hero_mask
 • țara
  Federația Rusă
 • anul
  2014
 • tip site
  E-commerce
 • compania
  Частное лицо
 • CMS
  OpenCart

Magazin online al rețelei comerciale, specializate în vânzarea ierburilor – СадыЭдема, cu sediul în Moscova

Sarcini de proiectare

A fost necesar crearea unui design, ce face referință la activitatea magazinului: utilizarea culorii verzi, ceea ce este specific pentru ierburile comercializate.Designul trebuie să fie unul modern, cu o interfață facilă. De asemenea, a fost necesară elaborarea logicii blocurilor informaționale pentru o navigare mai ușoară pe site.

Sarcini de funcționalitate

O cerință importantă, formulată de către cilent, a fost crearea unei funcționalități ce permite filtrarea extinsă a produselor. Suplimentar, datorită tipului special de produse comercializate, a fost necesară crearea unor funcționalități corespunzătoare. Una din aceste necesități, a fost găsirea unei soluții pentru afișarea prețurilor diferite la același produs, în funcție de numărul de produse procurate. A fost necesară și integrarea unei soluții, ce permite propunerea serviciilor corespunzătoare tipului de afaceri. Un alt element necesar a fost formarea prețurilor în procente, raportat la costul total la produselor.

Soluții de proiectare

În baza cerințelor clientului, a fost creată o gamă compactă de culorri , prin utilizarea diferitor nuanțe de verde pentru elementele site-ului, iar în calitate de fundal, a fost utilizată culoarea albă. Accentele vizuale necesitau combinarea acestora cu fotografiile de calitate a plantelor comercializate.

În slider au fost integrate exemple de compoziții florale a produselor: o soluție de design eficientă, ce conține și elemente de marketing. Adițional, a fost concepută o logică ingenioasă de trasmitere a informației și de afișare a produselor, ce permite o navigare confortabilă pe site și care se incadrează perfect în conceptul de design al acestui magazin on-line.

Soluții de funcționalitate

Pentru o afișare mai corectă a rezulatetlor căutării, a fost creat un sistem complex de filtrare a produselor.

A fost soluționată cu succes afișarea diferitor prețuri la același produs în funcție de dimensiunile acestuia. Descrierea produselor a fost plasată în tabele, cu posibilitatea de afișare a prețurilor. Utilizatorul poate selecta singur produsul dorit și dimensiunea acestuia, iar prețul este format automat în mod individual. În dependență de prețul produsului selectat, se formează prețul pentru serviciile ofeirte de compania-client.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptabilitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Principala
Categorie
Pagina produsului
Faceti scroll
Proiecte similare
Motiko.eu
Motiko.eu

Magazin on-line al brand-shop-ului japonez de deserturi Motiko în Republica Moldova – un exemplu de succes în combinarea stilului minimalist și a funcționalităților complexe

Continuare...
Cablu.md
Cablu.md

Magazin on-line al unuia dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse electro-tehnice din Republica Moldova - TEHELECTRO-SV SRL, cu un sistem complex de filtrare a produselor

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3
Vineri

Azi ești invitatul nostru. Ne-ai ajuta să alegem: croissant cu champagne sau bere cu crevete.