site-ului, administrare facilă și posibilitatea de a monitoriza indicatorii de eficiență a paginii web (numărul de vizitatori, cantitatea codurilor promoționale utilizate, pentru care oferte etc).

Testare Live
Principală
Oferte
Căutare
Faceti scroll
Proiecte similare
Bemol.md
Bemol.md

Site-ul oficial a uneia dintre cele mai mari companii de comercializare a carburanților pe piața Republicii Moldova. Proiect în care a fost inclusă o hartă interactivă

Continuare...
Rogob.md
Rogob.md

Site-ul oficial al uneia dintre cele ma mari înterprinderi de procesare și comercializare a produselor din carne din Republica Moldova – Rogob. Un proiect cu numeroase soluții creative de design și funcționalitate

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3