hero_mask
 • țara
  Federația Rusă
 • anul
  2014
 • tip site
  Site de servicii
 • compania
  Persoană privată
 • CMS
  WordPress

Site-ul personal al expertului rus, specializat în pregătirea specialiștilor în domeniul vindecării persoanelor prin metode practice, cu posibilitatea programării prealabile prin intermediul site-ului.

Sarcini de proiectare

Pentru acest site, echipa WebUs a avut sarcina de a elabora în totalitate stilul și elementele de identitate. A fost necesară implementarea unui design dinamic, dar ce nu distrage atenția utilizatorilor de la serviciile oferite. Gama de culori trebuia să creeze impresia de viață.
Era necesar de implementat un sistem simplu de navigare cu o interfață prietenoasă, în conformitate cu interesele utilizatorilor.

Sarcini de funcționalitate

A fost necesară crearea unui site cu toate funcționalitățile incluse. În elaborarea specificului acestora, un factor important, ce urma a fi luat în calcul era faptul că site-ul mereu va fi completat cu conținut nou.
A fost necesară crearea și integrarea unor formulare de contact pentru achiziționarea serviciilor sau oferirea răspunsurilor la întrebările utilizatorilor.
Pe lângă acestea, a fost neceară includerea unui calendar care să conțină toate evenimentele centrului: cursuri, seminare etc.

Soluții de proiectare

A fost selectată o gamă de culori calme, dar în același timp pronunțate. În baza acestor nuanțe a fost creat stilul site-ului și logotipul acestuia.
O soluție optimă de design s-a dovedit a fi slider-ul ce conține materiale grafice și text ce țin de activitatea centrului.
Designerii au elaborat un design dinamic, ce reacționează la mișcările cursorului, iar blocurile informaționale se evidențiază printr-un verde calm, în momentul indicării acestoa cu cursorul.

Soluții de funcționalitate

Pentru administrarea confortabilă a site-ului, a fost creat un panou de gestionare cu redactor vizual al materialelor publicate. În procesul de elaborării acestuia au fost luate în calcul condițiile clientului privind amplasarea permanentă pe site a informație din diferite domenii. De asemenea, pe site este posibilă atât plasarea materialelor grafice și text, cât și integrarea materialelor video, cu ajutorul serviciilor de tip YouTube sau Vimeo.

Pe pagini au fost integrate butoanele formularelor de feedback, pentru înregistrarea la seminarele centrului sau la alte evenimente. Suplimentar au fost integrate moduluri pentru comentarii și pentru adăugarea noutăților pe site.

Pe lângă acestea, a fost integrat un calendar, ce permite vizualizarea evenimentelor, cursurilor și seminarelor, organizate de compania client.

SERVICII SUPLIMENTARE

Crossbrowsering – posibilitatea de funcționare și afișare corectă a site-ului pe toate browserele populare (Chrome, IE, Opera, Mozilla Firefox, Safari).

Adaptivitate – afișarea corectă a site-ului pe diferite dispozitive: de la ecranele mici ale telefoanelor mobile, pînă la monitoarele de înaltă rezoluție. Site-ul se adaptază automat la mărimea dispozitivului utilizat, și, astfel este exclusă necesitatea de a crea un site separat pentru telefoanele mobile.

Testare Live
Prima pagină
Despre
Cursuri de pregătire
Tratament
Contacte
Faceti scroll
Proiecte similare
Indigo-holding.com
Indigo-holding.com

Site multifuncțional creat pentru compania internațională - Indigo Holding, cu integrarea catalogului de produse, instrucțiuni pentru retail și numeroase soluții eficiente de marketing

Continuare...
Revelații.md
Revelații.md

Site cu un număr mare de materiale publicate, cu un sistem comod de filtrare a acestora, utilizând calendarul evenimentelor

Continuare...
Vezi toate lucrarile
index-skills-icon2 index-skills-icon3
Vineri

Azi ești invitatul nostru. Ne-ai ajuta să alegem: croissant cu champagne sau bere cu crevete.